Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah cnm
Kafa kısmına emoji koy hahaha
Hııı iletişim evin de kova cnm bknz. muhursuzpusula

Aa ayrıldın mı cnm boşlukta hissediyosundur di mi iyi iyi şımartsın ilgilensin
Ama hediyemi gelecek ay alıcakmış ben Philips airfryer istedim hediye olarak ama o ev eşyası olmaz dedi valla yüzük istiyorum böyle ametist yada yakut taşlı bakalım ne olacak.

muhursuzpusula da mı öyle Bu 2. ev falan diyorlar, ben onları hiç bilmiyorum. Doğum haritanda bilmem kaç ev var, şöyle de böyle de... Baya karmaşık geliyor bana
ay dur kız, 1. ev oğlak,2. ev kova,3. ev balık
aynen 12 ev var cnm
iletişim evi balık oluyor hımm o da sosyal bir burçtur cnm

Hepimizin simdiki hali ayni canim. Masallah o zaman annenin sutune baya kaliteliymis gercekten. Verirsin canim, insallah birgun hepimiz fit olacagiz. Amaclar bir

iyiydi de korona cikinca geryer kapandi. O kart da artik hicbir isjme taramiyor ins birgun normal hayatlarimiza donecegiz.
Kilo verirsek kendi dunyamizin merkezi degisecek orasi kesin ben kilo verince 10 tas genclesmus gibi hissediyorum

Iyi gecirdim gibi bu gunu 10 bin adim attim 2 mil leslie yaptim 75 dk da bolgesel yaptim

Seninde gunun cok iyi gecmis canim sporlarda super diyetisyen listesine gore besleniyorsun degil mi. Pazartesine eksiyle baslayip cumaya 73 leri olabildiğince asagi cekelim ortim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…