Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oh oh yarasındiyetisyenim de 2ltnin altına düşme demişti bana ben 3,3.5 lt içtiğimi söylemiştim 2ltnin altına düşme ne kadar içersen iç demişti
Ayy iyi bari. Ben normal hayatımda feci az su içerim. Ama buraya geldim geleli baya arttırdım şükür. 2.5 civarı daha iyi tabi. Ama hiç yoktan iyidir.
Hahaha olur valla
Yumurtanın heyecanı baharatla aksiyon katabilirmişsin
Hahahahahaha aksiyon bizim işimiz. Biraz kimyon vardı üzerinde. Çok fazla baharat da koyamıyorum. Reflü ve gastrit var bende.
Günaydınlarrr herkese hayırlı ramazanlarsabah uyandım ve ağzım yapış yapış oruç tutacağımı anlıyor bünyem hemen hazırlamış kendisininormal zamanda asla böyle uyanmıyorum ya tuhaf
Bu bi tek bende oluyor sanıyordum. Herkeste varmış meğer. Ama nasıl bir kuruluk! İlk kalktığımda böyleysem bugün geçmez diyorum başta. Sonra kendiliğinden geçiyor o kuruluk da, açlık hissi de. Garip bi şey gerçekten.
Ayren ya ezan okununca başlıyor
Yasak olanın verdiği çekicilik....
Canim aslinda diyetisyen bana 3 ana ogunde 2ser dilim ekmek veya o miktarda pilav yazdi. Ben herzaman yemiyorum o miktari da dun yedim galiba haklisin. Bugun azaltacagim ekmegi, sigara biregi de bitti
Hahahahahah benim diyet listelerimde de ekmek var aynı seninki gibi. Ama benim dyt ta o zaman pirinç yasaklamıştı bi süreliğine. Ekmek ya da çorba değişimi yapıyordum ben. Neyse sigara böreği bittiyse biraz sakinleşebilirim

Ben de cam cezvede kaynatıp süzerek döküyorum biliyo musun

Kimyon nane mideye iyi gelir kuşum rezene çayı da içebilirsin

Evet canm hem de starbukun e kadar gitmene de gerek yok yakının da büyük migros var ise orda da her zaman oluyor
DeryaOnDiet blonde ambition S Suskunhanim ve bütün hanımlar
Spor salonundaki hareketleri evde yapmaca belki ilginizi çeker
Eki Görüntüle 2824017
Bölgesel yazyorum ya kuzum ozman işte bu tarz hareketler yapiyorum daha önce ki salondan ezbere biliyorum plates ve fitnes kurslarinda yaptklarımı yapyorum evde plates malzemelerim var onlarla ve dambıllar ile kondisyon bisikletinden inince vucut sıcak iken çalışıyorum
ciltte 1 ay sonrası düzenli kullanım olursa etki başlıyor.. Anlaşmalı olduğu eczane olursa satıyordur tabi
süpermiş ozaman ben de alayım canım ama adını unuttum sana zahmet tekrar yazarmısın lütfen ne idi markası ?
Vaoov canım şahanesin daha 3 gün var gönlündeki hedefi de geçersin
aayyy ağzından baall damlıyor canım inşlh öyle olur .
canım tebrik ederim emeklerinin karşılığını görmek ne güzelllll
evet canım gerçekten öyle çok sağol. sporların karşılığını hemen almaya başladım
Aaayyy evet çok isteyince ve kendimi şartlayınca oldu valla yaaaa bir aksilik çıkmaz ise haftaya 69u garantiledim gibi ❤

Migros tamam
Sen bu işi biliyorsun ya ben de heyecanlandım sandalyede yapıldığını görünce

Bitti bitti. Kizartsaydim aninda biterdi askinda da. Saglikli olsun dedim yagsiz firinda yaptim, kitir kitir iyi de oldu aslibda ama pek begeni toplamadi sofrafa

Çok sağol Aysunumm evet annemlere yakinim artik
Canim gecmis olsun ya ne oldu kuzuya?
Ay kilo dedigin verilir ilmini ogrendik artik

Tatlıyı bende çok seviyorum şerbetli sütlü çikolatalı farketmez
Of off ben de
Canim sen hem gunduz calisiyorsun hem cocugunun dersi eminim vaktin kalmiyirdur anliyorum. Ama mesela bugun ders aralarinda kalk 100er zipla, gun icinde zipini bitir olmaz mi?
Bugün anane dedeyle ilk gün olunca organiza edemedim canım, kızım sürekli odama girdi.Ders disiplinini ayarlamak lazım kızım için.
İlk kez gündüz bu kadar uyudum annemler çocuklara bakarken.Birazdan dışarı çıkma niyetim var.dunden yemeğim var.2700 adimim var.bugunluk onu bı on bin yapayım gerisi yarına diyelim

Ayy ne guzel annenlerle vakit gecirnek suoer
Benim kizim da aylardir bekliyir bir gidelim anneneyi dedeyi gorelim diye. Ne cok sevinmustir kizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…