- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.561
TişikkirlirrYok canım sadece yazı ile bildiriyoruz:) fotograf yok
Gerçekten çoğu kilolu ya. Kendilerine bakmadan laf atıyorlar. Böylece kendi eksiklerini yokmuş gibi görüyorlar sanırım. Hep ondan!!Aynen diyet yapcam diye girip kilo alıp çıktım hep
Sen daha çok almışsın yağlanmışsın derdinsoranlar genelde kilolu olur çünkü ve diyet hakkında herşeyi bildiğini sananlar
Bu cevaba benzer bir cevap alacağımı bilerek kendimi hazırlamıştım neyse ki.Evet seni yedim mideme oturdun de
Yok canım ne kağıdı, tartıya çıkarken videoya alıyosun kaptana özelden atıyosun
Hahhahahahahhaha Allah seni napmasın.Hatta videoda haber bültenini ve dolar kurunu da çekiyoruz
Tamamdırrrrhzlsel @seyrulsefer pacman kızlar menü spor listeleri ilk sayfasındaki numaralı sporlarda sizi de tabloya alacağım haftaya
pzts çrş cmtsi
Resmi gazete çok mantıklıTişikkirlirr
Gerçekten çoğu kilolu ya. Kendilerine bakmadan laf atıyorlar. Böylece kendi eksiklerini yokmuş gibi görüyorlar sanırım. Hep ondan!!
Bu cevaba benzer bir cevap alacağımı bilerek kendimi hazırlamıştım neyse ki.O günün doğru olduğunu kanıtlamak için o günkü Resmî Gazete de görünse iyi olur. Ben işimi sağlama alayım.
Hahhahahahahhaha Allah seni napmasın.
Tamamdırrrr
Herseyiyle cok iyi11 nisan
11.00
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, salatalık
14.00
Ton balıklı salata ve 1 bardak ayran
16.30
1kupa sütlü nescafe ve 25gr çiğ kuru yemiş
Su : 3.5lt
Spor : 1500zıp= 300p
Cherry Mom @Mehfam Mathildablue
Tamam canımhzlsel @seyrulsefer pacman kızlar menü spor listeleri ilk sayfasındaki numaralı sporlarda sizi de tabloya alacağım haftaya
pzts çrş cmtsi
Yarın beni biraz korkutuyor ama cumaya kadar hallolur herhalde ya☺☺Herseyiyle cok iyihele su miktarı özendirici. İns bol eksiler görelim ortim
O salam çok değil miii11 Nisan 2021
12.15
Omlet (2 yumurta,75 gram salam)
1 tatlı kaşığı kahvaltılık salça
Çay
14.30
H.yağlı şekersiz filtre kahve
17.45
1 tabak tavuk pilav
1 bardak ayran
Leslie 2 mil
100zıp
Cherry Mom @Mehfam pacman
Garantici bi yapım vardır.Resmi gazete çok mantıklı
Burdaki yazılarınla sonra şu profil fotonla falan gözümde böyle aşırı tatliiş neşeli esprili oturup saatlerce sohbet muhabbet edilecek ve hiç konuşma bitmeyecekmiş gibi birine benzettimO salam çok değil miiiBen de çok severim ama diyette zaten sağlıksız bi şey. Bir dilim falan neyse de 75 gr olunca üzüldüm. Bir de inşallah tavuklu pilavın çoğu tavuktur. Onlar dışında sporun falan mü kem mel. Bi dahakine suyu yazmayı unutma olur mu
Garantici bi yapım vardır.
Akşam yemeden nasıl dayanıyorsunuz ya?! Ben bayılırım zaten gastritim var.Yarın beni biraz korkutuyor ama cumaya kadar hallolur herhalde ya☺☺
Sende kendimi görüyorum ben de hahahaha Gerçekte de buradaki gibiyim zaten. Yeni tanıştığımda bi dönümlük olur ama samimi olduklarımla hep hep şakalaşırım. Lütfen yap zaten. Gülmek de zayıflatıyormuşş.Burdaki yazılarınla sonra şu profil fotonla falan gözümde böyle aşırı tatliiş neşeli esprili oturup saatlerce sohbet muhabbet edilecek ve hiç konuşma bitmeyecekmiş gibi birine benzettimO yüzden sana espri yapıyorum hep ve hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım
Ne okuyorsun canım ? Söylediysende görmemiş olabilirim hatırlayamadım
Sağ ol canım ben de akşamları yiyince rahatsız oluyorum erkenden yiyip akşama doğru hafif geçirince midem çok rahat oluyır ve yatmadan hepsini sindirmiş oluyorum mis gibi oluyor. Ama tabi bğnyeden bünyeye değişiyor kıyaslama kendini kimseyle sana ne iyi geliyorsa onu yapAkşam yemeden nasıl dayanıyorsunuz ya?! Ben bayılırım zaten gastritim var.Helal olsun menün çok güzel bebek.
evet biz ona laf atmayalım diyeTişikkirlirr
Gerçekten çoğu kilolu ya. Kendilerine bakmadan laf atıyorlar. Böylece kendi eksiklerini yokmuş gibi görüyorlar sanırım. Hep ondan!!
Bu cevaba benzer bir cevap alacağımı bilerek kendimi hazırlamıştım neyse ki.O günün doğru olduğunu kanıtlamak için o günkü Resmî Gazete de görünse iyi olur. Ben işimi sağlama alayım.
Hahhahahahahhaha Allah seni napmasın.
Tamamdırrrr
öyle öyleeee ablasıBurdaki yazılarınla sonra şu profil fotonla falan gözümde böyle aşırı tatliiş neşeli esprili oturup saatlerce sohbet muhabbet edilecek ve hiç konuşma bitmeyecekmiş gibi birine benzettimO yüzden sana espri yapıyorum hep ve hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım
Ne okuyorsun canım ? Söylediysende görmemiş olabilirim hatırlayamadım
5.55 miSende kendimi görüyorum ben de hahahaha Gerçekte de buradaki gibiyim zaten. Yeni tanıştığımda bi dönümlük olur ama samimi olduklarımla hep hep şakalaşırım. Lütfen yap zaten. Gülmek de zayıflatıyormuşş.
Tıp okuyorum ben.Hedef60kgolmak ile meslektaş sayılırız. Benim yolum daha uzun ama, 4. sınıftayım şu an. Yarın da hastaneye gidicem 5.55’te kalkıcam. Help!!!Eki Görüntüle 2823064
Gerçekten herkesin bünyesi farklı. Tek tip şeylere güvenmemek lazım.Sağ ol canım ben de akşamları yiyince rahatsız oluyorum erkenden yiyip akşama doğru hafif geçirince midem çok rahat oluyır ve yatmadan hepsini sindirmiş oluyorum mis gibi oluyor. Ama tabi bğnyeden bünyeye değişiyor kıyaslama kendini kimseyle sana ne iyi geliyorsa onu yap
Hahahahahahahaha ay gözümde canlandırdım daevet biz ona laf atmayalım diyeama gözlerini münasip yerlerinde gezdirip dudağını mııyyyh :/ yapsan yeter hahaha
meslektaşızSende kendimi görüyorum ben de hahahaha Gerçekte de buradaki gibiyim zaten. Yeni tanıştığımda bi dönümlük olur ama samimi olduklarımla hep hep şakalaşırım. Lütfen yap zaten. Gülmek de zayıflatıyormuşş.
Tıp okuyorum ben.Hedef60kgolmak ile meslektaş sayılırız. Benim yolum daha uzun ama, 4. sınıftayım şu an. Yarın da hastaneye gidicem 5.55’te kalkıcam. Help!!!Eki Görüntüle 2823064
Yatıcam birazdan.5.55 miAyy koş git yat hemen
ay benim de canlandı bluzlarıyla örtmeye çalışırlar ahfgsgafasgahsHahahahahahahaha ay gözümde canlandırdım da
diyetlistelerinoktacom dan kurayla mı seçiyorsunYatıcam birazdan.Bu haftaki diyet listemi seçicem önce. Saban kalkınca da Resmi Gazeteyle kilomu yatarım hemencecik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?