Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Konu gercekten de kilo ana cok iyi yaptin geel eksi geel

Direne direne kazanacağız. Ödül yemeği olarak kuymak yaparız belki. Belli mi olur.
Bu arada kızlar annem 95.6yla başlamıştı dün sabah 91.6 çıktı 10 günde 4 kgya veda etti
Ayy helal olsun. Darısı başıma. Tebrik ederim çok çok.

Hiç duymadım cnm pahalı mı
Eee hamilelik öncesi kıyafetlerime giremiyorum diyene ben de öyleyim dersen haha

Deniz ve Kum sen iyi kilo vermiştin diye hatırlıyorum. Hatta diyetisyene gidiyordun ve çok Memnundun. Ne yaptın o sıralar hedef olmadı mı canım
evet ozamanlarda diyetisyene gidiyordum çok memnundum hatta 68 kiloyla izne ayrılmışım canım ve 80 lere kadar geri çıktım izinde kilo alıncada gruba gelemedim ,izne ayrıldığım kiloda olmam gerekiyor diye ,kendi kendime 77 inmişken san sebastian grubumuza gelmek istersen gel yazınca dedim bu sana bir şans geri geldim yine gidiyordum diyetisyene bu başka diyetisyen ramazanda ara verdim menüsüne uyamam diye şimdide 70 kiloyum

Aksami erken kapatmissin sporlarda muthis harika gidiyorsun. Ben bugun arti ciktim ya

Menun cok iyi olmus canim. Sebze protein herseyden var. allah kabul etsin.
Adimlar yine tam sinirda kalmis.

Yiyememeyi pek yasamadigimdan anlamak zir geliyir
Menun tam kilo verdirecek menu deee huc degilse bi 8 dk tabata veya 15dk leslie veya 1000 zip yapsaydin o zaman tam super olurdu canim.

Masallah bu menu ve sporlarla sen cook yakinda ilk hedefini gorursun canim

Iyi yemissin vitamin mineral almissin hep canim. Tam kararinda olmus bence be cok ne az. Ama hani spor? Uyumadan bi 100 mekik 100zip birseyler olsa iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…