Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canım bence bir gün bacak bir gün o ramazan videosunu yapalım ne dersin çünkü o bacak videosundan sonraki gün biraz yürüyemiyorsun da

Aynen diyet yapcam diye girip kilo alıp çıktım hep
Sen daha çok almışsın yağlanmışsın derdin soranlar genelde kilolu olur çünkü ve diyet hakkında herşeyi bildiğini sananlar

İyiyim orticim kıyamam geçmiş olsun inşallah negatif çıkar sonucun gerisini düşünme ortim olur bişekilde sporda yürüyüşte sen iyi ol.. iyi haberlerle gel inş.
Sağol ortimm İnşallah benimde tek tesellim o valla kendime iyi baktım hafif atlattım şimdide acayip bi tarif öğrendim öksürük balgam vs için midem çarşamba pazarına döndü
Evet seni yedim mideme oturdun de
Dostlar pazartesi de tartıyı çekmek zorunlu mu? Zorunluysa tarih yazmak zorunlu mu? Yarın okula gidicem de ona göre akşamdan hazırlayım kağıdı falan.
Yok canım ne kağıdı, tartıya çıkarken videoya alıyosun kaptana özelden atıyosun
Mesajını okuyunca öğrencilik yıllarım geldi bende son ana bırakırdım herşeyi ah yıllar yıllar
Bende hep son ana bırakırdım hala öyleyim bir türlü değiştiremedim kendimi

Bugün cıslarını yemişsin canım afiyet olsun ödül diyelim buna hatta bence

Spor yok mu bu arada su vs çok güzel

Tamam öyle yapalım madem öyle diyosun sakatlanmayalım. Az olsun sürekli olsun:). O zaman yarın bacak ile baslayalım
Ayyy çok heyecanlandım kıızzzz ben sabahları erkenden uyanıyorum ilk işim onu yapıp aradan çıkartmak olacak çünkü ders çalışmam gerek ve not çıkartmaya falan gidicem gün içine sarkınca üşeniyorum

Hatta videoda haber bültenini ve dolar kurunu da çekiyoruz
iyi akşamlar arkadaşlar gün içinde iyi gittim ama akşam biraz kacirdim yarın telafi ederim inşallah 9223 adım atmışım
Çok güzel cnm
Olsun sen yaz da yine de
Canım menü spor yazınca bu etiketleri koyuyorsun:
Mehfam menü takibi yapan kaptan yardımcımız ve Cherry Mom kaptanımız

5 - 11 nisan tablo spor listesi :)
UYE5 Nisan7 Nisan10 Nisansonuç
blonde ambition 3+4 13+4
belmayne ------- 1------1
balpamuk -------------------
S Suskunhanim 1 1------2
DeryaOnDiet -------1+51+52
melita09 -------------------
yarimuhendis 6 1------2
Hedef60kgolmak 1+2 1 4+6
Kendinin en iyi hali ol 1---------------1
@L O L 5 2------2
@whitetea-------- 1-----1
@olvidos ------- 1-----1
@karabiber01 1 1-------2
M monarosaa 2-------------1
Mathildablue 2+ 4------ 22
ummhnisa 71+7-------2
C Cagrihilal1 1+4+61+3+41+2+4
Cherry Mom ------- 5-------1

3 gün de spor yapan blonde ambition Hedef60kgolmak C Cagrihilal1 i tebrik ediyoruuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…