- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.401
Sahurda susatmaz mi canimE senin de yürüyüş vaarcnm bugün sahurda beyaz et de ye ne dersin suyu da eccük arttırsan
Evet canım erkeklere herşey basit zaten. Oğluşum sağolsun babasının yerine yardım eder. Geçen sene ramazanda benimle beraber mutfaktan çıkmadı ne yardım yapayım sana diyorAh bu eşler ne kolay öyle titizlik sen zaten her şeyi yapmış oluyorsun benim babam öyle canım tır şoförü arabasına öyle titiz bakar ayakkabıyla kimseyi bindirmez ama evde bir gün iş yaptığını görmedim Allahtan eşim öyle değil kesin sürekli kavga ederdik
Neler konuştunuz neler yaptın diyetisyende ortim anlat bakalımBugün söz hem adım hem spor yapıcam kaptancım çok mutluyum diyetisyenimden geliyorum
Mathildablue ortim bugün bacak günümüz unutma olur mu ben bi de boş boş oturuyordum derse kadar leslie yapayım dedim 2 mile leslie yaptım. İftardan önce de bacak çalışacağım haberin olsun
Nasılsın bugğn oruç nasıl gidiyor ortim
Kuzum misafir vardı giremedim hic kusura bakma
Ayy bacım özlemişim diyetisyenimi çok tatlı bir bayan ama yeri geldiğinde biraz sert. Çok uzun zamandır gitmiyordum görünce biraz kızdı ama kilo verdiğimi görünce kızmaktan vazgeçtiNeler konuştunuz neler yaptın diyetisyende ortim anlat bakalım
Ortim ben iftardan önce yapıyorum iftardan sonraya bırakamıyorum ama bugün yapamadımKuzum misafir vardı giremedim hic kusura bakmadün çalışamadım bacak ama az bir yürüyüs yapmıştım. Bugün devam.birde biraz enerjim düştü oruçta. Sen iftardan önce mi sonra mı yapıyosun sporları?
Oyy canım benim çok şeker ya hayır ne güzel analı oğullu birlikte yapıyorsunuzEvet canım erkeklere herşey basit zaten. Oğluşum sağolsun babasının yerine yardım eder. Geçen sene ramazanda benimle beraber mutfaktan çıkmadı ne yardım yapayım sana diyor
Spor konusunda cok iyi gidiyorsun. Ben tembellestim o yürüyüs bile cok iyi . Bölgesel spor Direnc egzersizi oldugu icin ac karna kasları geliştirmeyebilir diye düsünüyorum iftardan sonra daha iyi olabilir kasların beslenmesi acıısndanOrtim ben iftardan önce yapıyorum iftardan sonraya bırakamıyorum ama bugün yapamadımsadece 50dk bi yürüyüş yaptım bi üşüme aldı beni yapamadım bugün
Evet canım inşallah böyle de devam ederOyy canım benim çok şeker ya hayır ne güzel analı oğullu birlikte yapıyorsunuz
Ooooww süper canım yarına biraz daha gider
Aslında haklısın ama iftardan sonra bi çöküyorum ben mayışıyorumSpor konusunda cok iyi gidiyorsun. Ben tembellestim o yürüyüs bile cok iyi . Bölgesel spor Direnc egzersizi oldugu icin ac karna kasları geliştirmeyebilir diye düsünüyorum iftardan sonra daha iyi olabilir kasların beslenmesi acıısndan
Hadi gözün aydın almılaamÇok sağol Aysunumm evet annemlere yakinim artik
Canim gecmis olsun ya ne oldu kuzuya?
Ay kilo dedigin verilir ilmini ogrendik artik
Ah o abiye planları değil micnm ben yine ekmek yicem 1 dilim sahurdayumurta haşlıcam,biber ızgara tost makinesinde ve çiya puding düşündüm
küs müydüükhe valla gidiyoz gidiyozzz yaza az kaldıı yeğenimin doğumgününü baz almıştım cnm kendisinin haberi yok
69 muu o da ne kadan da minikk bir kilooo2 haftada inersin yine
Çok güzel hala uyum da devam ediyor:)
yaz canım yaz çoğumuz yaptık o hataları kiloları aldık aldık geri geldik önemli olan kiloyu kabullenmemek yeniden başlamak pes etmemek
ben iyiyim canım çok şükür aynen devam ediyoruz :) eskiler var dönüp dolaşıp gelenler vararamıza yeni katılan dostlar var :)
Gercekten oyleTebrikleeer çok iyi çok! Paylaşabilirsen çok seviniriz, en azından genel hatlarıyla bi göz atarım.
Hahahahahaha gerçekten öyle. Hem de gönüllülük olunca insan daha istekli oluyor. Takım olayı da sorumluluk katıyor. Her şey düşünülmüş maşallah.
Insallah degisecek birgun esitlik gelecek canimKesinlikle misafir olmakla anlaşılmaz biz üniversitede bir sene beraber yaşadık o zaman her şeyi beraber yapardık annemlerin haberi var mıydı yoktu tabievlenince aynı şekil devam etti
Kesinlikle canım ve anneler artık oğullarına el bebek Gül bebek davranmıyorlar değişim yavaş ama umudumuz var
Ya bide iftardan sonra vakit sence de cok cabuk geçmiyor muAslında haklısın ama iftardan sonra bi çöküyorum ben mayışıyorumbi de iftardan en az 2 saat geçain spor yapmanız için diyorlar o saatlerde ayrı bi üşeniyorum
Evet iftardan sonra çabuk ama sabah çok yavaş geçiyor öğle vaktinde ders çalışıyorum sonra iftara kadar veya dersim varsa dersime kadar dizi izliyorumYa bide iftardan sonra vakit sence de cok cabuk geçmiyor mu
Çok iyiymiş canım aç kalmana fırsat yok gibi bu menüyle ben çok beğendimŞimdi listemi elime aldım yazıyorum kızlar not alınsahur
2 parmak peynir
1 yumurta çeşidi size kalmış her şekilde olabilir azıcık yağda da pişirebilirsiniz
2 dilim ekmek ( beyaz ekmek olmayacak)
Domates salatalık yeşillik
1 meyve + kuruyemiş çok abartmadan
İftar
Çorba 1 kepçe
Sebze yemeği vs
Tavuk balık et yada bakliyat
Salata
İftardan 40-45 dk sonra meyve yada kuru isterseniz öğünlere süt ve yoğurt ekleyebilirsiniz .
meyve kapanışben biraz kendime göre yazdırdım kızlar meyve ve kuruyemiş delisi olduğum için umarım işinize yarar
Cherry Mom Deniz ve Kum Begonya2 muhursuzpusula Hedef60kgolmak DeryaOnDiet blonde ambition yarimuhendis ummhnisa pacman belmayne aklıma gelen herkesi etiketlemeye çalıştım aklıma gelmeyen varsa küsmeyin kızlar
İftardan sonra meyve vermesi de iyi olmuş canım hiç aç kalmamış olursun inşallah sporla beraber istediğin kiloya ulaşırsınŞimdi listemi elime aldım yazıyorum kızlar not alınsahur
2 parmak peynir
1 yumurta çeşidi size kalmış her şekilde olabilir azıcık yağda da pişirebilirsiniz
2 dilim ekmek ( beyaz ekmek olmayacak)
Domates salatalık yeşillik
1 meyve + kuruyemiş çok abartmadan
İftar
Çorba 1 kepçe
Sebze yemeği vs
Tavuk balık et yada bakliyat
Salata
İftardan 40-45 dk sonra meyve yada kuru isterseniz öğünlere süt ve yoğurt ekleyebilirsiniz .
meyve kapanışben biraz kendime göre yazdırdım kızlar meyve ve kuruyemiş delisi olduğum için umarım işinize yarar
Cherry Mom Deniz ve Kum Begonya2 muhursuzpusula Hedef60kgolmak DeryaOnDiet blonde ambition yarimuhendis ummhnisa pacman belmayne aklıma gelen herkesi etiketlemeye çalıştım aklıma gelmeyen varsa küsmeyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?