Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah kabul etsin canim.
Dunden bugune eksi 800 mu
Sağ ol canımevet tartılmayacaktım ama dayanamadım şaşırdım ben de
Amanın! Memleketimdesin. Hemşehri miyiz yoksa?

Ben de aynı durumdayım. İçine de giricez inşallah ve üzerimizde çok güzel duracaklar.
Anam kız valla mı evet trabzonluyum sen neresindensin

Ama cumaya kadar tartılmak istemiyorum tabi kendimi tutabilirsem çünkü kafamda hesaplamalar dönüyor sürekli
ben de hergun tartilmaya karar verdim. Baksana Begonya2 hergun tartiliyir masallah hep guzel kilo veriyor. Belki ben orda hata yapiyirum

Sağ ol canımevet tartılmayacaktım ama dayanamadım şaşırdım ben de

Anam kız valla mı evet trabzonluyum sen neresindensin
Evet T(i)rabzonluyum Ama orada yaşamıyoruz maalesef. Maçkalıyız biz. Sen neredesin?
Insallah canim
Aa senin de mi bebis var?
Hahahahahaha ay yok. İnşallah Allah bir gün nasip ederse iyi olur ama ben bekarım daha. Şortlarımın içine girememekten bahsetmiştim. Ama ben yanlış anlatmışım oruçlu kafayla pardon.

ben de hergun tartilmaya karar verdim. Baksana Begonya2 hergun tartiliyir masallah hep guzel kilo veriyor. Belki ben orda hata yapiyirum
O zaman ben de tartılırım
Ben de arsinliyim canım☺ay ne güzel denk geldik ya

Ben de dedim kucuk yasta anne olmus herhalde insallah canim istedigin zaman nasip olsun insallah dogru zamanda

O zaman ben de tartılırım

Ben de arsinliyim canım☺ay ne güzel denk geldik ya
Evet ya çok mutlu oldum birden. Gözümün önünden kuymaklar, hamsi tavalar geçti.
Ben de dedim kucuk yasta anne olmus herhalde insallah canim istedigin zaman nasip olsun insallah dogru zamanda
Hahahahahaha yok yok. İnşallah aminn Önce kilo versek iyi olur yine de (Konuyu dönüp dolaştırıp getiririm kiloya )

Hahahahahaha yok yok. İnşallah aminn Önce kilo versek iyi olur yine de (Konuyu dönüp dolaştırıp getiririm kiloya )
Ay ben ne kuymaklara hamsilere yok yok dedim yazın ama bir süre sonra diyemedim aldım kiloları

Valla şimdi tartılmayım desem artı çıkarım biliyorum kendimi ipin ucu kaçtığı zaman ertesi gün dikkat ediyorum iyi oluyor, ama işte bazen depresyona sebep oluyo
Mesela şuan biraz depresyondayım kilom çok fenaaaaa ama içtiğim 500 ml su ve yemek sonrası normal aslında
Şimdi daha üstüne 2 lt su daha içicem aboowww hiç tartılmamam lazm +2 kilo çıkarım

Ay ben ne kuymaklara hamsilere yok yok dedim yazın ama bir süre sonra diyemedim aldım kiloları
Hahahahahahah buğulama sağlıklı öyle ye. Kuymak hassas noktam ya. Çok seviyorum. Bi de akçaabat köftesi.
Ayy evet canım onu biliyorum ama çok uğraştıcı gibi geliyo bana aşırı üşengeç biriyimdir
Hahahahahahah aslında baya kolay. Bir gün yaparken videosunu çekip atarım çok kolayyy
Bu arada nihayet test sonucum çıktı negatiiifff Cumartesi günü içinde doktor randevusu aldım hem eski tahlillerimi göstermek için hemdebu covidin bıraktığı hasar vs var mı diye kontrol ettirmek için :)
Çok şüküüür. Ay çok sevindim. Hadi böyle geçmiş olsun.

Konu gercekten de kilo ana cok iyi yaptin geel eksi geel

Ee yani bir zahmet yeyip ictikten sinra da tartilma canim ac karnina yeter

Bu arada nihayet test sonucum çıktı negatiiifff Cumartesi günü içinde doktor randevusu aldım hem eski tahlillerimi göstermek için hemdebu covidin bıraktığı hasar vs var mı diye kontrol ettirmek için :)
Ay hadi gözün aydın geçmiş olsun canım
Ay aman yemekten sonra gayet normal canım ben gün içinde sabah aç karnına halimden 3kg artı çıkarım zaten
Ay kuymak evet benim de hassas noktam vallahi bir müddet daha yok diyeceğiz artıkannem de diyette bayrama hazırlıyor kendiaini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…