- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.981
Sağ ol canımAllah kabul etsin canim.
Dunden bugune eksi 800 mu
Anam kız valla mı evet trabzonluyum sen neresindensinAmanın! Memleketimdesin. Hemşehri miyiz yoksa?
Ben de aynı durumdayım.İçine de giricez inşallah ve üzerimizde çok güzel duracaklar.
Super fistikSağ ol canımevet tartılmayacaktım ama dayanamadım şaşırdım ben de
Anam kız valla mı evet trabzonluyum sen neresindensin
Ama cumaya kadar tartılmak istemiyorum tabi kendimi tutabilirsem çünkü kafamda hesaplamalar dönüyor sürekliSuper fistikmasallah
Ama cumaya kadar tartılmak istemiyorum tabi kendimi tutabilirsem çünkü kafamda hesaplamalar dönüyor sürekli
Evet T(i)rabzonluyumSağ ol canımevet tartılmayacaktım ama dayanamadım şaşırdım ben de
Anam kız valla mı evet trabzonluyum sen neresindensin
Hahahahahaha ay yok. İnşallah Allah bir gün nasip ederse iyi olur ama ben bekarım daha.Insallah canim
Aa senin de mi bebis var?
O zaman ben de tartılırımben de hergun tartilmaya karar verdim. Baksana Begonya2 hergun tartiliyir masallah hep guzel kilo veriyor. Belki ben orda hata yapiyirum
Ben de arsinliyim canım☺ay ne güzel denk geldik yaEvet T(i)rabzonluyumAma orada yaşamıyoruz maalesef. Maçkalıyız biz. Sen neredesin?
Hahahahahaha ay yok. İnşallah Allah bir gün nasip ederse iyi olur ama ben bekarım daha.Şortlarımın içine girememekten bahsetmiştim. Ama ben yanlış anlatmışım oruçlu kafayla pardon.
Ben de dedim kucuk yasta anne olmus herhaldeEvet T(i)rabzonluyumAma orada yaşamıyoruz maalesef. Maçkalıyız biz. Sen neredesin?
Hahahahahaha ay yok. İnşallah Allah bir gün nasip ederse iyi olur ama ben bekarım daha.Şortlarımın içine girememekten bahsetmiştim. Ama ben yanlış anlatmışım oruçlu kafayla pardon.
Evet ya çok mutlu oldum birden. Gözümün önünden kuymaklar, hamsi tavalar geçti.O zaman ben de tartılırım
Ben de arsinliyim canım☺ay ne güzel denk geldik ya
Hahahahahaha yok yok. İnşallah aminnBen de dedim kucuk yasta anne olmus herhaldeinsallah canim istedigin zaman nasip olsun insallah dogru zamanda
Ay ben ne kuymaklara hamsilere yok yok dedim yazın ama bir süre sonra diyemedim aldım kilolarıEvet ya çok mutlu oldum birden. Gözümün önünden kuymaklar, hamsi tavalar geçti.
Hahahahahaha yok yok. İnşallah aminnÖnce kilo versek iyi olur yine de (Konuyu dönüp dolaştırıp getiririm kiloya )
Ayy evet canım onu biliyorum ama çok uğraştıcı gibi geliyo bana aşırı üşengeç biriyimdirHario v60
Valla şimdi tartılmayım desem artı çıkarım biliyorum kendimiben de hergun tartilmaya karar verdim. Baksana Begonya2 hergun tartiliyir masallah hep guzel kilo veriyor. Belki ben orda hata yapiyirum
Hahahahahahah buğulama sağlıklı öyle ye.Ay ben ne kuymaklara hamsilere yok yok dedim yazın ama bir süre sonra diyemedim aldım kiloları
Hahahahahahah aslında baya kolay. Bir gün yaparken videosunu çekip atarım çok kolayyyAyy evet canım onu biliyorum ama çok uğraştıcı gibi geliyo bana aşırı üşengeç biriyimdir
Çok şüküüür. Ay çok sevindim. Hadi böyle geçmiş olsun.Bu arada nihayet test sonucum çıktı negatiiifffCumartesi günü içinde doktor randevusu aldım hem eski tahlillerimi göstermek için hemdebu covidin bıraktığı hasar vs var mı diye kontrol ettirmek için :)
Konu gercekten de kilo ana cok iyi yaptinEvet ya çok mutlu oldum birden. Gözümün önünden kuymaklar, hamsi tavalar geçti.
Hahahahahaha yok yok. İnşallah aminnÖnce kilo versek iyi olur yine de (Konuyu dönüp dolaştırıp getiririm kiloya )
Ee yani bir zahmet yeyip ictikten sinra da tartilma canimValla şimdi tartılmayım desem artı çıkarım biliyorum kendimiipin ucu kaçtığı zaman ertesi gün dikkat ediyorum iyi oluyor, ama işte bazen depresyona sebep oluyo
Mesela şuan biraz depresyondayımkilom çok fenaaaaa ama içtiğim 500 ml su ve yemek sonrası normal aslında
Şimdi daha üstüne 2 lt su daha içicem aboowww hiç tartılmamam lazm+2 kilo çıkarım
Ay hadi gözün aydın geçmiş olsun canımBu arada nihayet test sonucum çıktı negatiiifffCumartesi günü içinde doktor randevusu aldım hem eski tahlillerimi göstermek için hemdebu covidin bıraktığı hasar vs var mı diye kontrol ettirmek için :)
Ay aman yemekten sonra gayet normal canım ben gün içinde sabah aç karnına halimden 3kg artı çıkarım zatenValla şimdi tartılmayım desem artı çıkarım biliyorum kendimiipin ucu kaçtığı zaman ertesi gün dikkat ediyorum iyi oluyor, ama işte bazen depresyona sebep oluyo
Mesela şuan biraz depresyondayımkilom çok fenaaaaa ama içtiğim 500 ml su ve yemek sonrası normal aslında
Şimdi daha üstüne 2 lt su daha içicem aboowww hiç tartılmamam lazm+2 kilo çıkarım
Ay kuymak evet benim de hassas noktam vallahi bir müddet daha yok diyeceğiz artıkHahahahahahah buğulama sağlıklı öyle ye.Kuymak hassas noktam ya. Çok seviyorum. Bi de akçaabat köftesi.
Hahahahahahah aslında baya kolay. Bir gün yaparken videosunu çekip atarım çok kolayyy
Çok şüküüür. Ay çok sevindim. Hadi böyle geçmiş olsun.
Masallah canim annene. Harika gidiyorBu arada kızlar annem 95.6yla başlamıştı dün sabah 91.6 çıktı 10 günde 4 kgya veda etti
Aynen gayet istikrarlı ilerliyor şaşkınlıkşardayımMasallah canim annene. Harika gidiyor
Ee yani bir zahmet yeyip ictikten sinra da tartilma canimac karnina yeter
Cinsim işte ben tokken de tartılıyorumAy aman yemekten sonra gayet normal canım ben gün içinde sabah aç karnına halimden 3kg artı çıkarım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?