Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mathildablue ortim nasılsın ne yapıyorsun bugün. Ben dersim bitince o sana attığım ramazan videosunı yapacağım unutma sen de☺☺
İyiyim ortim biraz iftara yakın yapim dedim ben de simdi yapayım iyi oldu hatırlattıgın sen nasılsın nasıl gidiyor ilk gün sporla birlikte:)

Kimyon nane mideye iyi gelir kuşum rezene çayı da
Sahurda lansor içtim. Baya iyiydim. Şimdi yavaş yavaş açlıktan yokluyor ağrı ama şu kimyon rezene ikilisine bakayım
Kalpli kalpli beğeniler mi attın sen banaa pacman
Yaaa atmam mııı Bizim için o kadar uğraşıyorsun canım canım
French press in metal tadını sevmiyorum da sen de galiba
Hario v60 diye bi şey var. Denediniz mi hiç? Filtreyi o seramiğin içine yerleştirip demliyorsunuz. O da çok güzel oluyor. Ben öyle demliyorum ve esas-ilk demleme yöntemi de oymuşş. muhursuzpusula
Bitti bitti. Kizartsaydim aninda biterdi askinda da. Saglikli olsun dedim yagsiz firinda yaptim, kitir kitir iyi de oldu aslibda ama pek begeni toplamadi sofrafa
Bizde de evdekiler sağlıklı hiçbir şeyin tadını beğenmiyor. Alışmışız yağlı kızartmalara. Değişik şeylere de açık olmamız lazım ama toplum olarak baya kapalıyız.
Ders çalıştım sonrasında dizi izledim şimdi de dersim var ama zaman çabuk geçmiyor ya
Ay ilk bana da geçmiyordu zaman. Eve geldim bi uyudum uyandım, saat 18.30 olmuş. Hemen geçti hahahaha

Kizartmasi da bir ayri lezzetli oluyir ne diyeyim ama cok sagliksiz tabiki

Kizartmasi da bir ayri lezzetli oluyir ne diyeyim ama cok sagliksiz tabiki
Kalpli emoji mi üzüntülü emoji mi atsan bilemedim. Bütün duyguları aynı anda yaşattın. Kızartmayı severim ama sağlıksız olduğunu da bilirim.
Wuuwuu harikasin canim masallah. Off yaa bebde yeniden gorsem su 60lari.
Görüceksiiin. Kim bilir belki de bizim ortak olduğumuz bir hafta görürsün 60’ları.

Ayy insallah canim ya. Ne guzel yazlik sortlarim elbiselerim var hamilelik oncesi giyip simdi sadece ic cektigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…