- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.001
Konu gercekten de kilo ana cok iyi yaptingeel eksi geel
Direne direne kazanacağız.Ay hadi gözün aydın geçmiş olsun canım
Ay aman yemekten sonra gayet normal canım ben gün içinde sabah aç karnına halimden 3kg artı çıkarım zaten
Ay kuymak evet benim de hassas noktam vallahi bir müddet daha yok diyeceğiz artıkannem de diyette bayrama hazırlıyor kendiaini
Ayy helal olsun. Darısı başıma.Bu arada kızlar annem 95.6yla başlamıştı dün sabah 91.6 çıktı 10 günde 4 kgya veda etti
Ah ah ödül yemeğim belli benim bayramdaEki Görüntüle 2824627
Direne direne kazanacağız.Ödül yemeği olarak kuymak yaparız belki. Belli mi olur.
Ayy helal olsun. Darısı başıma.Tebrik ederim çok çok.
Nedir ödül yemeğin? Merak ettim.Ah ah ödül yemeğim belli benim bayramdakahvaltıda hem de kuymakta olur içinde
Annem de aynen baya iyi gidiyor ya
Ne güzel, maşallahAyyy canim benim cok duygulandim su an Ramazan mubarek ayda ne guzel baslamissin
Bu ay full bu minvalde benim de okumalariminsallah begenirsin
Eki Görüntüle 2824627
Direne direne kazanacağız.Ödül yemeği olarak kuymak yaparız belki. Belli mi olur.
Ayy helal olsun. Darısı başıma.Tebrik ederim çok çok.
Hiç duymadım cnm pahalı mıSahurda lansor içtim. Baya iyiydim. Şimdi yavaş yavaş açlıktan yokluyor ağrı ama şu kimyon rezene ikilisine bakayım
Yaaa atmam mıııBizim için o kadar uğraşıyorsun canım canım
Hario v60 diye bi şey var. Denediniz mi hiç? Filtreyi o seramiğin içine yerleştirip demliyorsunuz. O da çok güzel oluyor. Ben öyle demliyorum ve esas-ilk demleme yöntemi de oymuşş. @muhursuzpusula
Bizde de evdekiler sağlıklı hiçbir şeyin tadını beğenmiyor.Alışmışız yağlı kızartmalara. Değişik şeylere de açık olmamız lazım ama toplum olarak baya kapalıyız.
Ay ilk bana da geçmiyordu zaman. Eve geldim bi uyudum uyandım, saat 18.30 olmuş.Hemen geçti hahahaha
Eee hamilelik öncesi kıyafetlerime giremiyorum diyene ben de öyleyim dersen hahaEvet T(i)rabzonluyumAma orada yaşamıyoruz maalesef. Maçkalıyız biz. Sen neredesin?
Hahahahahaha ay yok. İnşallah Allah bir gün nasip ederse iyi olur ama ben bekarım daha.Şortlarımın içine girememekten bahsetmiştim. Ama ben yanlış anlatmışım oruçlu kafayla pardon.
Hilallll hani patatesSahur
2 dilim ekmek
Zeytin
2 ceviz
1 elma
Iftar
2 kase semizotu yemegi corba tarzi bisey
Salata
1 bardak balli sut bogazim kotu biraz
Su sahura kadar 2 lt olur
Spor
40 dk bolgesel
10 dk kardio
Cherry Mom Mehfam DeryaOnDiet
Degil mi yaaaHiç duymadım cnm pahalı mı
Eee hamilelik öncesi kıyafetlerime giremiyorum diyene ben de öyleyim dersen haha
Allah kabul etsin ortim. Sporun da harikaSahur
2 dilim ekmek
Zeytin
2 ceviz
1 elma
Iftar
2 kase semizotu yemegi corba tarzi bisey
1 bardak balli sut bogazim kotu biraz
Su sahura kadar 2 lt olur
Spor
40 dk bolgesel
10 dk kardio
Cherry Mom Mehfam DeryaOnDiet
Tatli, abur cubur yemediysen sorun olmaz canim. Leslieni de yapinca adimkaa beraber bir kismini eritmus olursun zaten.Bayağı yedim iftarda kızlaryalan oldu fit salatalar ama 12 bin adım oldu leslie de yapıcam ve çok zinde hissediyorum
evet ozamanlarda diyetisyene gidiyordum çok memnundum hatta 68 kiloyla izne ayrılmışım canım ve 80 lere kadar geri çıktım izinde kilo alıncada gruba gelemedim ,izne ayrıldığım kiloda olmam gerekiyor diye ,kendi kendime 77 inmişken san sebastian grubumuza gelmek istersen gel yazınca dedim bu sana bir şans geri geldim yine gidiyordum diyetisyene bu başka diyetisyen ramazanda ara verdim menüsüne uyamam diye şimdide 70 kiloyumDeniz ve Kum sen iyi kilo vermiştin diye hatırlıyorum. Hatta diyetisyene gidiyordun ve çok Memnundun. Ne yaptın o sıralar hedef olmadı mı canım
Evet dikkat etmeye calistim sahurda ekmek yemesem daha iyi olacakti ama ilk gun olunca yumurta falan haslamaya usendim. Ama ekmek yememek icin yaparim artikAllah kabul etsin ortim. Sporun da harikamenunu de cok guzel, dikkatli yemissin
Aksami erken kapatmissin sporlarda muthis harika gidiyorsun. Ben bugun arti ciktim yaBugunku menum
09:00- 2 dilim ekmek, 1 avokado, 1 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta, 2 salatalik, 2 yk sebze karisimi. 1 fincan dutlu kahve.
12:00- 1 kase kiymali sebze yenegi, 2 yk pilav, 1 yt marullu domatesli maydanozlu salata. 3 yk yogurt.
15:00- 1 bardak badem sutu, 15 badem, 1 avuc cekirdek, 1 kase cilek.
17:30- 1 kase kiymali sebze yenegi, 1 yt kirmizi lahana havuc ve yesillikli salata. 3 yk yogurt.
Su:4lt
Spor: 10000 adim
1000 zip
8 dk enginkirbac tabata
30dk kollarda 1 kg agirlikla cardio
Toplam: 590 puan
Cherry Mom Hedef60kgolmak C Cagrihilal1
daha minik bir doktor adayı 4. sınıf pacman canımInsallah canim
Aa senin de mi bebis var?
Şimdiden afiyet olsunErindim ya bugun yiyecegim
Menun cok iyi olmus canim. Sebze protein herseyden var. allah kabul etsin.Pazartesi menüsü
Sahur
2 h yumurta,zeytin,ceviz, ev yapımı kahvaltılık sos 2 tk.
İftar
2 YK bulgur pilavı, 4 köfte soğan biber(fırında), bı tabak salata
1 lt su, 9300 adım
Hedef60kgolmak Cherry Mom Mehfam
Yiyememeyi pek yasamadigimdan anlamak zir geliyir13.04.2021
1 bardak sirkeli limonlu su
Öğle 13:00
2 sucuklu yumurta
1 kk peynir
Domates,salatalık
Dereotu,nane
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 17:30 (yiyemiyorum resmen artık)
Yarım kase mercimek çorbası
Yarım tabak tavuklu salata
Yarım kase yoğurt
Su
2 lt
Spor yok
Cherry Mom Mehfam @monarosaa
Masallah bu menu ve sporlarla sen cook yakinda ilk hedefini gorursun canimSahur :1yumurta, peynir,zeytin,domates,yeşillik, 2dilim ekmek
İftar : 1hurma
4köfte 1patates (fırın) , Ayran
Ara : 1ceviz , 1gün kurusu,bitki çayı
Spor:
1saat hızlı tempo yürüyüş
1saat kondisyon bisikleti
Cherry Mom Mehfam Hedef60kgolmak
Iyi yemissin vitamin mineral almissin hep canim. Tam kararinda olmus bence be cok ne az. Ama hani spor? Uyumadan bi 100 mekik 100zip birseyler olsa iyi olur.Sahur
2 yumurta
2 dilim tb ekmek
5 zeytin
Yarım avuç kuruyemiş
Salatalık
2 parmak peynir
2 hurma
1 küçük muz
Akşam
1 kase çorba
1 rosto dilimi
1 dilim haşlanmış patates
2 dilim haşlanmış havuç
Suuu
6-7 fındık
Finish inşallah sahura kadar bir şey yemiyeceğim
Cherry Mom Deniz ve Kum
ben de hergun tartilmaya karar verdim. Baksana @L O L hergun tartiliyir masallah hep guzel kilo veriyor. Belki ben orda hata yapiyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?