- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.541
Yok canım sadece yazı ile bildiriyoruz:) fotograf yokDostlar pazartesi de tartıyı çekmek zorunlu mu? Zorunluysa tarih yazmak zorunlu mu?Yarın okula gidicem de ona göre akşamdan hazırlayım kağıdı falan.
Tamam canım bence bir gün bacak bir gün o ramazan videosunu yapalım ne dersin çünkü o bacak videosundan sonraki gün biraz yürüyemiyorsun daTamam anlastık ben de yarın başlıyorum. Ölçülerimi daha önce almıştım bakalım fark edecek mi:) ayy ins sonuc alırız pes etmeden bırakmadan yapıp1 hafta geçtikten sonra diger videoyu da gösterirsin haftası gelince:)
Ne güzel darısı başımaKızlar dün eşimle fotoğraf çektirdikyanında o kadar zayıf çıkmışım ki bunalıma girdii
Aynen diyet yapcam diye girip kilo alıp çıktım hepBana ramazanda diyet yapmak hiç nasip olmadıHep akşama şunu da yapsak, canım bundan çekti bundan da alsak diyenlerden oldum hehe Ama bu yıl hedefim kilo vermek. Hep birlikte görücez... Neyse ki bayram ziyareti koronaya denk geliyor da yine "canım sen biraz kilo mu aldın?" diyenleri görmeyeceğim.
Sağol ortimmİyiyim orticim kıyamam geçmiş olsun inşallah negatif çıkar sonucun gerisini düşünme ortim olur bişekilde sporda yürüyüşte sen iyi ol.. iyi haberlerle gel inş.
Evet seni yedim mideme oturdun deBana ramazanda diyet yapmak hiç nasip olmadıHep akşama şunu da yapsak, canım bundan çekti bundan da alsak diyenlerden oldum hehe Ama bu yıl hedefim kilo vermek. Hep birlikte görücez... Neyse ki bayram ziyareti koronaya denk geliyor da yine "canım sen biraz kilo mu aldın?" diyenleri görmeyeceğim.
Yok canım ne kağıdı, tartıya çıkarken videoya alıyosun kaptana özelden atıyosunDostlar pazartesi de tartıyı çekmek zorunlu mu? Zorunluysa tarih yazmak zorunlu mu?Yarın okula gidicem de ona göre akşamdan hazırlayım kağıdı falan.
Bende hep son ana bırakırdım hala öyleyim bir türlü değiştiremedim kendimiMesajını okuyunca öğrencilik yıllarım geldi bende son ana bırakırdım herşeyi ah yıllar yıllar
Bugün cıslarını yemişsin canım afiyet olsunSabah
Yarım dilim tb ekmeği pizzası, 1kk yarısı tulum, 3 zeytin, 1 çeri domates 2 çatal ballı kaymak, şekersiz çay, 1yk menemen
Öğle
1 sade türk kahvesi, 2 kare bitter
Akşam
1 kepçe etli güveç, 1yk bulgur pilavı, 1 küçük kase pancar turşu, 2yk salata, şekersiz çay, 3 çatal peynir tatlısı
2.5 litre su
Cherry Mom , muhursuzpusula
Tamam öyle yapalım madem öyle diyosunTamam canım bence bir gün bacak bir gün o ramazan videosunu yapalım ne dersin çünkü o bacak videosundan sonraki gün biraz yürüyemiyorsun da
Ayyy çok heyecanlandım kıızzzzTamam öyle yapalım madem öyle diyosunsakatlanmayalım. Az olsun sürekli olsun:). O zaman yarın bacak ile baslayalım
Hatta videoda haber bültenini ve dolar kurunu da çekiyoruzSağol ortimmİnşallah benimde tek tesellim o valla kendime iyi baktım hafif atlattım şimdide acayip bi tarif öğrendim öksürük balgam vs için midem çarşamba pazarına döndü
Evet seni yedim mideme oturdun de
Yok canım ne kağıdı, tartıya çıkarken videoya alıyosun kaptana özelden atıyosun
Bende hep son ana bırakırdım hala öyleyim bir türlü değiştiremedim kendimi
Çok güzel cnmiyi akşamlar arkadaşlar gün içinde iyi gittim ama akşam biraz kacirdim yarın telafi ederim inşallah 9223 adım atmışım
Tabii yaa benim neyim eksik hatta fazlam var hepinizdenAl tabikiii ben bayılıyorum cnmyarimuhendis de çok seviyor birkaç kişinin menüsünde de görüyorum bazen
Benzer farkli yananci markalarjn var ama zuberin yokValla çok çok seviyorumDeryaOnDiet canım orada yok mu ya ya da trendyol oraya göndermiyor mu
Gitme tabi canim, ben zayiflayincaya kadar gitme (yani uzuuuunca bir sureGidermiyimmm hemenn bir yere daha burdayım benn
Insallah öyledir devam edecegiz bakalim zamanla faydasini görürümCnm çok ağrıyacak kadar zorlanınca ödem tutuyoro yüzden yavaş yavaş artırmalı diye düşünüyorum
Afiyet olsun ortim. Spor da cok iyiKahvalti
4 yk menemen
2 dilim ekmek
ogle
2 kuru biber dolmasi
3 sarma
2 kofte
2 dilim ekmek
salata
2.5 lt su
40 dk bolgesel
Cherry Mom Mehfam DeryaOnDiet
UYE | 5 Nisan | 7 Nisan | 10 Nisan | sonuç |
| 3+4 | 1 | 3+4 | |
| ------- | 1 | ------ | 1 |
| ------ | ------- | ------ | |
S Suskunhanim | 1 | 1 | ------ | 2 |
| ------- | 1+5 | 1+5 | 2 |
| ------- | ------ | ------ | |
| 6 | 1 | ------ | 2 |
| 1+2 | 1 | 4+6 | |
| 1 | -------- | ------- | 1 |
@L O L | 5 | 2 | ------ | 2 |
@whitetea | -------- | 1 | ----- | 1 |
@olvidos | ------- | 1 | ----- | 1 |
@karabiber01 | 1 | 1 | ------- | 2 |
M monarosaa | 2 | ------- | ------ | 1 |
| 2+ 4 | ------ | 2 | 2 |
| 7 | 1+7 | ------- | 2 |
C Cagrihilal1 | 1+4+6 | 1+3+4 | 1+2+4 | |
| ------- | 5 | ------- | 1 |
cnm bu hafta soft sporlar bence dinlendir vücudunuInsallah öyledir devam edecegiz bakalim zamanla faydasini görürüm
Çok güzel ortim yarına güzel bi eksi göreceksin eminim11 Nisan
Kahvaltı:
Meyveli yulaf lapası
filtre kahve
Ögle:
3 çilek, 1 havuç
Akşam
Mantarlı tavuk sote, mevsim salatası,2 kasık yogurt
Akşamüzeri
Yeşil çay
Su: 1.5 lt
Spor: 5.000 adım
Cherry Mom Mehfam yarimuhendis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?