- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.381
Merak etme seneye sende böyle olursunvalla tebrikler cnmben hala yarım kilo su şişesindeyim haftaya şu tombul 1 lt su şişelerine geçicem
bi de 1 saatin yarım saatinde tutabiliyodum artık 1 saat tutup hareketleri yapabiliyorum yarım kilo ile
Evet canım haklısınrica ederim canım
dediğin gibi sağlıklı yaşamı hayata dahil etmek çok önemli,evet şuan mevcut fazlalıkların gitmesi için belli bir disiplinde spor yapıyorsunuz uzun süre 40 dak cardio, 30 dak bölgesel pilates sürdürülemez ama sonrasında diyet bitti bunlardan da elimi eteğimi çekeyim demezsek ve haftada bir tartılırsak kilo korumak mucize değil. Herkesin mutlaka günlük yaşamında devam ettirebileceği bir sporu vardır buradan mezun olduktan sonra hepimiz en az 1 aktivite kendimize seçersek bence bu iş oldu bitti
Canım nacizane fikrim bence onun yerine ton balıklı salata yapsan her açıdan çok çok daha iyi olur hatta ben de bu akşam ton balıklı salata yiycemAkşama ton balıklı dürüm yapacağım galiba o yüzden gidip tb lavaş almam lazım yolları uzata uzata gidip eve geri dönerim herhalde
blonde ambition ye bak beeee hızını almış tüm tabloyu yapacakmış
Teşekkür ederiz burcummm senin sporlarda süper bu hafta harika iş çıkarmışsın
tamam cnm aynen kollarım filan bayağı hamlamış 500 gr bile bir yerden sonra yordu ama alştımMerak etme seneye sende böyle olursungeçen yıl ben de genelde 1yada 2kilo ile çalışıyordum. Bir önce ki yıl 2019 da sadece 1kilo yada plates lastikleri vs. ile çalışıyordum ama artık 4kilo ile çok rahat çalışıyorum canım hatta yaz yada yaz sonu 5 yada 6kiloluk ağırlıklara geçme hedefim var bakalım ❤
Ama 1 kilo başlarda bile çok zorlamıyor yani bence sen artk 1kilo için yeterince antremanlısın canım artık hep 1kilo ile çalışabilirsin
Evet canım haklısınşimdi haftalık 1kilo civarı yağ atma hedefi için gerekli ama ideal kiloda iken yağ atma hedefi olmadan sadece kas ve vucut sekillendirme , form koruma için yapılacağı için bukadara gerek olmıyacak 2saatlik güzel bir programın hafta da 2 yada 3gün yapılması yeterli
Canım nacizane fikrim bence onun yerine ton balıklı salata yapsan çok çok iyi olur hatta ben de bu akşam ton balıklı salata yiycem
tutmayın beni
Benim eşim evin en küçük çocuğu sonradan olmuş birde annesi mutfak konusunda hiçbir şey yaptırmamış ama biraz yaşlı oldukları için temizliği ütüyü hep ona yaptırırmış o yüzden temizlik konusunda hep yardım eder daha hiç cam silmedimYok zaten öyle muhakkak bir görev veririm daha tek başıma kek yapmışlığım yok
Ama bir türlü suyunu kendi almayı yemeği bitince tabağını getirmeyi bardağını koymayı vs öğretemedim anneee diye bağırıyor kızıyorumel bebel gül bebek paşa modunda büyütmütorum zamanın anneleride öyle bilinçli ileride gelinler kızlar dua eder mi ama bizler için biraz geç kalındı bizim yaşıtımız beyler maalesef paşa soyundan
Ben birinci kuraldi. Kendini evde kral sanmayan erkek olmasihımm o zaman kızmadan hadi annecim bana yardım et,kendi tabağını bardağını getir yöörum desen
tabi ki etsinler valla
tanıştıklarım arasında yoktu öyle olan da vardır tabi ya da evlenince çıkabilir
Bende bugün 1 kg ile başlayacağım bu koca kolları eritmem lazımtamam cnm aynen kollarım filan bayağı hamlamış 500 gr bile bir yerden sonra yordu ama alştımhatta bugün alayım su şişelerini cumartesi hafiften geçeyim bazı hareketler 500 gr bazı hareketler 1 kg şeklinde
benim de hedefim doğumgünümde 4 kgya çıkış olmak temmuz sonu cnm
bence çıkarsın vallao fitness modellere yaklaşmak için 10 kg filan mı kaldırmak gerek sence hocam ?
Ya öyle düşünüyordum zaten ama ablam dürüm yapıcam diyince oruçlu oruçlu canım istediCanım nacizane fikrim bence onun yerine ton balıklı salata yapsan her açıdan çok çok daha iyi olur hatta ben de bu akşam ton balıklı salata yiycem
Ben yardimci olma sozune bile karsiyim. Insan iendi yasadigi evin isini yaplasi beden kadina yardimci olmak oluyorBenim eşim evin en küçük çocuğu sonradan olmuş birde annesi mutfak konusunda hiçbir şey yaptırmamış ama biraz yaşlı oldukları için temizliği ütüyü hep ona yaptırırmış o yüzden temizlik konusunda hep yardım eder daha hiç cam silmedimevlendiğimizde çay bile demleyemezdi ama pandemi döneminde her şeyi beraber yapa yapa yemek yapmaya heves etti o yüzden kaptanım oğluna yaptır vazgeçme ileride eminim eşine çok yardımcı olur
evlenmeden önce nasıl tanınır ki acaba, beraber misafirliğe gidince belki köşeye oturup yemeklerin masaya gelip sonra kalkmasını bekliyorsa mı?Ben birinci kuraldi. Kendini evde kral sanmayan erkek olmasi
Burda da var oyle, evde kral gibi davrananlar.
kaldırabiliyosan çok iyi cnm ben dinlene dinlene yapıyorumBende bugün 1 kg ile başlayacağım bu koca kolları eritmem lazım
Kaldırıp kaldıramayacağımı henüz bilmiyorum canımkaldırabiliyosan çok iyi cnm ben dinlene dinlene yapıyorum
Çok doğru canım yardım demek bile yanlış ama ne yazıkki genel olarak bizim erkekler hep kadının işi olarak görüyordu uzun zamandır artık bu düşünce değişmeye başladı ama hala istenilen zihniyet değişimi için vakit varBen yardimci olma sozune bile karsiyim. Insan iendi yasadigi evin isini yaplasi beden kadina yardimci olmak oluyor
Sozum sana degil canim, genel olarak biyle deniliyir. Sanki kadinin girevi de erkek de yardkm ediyir
Evet canım onlar genel de 10kilo ile çalışıyorlar ama onların kaç yıllık antreman sonucu o kiloya geçiyorlar yani bizim için erken ve gerekli değil çünki amaç vücudu ağırlık ile zorlamak ve seni ne kadarı zorluyor ise o zaten kaslarını çalşıtırmış oluyor onun için ağırlık arttırken de ve hareketlerde sayı yada set arttırırkende vucudun zorlanması baz alınıyor zorlanmayı hissedeceğin şekil doğru şekildirtamam cnm aynen kollarım filan bayağı hamlamış 500 gr bile bir yerden sonra yordu ama alştımhatta bugün alayım su şişelerini cumartesi hafiften geçeyim bazı hareketler 500 gr bazı hareketler 1 kg şeklinde
benim de hedefim doğumgünümde 4 kgya çıkış olmak temmuz sonu cnm
bence çıkarsın vallao fitness modellere yaklaşmak için 10 kg filan mı kaldırmak gerek sence hocam ?
Ben diyetisyene de gittim zamanında. Ama burası kadar motive eden bi yer yok.aynen cnm hiç gerek yok bence debiliyoruz çoğu şeyi sonuçta ve takımımız var
Misafirlikte anladilmasi zor canim. Ama sen onun evine gidince bakabilirsin hareketlerine.evlenmeden önce nasıl tanınır ki acaba, beraber misafirliğe gidince belki köşeye oturup yemeklerin masaya gelip sonra kalkmasını bekliyorsa mı?
Aynen canim. Ben hep diyorum ya burasi 7/24 onlibe diyet destek hatti gibi veee ucretsizBen diyetisyene de gittim zamanında. Ama burası kadar motive eden bi yer yok.Tamam liste ve detaylı analiz güzel ama her zaman ulaşamıyorsun sonuçta diyetisyene. 1 hafta tek başınasın resmen. Ama burası öyle mi Bi kaşık diyorum, olay nerelere gidiyor
Kadin calisma orani ulkemizde hala dusuk canim. Ne zaman ki kadin calisma orani erkekle ayni seviyelere gelecek ancak o zaman degisir bu erkegi. Kendini kral sanma durumu.Çok doğru canım yardım demek bile yanlış ama ne yazıkki genel olarak bizim erkekler hep kadının işi olarak görüyordu uzun zamandır artık bu düşünce değişmeye başladı ama hala istenilen zihniyet değişimi için vakit var
Tebrikleeer çok iyi çok! Paylaşabilirsen çok seviniriz, en azından genel hatlarıyla bi göz atarım.Cherry Mom 6 kilo vermişim 1 kg su 5 kg yağdan oruç listemi aldım çok keyifliyim isteyen olursa paylaşırım
Hahahahahaha gerçekten öyle. Hem de gönüllülük olunca insan daha istekli oluyor. Takım olayı da sorumluluk katıyor. Her şey düşünülmüş maşallah.Aynen canim. Ben hep diyorum ya burasi 7/24 onlibe diyet destek hatti gibi veee ucretsizdaha be ister insan
Kesinlikle misafir olmakla anlaşılmaz biz üniversitede bir sene beraber yaşadık o zaman her şeyi beraber yapardık annemlerin haberi var mıydı yoktu tabiMisafirlikte anladilmasi zor canim. Ama sen onun evine gidince bakabilirsin hareketlerine.
Tabii en guzeli evlenmeden once bir sure beraber yasamak ama biliyorum her ailenin kabul edecegi durum degil.
Kesinlikle canım ve anneler artık oğullarına el bebek Gül bebek davranmıyorlar değişim yavaş ama umudumuz varKadin calisma orani ulkemizde hala dusuk canim. Ne zaman ki kadin calisma orani erkekle ayni seviyelere gelecek ancak o zaman degisir bu erkegi. Kendini kral sanma durumu.
Tebrikler canım ne güzel devamı da çabucak gider bu şekildeCherry Mom 6 kilo vermişim 1 kg su 5 kg yağdan oruç listemi aldım çok keyifliyim isteyen olursa paylaşırım
Ohh ne güzel canım benim eşimde güya çok titiz valla benim işimi de başkası yapsa bende titiz olurdum. Anca arabasını temizler başka da Bi marifeti yokBenim eşim evin en küçük çocuğu sonradan olmuş birde annesi mutfak konusunda hiçbir şey yaptırmamış ama biraz yaşlı oldukları için temizliği ütüyü hep ona yaptırırmış o yüzden temizlik konusunda hep yardım eder daha hiç cam silmedimevlendiğimizde çay bile demleyemezdi ama pandemi döneminde her şeyi beraber yapa yapa yemek yapmaya heves etti o yüzden kaptanım oğluna yaptır vazgeçme ileride eminim eşine çok yardımcı olur
Ah bu eşler ne kolay öyle titizlik sen zaten her şeyi yapmış oluyorsun benim babam öyle canım tır şoförü arabasına öyle titiz bakar ayakkabıyla kimseyi bindirmez ama evde bir gün iş yaptığını görmedim Allahtan eşim öyle değil kesin sürekli kavga ederdikTebrikler canım ne güzel devamı da çabucak gider bu şekilde
Ohh ne güzel canım benim eşimde güya çok titiz valla benim işimi de başkası yapsa bende titiz olurdum. Anca arabasını temizler başka da Bi marifeti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?