- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.361
Kesinlikle haklusin canim yetistirilme tarzi cok onemli.Türk olmadığı nasılda belli
Bizim adamların yetiştirilme tarzı yanlışerkek oğlum var doğru yetiştereyim diyorum ama benimki şimdiden emir veriyor bana
Eksidesin ta canim ne guzelEksideym ama henüz çok az
kaptim yavaştan sorumluluk ver bence ufak tefek de olsa yardım etsin mutfak işlerine deTürk olmadığı nasılda belli
Bizim adamların yetiştirilme tarzı yanlışerkek oğlum var doğru yetiştereyim diyorum ama benimki şimdiden emir veriyor bana
@fitblonde ye bak beeeehızını almış tüm tabloyu yapacakmış
Teşekkür ederiz burcummm senin sporlarda süper bu hafta harika iş çıkarmışsın
İnşaAllah yarına biraz daha gelir eksi yoksa şuan 100 grmcıkEksidesin ta canim ne guzel
Bu hafta böyle olsun canım az da olsa eksi gelmeye çalış bugün spor yapabilirsen geç saate kalmadan biraz daha eksi gelir. Zor bir hafta oldu sonuçta aileniz içinEksideym ama henüz çok az
Biraz öyle oldu kaptanım cuma dan pazartesi ye evde olmayınca ama artırmaya çalışacağım09-15 NİSAN GENEL SPOR TABLOSU
Begonya2 Kendinin en iyi hali ol ummhnisa @monarosaa @melita sporlar az olmuş bu hafta kızlar gözden kaçırdığım var mı acaba?
CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE @Suskunhanim 70 73 91 93 65 210 DeryaOnDiet 300 490 690 590 490 Begonya2 Hedef60kgolmak 150 390 280 340 165 510 Kendinin en iyi hali ol 200 @belmayne 61 50 200 50 230 @whitetea 98 240 25 @karabiber01 200 100 200 @muhursuzpusula 200 ummhnisa 195 @Cagrihilal1 125 483 100 450 150 200 @fitblonde 483 225 518 240 640 @olvidos 50 80 150 130 @hzlsel 60 60 145 @monarosaa Mathildablue 138 168 50 160 yarimuhendis 70 300 408 80 270 @balpamuk 36 63 20 Cherry Mom 200 @pacman 200 100 @seyrulsefer 112 145 220 @melita09 92 57
Olsun canım vakit daha erken iftara yakın o eksi çoğalır. Bende biraz önce tartıldım 100 gr eksi gördüm ama iftara yakın bu en az 300 olur diye düşünüyorumİnşaAllah yarına biraz daha gelir eksi yoksa şuan 100 grmcık
kaptim yavaştan sorumluluk ver bence ufak tefek de olsa yardım etsin mutfak işlerine de
yoksa nasılsa biri yapıyor oluyor
mesela sevdiği kurabiye kek vs varsa beraber yaparak sevdirebilirsin
Oruçken zor olur sanki yapamam kaptanım ama en azından belki çocuklarka markete çıkabilirim yavaş yavaş , akşam da leslie inşaAllah hedef - 600 bakalım inşallah olurBu hafta böyle olsun canım az da olsa eksi gelmeye çalış bugün spor yapabilirsen geç saate kalmadan biraz daha eksi gelir. Zor bir hafta oldu sonuçta aileniz için
son kiloların gitmesi için arttırmak gerekiyor diye düşündüm kaptim tşk@fitblonde ye bak beeeehızını almış tüm tabloyu yapacakmış
Teşekkür ederiz burcummm senin sporlarda süper bu hafta harika iş çıkarmışsın
Evet inşaAllah iftara kadar azda olsa artarOlsun canım vakit daha erken iftara yakın o eksi çoğalır. Bende biraz önce tartıldım 100 gr eksi gördüm ama iftara yakın bu en az 300 olur diye düşünüyorum
inşallah inşallahAynen oyle canim, insallah senin esin de ev islerinin kimsenin gorevi olnadigini anlayan birisi olur.
Herkes calisiyor sonucta. Tamam simdi annelik iznindeyim ama yillardir hic araliksiz ben de hep calistim.
hımm o zaman kızmadan hadi annecim bana yardım et,kendi tabağını bardağını getir yöörum desenYok zaten öyle muhakkak bir görev veririm daha tek başıma kek yapmışlığım yok
Ama bir türlü suyunu kendi almayı yemeği bitince tabağını getirmeyi bardağını koymayı vs öğretemedim anneee diye bağırıyor kızıyorumel bebel gül bebek paşa modunda büyütmütorum zamanın anneleride öyle bilinçli ileride gelinler kızlar dua eder mi ama bizler için biraz geç kalındı bizim yaşıtımız beyler maalesef paşa soyundan
Bugün söz hem adım hem spor yapıcam kaptancım çok mutluyum diyetisyenimden geliyorum
ooo hayırlı olsun canımBugün söz hem adım hem spor yapıcam kaptancım çok mutluyum diyetisyenimden geliyorum
ooooCherry Mom 6 kilo vermişim 1 kg su 5 kg yağdan oruç listemi aldım çok keyifliyim isteyen olursa paylaşırım
Eve geçeyim canım paylaşırımooo hayırlı olsun canım
oooopaylaşabilirsin canım
Tamam aşkımE
Eve geçeyim canım paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?