Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Türk olmadığı nasılda belli
Bizim adamların yetiştirilme tarzı yanlış erkek oğlum var doğru yetiştereyim diyorum ama benimki şimdiden emir veriyor bana
kaptim yavaştan sorumluluk ver bence ufak tefek de olsa yardım etsin mutfak işlerine de
yoksa nasılsa biri yapıyor oluyor
mesela sevdiği kurabiye kek vs varsa beraber yaparak sevdirebilirsin

Biraz öyle oldu kaptanım cuma dan pazartesi ye evde olmayınca ama artırmaya çalışacağım
İnşaAllah yarına biraz daha gelir eksi yoksa şuan 100 grmcık
Olsun canım vakit daha erken iftara yakın o eksi çoğalır. Bende biraz önce tartıldım 100 gr eksi gördüm ama iftara yakın bu en az 300 olur diye düşünüyorum

kaptim yavaştan sorumluluk ver bence ufak tefek de olsa yardım etsin mutfak işlerine de
yoksa nasılsa biri yapıyor oluyor
mesela sevdiği kurabiye kek vs varsa beraber yaparak sevdirebilirsin

Yok zaten öyle muhakkak bir görev veririm daha tek başıma kek yapmışlığım yok
Ama bir türlü suyunu kendi almayı yemeği bitince tabağını getirmeyi bardağını koymayı vs öğretemedim anneee diye bağırıyor kızıyorum el bebel gül bebek paşa modunda büyütmütorum zamanın anneleride öyle bilinçli ileride gelinler kızlar dua eder mi ama bizler için biraz geç kalındı bizim yaşıtımız beyler maalesef paşa soyundan

Bu hafta böyle olsun canım az da olsa eksi gelmeye çalış bugün spor yapabilirsen geç saate kalmadan biraz daha eksi gelir. Zor bir hafta oldu sonuçta aileniz için
Oruçken zor olur sanki yapamam kaptanım ama en azından belki çocuklarka markete çıkabilirim yavaş yavaş , akşam da leslie inşaAllah hedef - 600 bakalım inşallah olur

Olsun canım vakit daha erken iftara yakın o eksi çoğalır. Bende biraz önce tartıldım 100 gr eksi gördüm ama iftara yakın bu en az 300 olur diye düşünüyorum
Evet inşaAllah iftara kadar azda olsa artar
Ay bide benim bu gün regl olmam lazm Cherry Mom üst üste geldi hep

hımm o zaman kızmadan hadi annecim bana yardım et,kendi tabağını bardağını getir yöörum desen
tabi ki etsinler valla
tanıştıklarım arasında yoktu öyle olan da vardır tabi ya da evlenince çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…