- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.341
Ay Allah iyiliğini versinOna çok var canımm bugünlerde çok huysuzum canım hediye istiyor şımarmak istiyorr
Ay yok canım ya okulu bıraktım çok tuhaf hissediyorum sınav yaklaşıyor delircem hiç bir şey yapasım yok uyuyasım bile yokAy Allah iyiliğini versindiyete girince mi böyle oluysn
İnşallah cnmBenim playlist'i bir görsen...Ne ararsan....
Yok benim kankim çıtı pıtı, tatlış bi şey.
Daş gibi olacağımız günleri de görürüz inş. Onun da fotolarını atarım, gözlerde siyah bantlı.
Ay benim yükselenim de oğlak.Ama astrolojiye ilgili bi arkadaşım ay burcumun kova olduğunu söylemişti. O da etkilermiş.
Aa ayrıldın mı cnm boşlukta hissediyosundur di miAy yok canım ya okulu bıraktım çok tuhaf hissediyorum sınav yaklaşıyor delircem hiç bir şey yapasım yok uyuyasım bile yok
Ama hediyemi gelecek ay alıcakmışAa ayrıldın mı cnm boşlukta hissediyosundur di miiyi iyi şımartsın ilgilensin
ayyy yakışırrrAma hediyemi gelecek ay alıcakmışben Philips airfryer istedim hediye olarak ama o ev eşyası olmaz dedi valla yüzük istiyorum böyle ametist yada yakut taşlı bakalım ne olacak.
ay dur kız, 1. ev oğlak,2. ev kova,3. ev balıkmuhursuzpusula da mı öyle Bu 2. ev falan diyorlar, ben onları hiç bilmiyorum. Doğum haritanda bilmem kaç ev var, şöyle de böyle de... Baya karmaşık geliyor bana
Hepimizin simdiki hali ayni canim. Masallah o zaman annenin sutuneSadece anne sütü.Doktor annemin sütüne çok kaliteli demiş ama durum ortada. Kardeşim de bebişken aynı benim gibi tombikti. Ama o o kadar hareketliydi ki yürümeye başladıktan sonra zayıfladı. Benim halimi görüyorsunuz. Sü rü nü yo rum
iyiydi de korona cikinca geryer kapandi. O kart da artik hicbir isjme taramiyorO büyük avantajmış gerçekten. Ben Eylül 2019'da bir yıllığına yazılmıştım havuzlu bir yere. Çok da güzel gidiyordu ki corona patlak verdi.Bazen sırf benim yüzümden salgın çıktığını düşünüyorum. Belki de kilo verirsem dünyanın ağırlık merkezi değişecek ve dünya yok olacak.
Sag alttaki guzelmis
Haklisin gercekten.Vay canınaaabence de al cnm haftada 1 bile bantlı yapsak süper olur
reklamverenler sizi izliyor da bu kadar açık denmez ki
Iyi gecirdim gibi bu gunu 10 bin adim attim 2 mil leslie yaptim 75 dk da bolgesel yaptimC Cagrihilal1 ortim nasil geciyor cumartesi gunun? Ben 10000 adim ve 1000 zip bitirdim bugun. Tabata yapasim var bebis bir uyursa
yarin bebis gormeye misafirlerim var. ama bolca sebze aldim dun ve ondan inceki gun. masayi saglikli salata cesitleri ve yagsiz et yemegiyle doldurmayi planliyorum
Afiyet olsun ortim. Sporlarin harikaaKahvalti
1 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
4 tane ceviz
Zeytin
Ogle
2 tane kuru biber dolmasi
5 tane sarma
1 dilim ekmek
tursu
2.5 lt su
spor (1 ve 2 numara yapildi )
10 bin adim
30 dk 2 mil leslie
75 dk bolgesel
Cherry Mom @Mehfam DeryaOnDiet Hedef60kgolmak
Masallah ortim. Cok iyi gecmisIyi gecirdim gibi bu gunu 10 bin adim attim 2 mil leslie yaptim 75 dk da bolgesel yaptim
Seninde gunun cok iyi gecmis canim sporlarda super diyetisyen listesine gore besleniyorsun degil mi. Pazartesine eksiyle baslayip cumaya 73 leri olabildiğince asagi cekelim ortimBugunku menum
09:00- 2 haslanmis yumurta, 4 kucuk salatalik, 1 dilim peynir, 1 fincan sutlu kahve.
Ara: 4 pirinc patlagi, 1 bardak badem sutu
13:00- 1 kase sebze yemegi, 1 kase haslanmis makarna.
Ara: 1 muz, 1 bardak badem sutu.
18:00- ordek butu haslama, 1 tabak bol peynirli salata.
Su:3,5 lt
Spor: 10 000 adim: 200 p
1000 zip:200p
8 dk tabata: 40p
Toplam: 440 puan
Cherry Mom C Cagrihilal1 @Mehfam Hedef60kgolmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?