Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yatıcam birazdan. Bu haftaki diyet listemi seçicem önce. Saban kalkınca da Resmi Gazeteyle kilomu yatarım hemencecik.

diyetlistelerinoktacom dan kurayla mı seçiyorsun
Şöyle seçiyoruz listeyi hemen anlatıyorum. Önüne alıyosun 3 5 tane örnek listeleri ve sırayla başlıyosun

O piti piti. Karamela sepeti. Terazi lastik jimnastik. Biz size geldik bitlendik. biz size geldik bitlendik hamama gittik temizlendik dik dik dik

Yalnız birazdan tam olarak öyle seçeceğim.

Yalnız birazdan tam olarak öyle seçeceğim.
Oooo bildiiimmmmmmmmmm

Aaaa söylemeyi unutmayayım, şimdi yarın sabah tartılınca kaç kiloda olmak istiyosan şöyle diyosun tam tartıya çıkarken, "niyet ettim ... kilo çıkmaya" sonra bi tartıya çıkıyosun o da neee istediğin kilodasın bu da gizli formül bak kimseye söylemem

bu işin de mi online ı çıktı
başımıza daşş yağacakkk
ben de sarılayımmmm gel gelll

Aaa çok pahalı bizde 5,99
Onlar sahtedir ki
Yarın deniycem. Çıkmazsa bozuşuruz.

Senin yaşındayken biz böyle miydik hem ev işini yapar hem çocuk bakardık şimdi ki gençlikte iş yok yaa
Annemin klasik lafıda şu hep "senin yaşındayken benim 2 çocuğum vardı" ee ben napim yani

ay bunun erkek çocuklu versiyonunu b iliyorum ben de
aaaa o nasıll ben bilmiyorrruuuuummmmm
Onlar sahtedir ki

Yarın deniycem. Çıkmazsa bozuşuruz.
Çıkcak bak görürsün

ay bana da derlerdi bişey de diyemiyodum özgüven sıfır ah deşke deseymişim

Bebişler burası çok eğlenceli lakin artık uyumam gerek. Bana dua edin yarın hoca her şeyi kendi anlatsın. Bize bi şey sormasın. iyi geceler hepinizeee. Çok öpüyorum.
İyi geceleer, tatlı rüyalaar Aaa bunu saymayız yine gel yine bekleriz bu defa yatıya gel gıybet yaparız

cnm muzurca gülen bi erkek çocuk resmi vardı

Cıs cos bom ne?? Bana söyle kimseye demem.
ay bana da derlerdi bişey de diyemiyodum özgüven sıfır ah deşke deseymişim
Ben de diyemiyorum da özgüvenle alakalı değil ya. İnsan uğraşmak istemiyor cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…