Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım erkeklere herşey basit zaten. Oğluşum sağolsun babasının yerine yardım eder. Geçen sene ramazanda benimle beraber mutfaktan çıkmadı ne yardım yapayım sana diyor

Mathildablue benim ortim kayıplarda dünden beri göreniniz duyanınız var mıdır
Kuzum misafir vardı giremedim hic kusura bakma dün çalışamadım bacak ama az bir yürüyüs yapmıştım. Bugün devam.birde biraz enerjim düştü oruçta. Sen iftardan önce mi sonra mı yapıyosun sporları?

Neler konuştunuz neler yaptın diyetisyende ortim anlat bakalım
Ayy bacım özlemişim diyetisyenimi çok tatlı bir bayan ama yeri geldiğinde biraz sert. Çok uzun zamandır gitmiyordum görünce biraz kızdı ama kilo verdiğimi görünce kızmaktan vazgeçti

Ortim ben iftardan önce yapıyorum iftardan sonraya bırakamıyorum ama bugün yapamadımsadece 50dk bi yürüyüş yaptım bi üşüme aldı beni yapamadım bugün

Evet canım erkeklere herşey basit zaten. Oğluşum sağolsun babasının yerine yardım eder. Geçen sene ramazanda benimle beraber mutfaktan çıkmadı ne yardım yapayım sana diyor
Oyy canım benim çok şeker ya hayır ne güzel analı oğullu birlikte yapıyorsunuz

Ortim ben iftardan önce yapıyorum iftardan sonraya bırakamıyorum ama bugün yapamadımsadece 50dk bi yürüyüş yaptım bi üşüme aldı beni yapamadım bugün
Spor konusunda cok iyi gidiyorsun. Ben tembellestim o yürüyüs bile cok iyi . Bölgesel spor Direnc egzersizi oldugu icin ac karna kasları geliştirmeyebilir diye düsünüyorum iftardan sonra daha iyi olabilir kasların beslenmesi acıısndan

Aslında haklısın ama iftardan sonra bi çöküyorum ben mayışıyorumbi de iftardan en az 2 saat geçain spor yapmanız için diyorlar o saatlerde ayrı bi üşeniyorum

Çok sağol Aysunumm evet annemlere yakinim artik
Canim gecmis olsun ya ne oldu kuzuya?
Ay kilo dedigin verilir ilmini ogrendik artik
Hadi gözün aydın almılaam kızımda büyüyen nodlardan biyopsi alacaklar hayırlı bı sonuç alırsak gelirim bende
Ah o abiye planları değil mi inşallah vericem kuzu
Çok güzel hala uyum da devam ediyor izin de almamak gerçekten zor nasipse döneceğim Esra kaptanım

Gercekten oyle

Insallah degisecek birgun esitlik gelecek canim
En guzelini yapmissinuz, burbirinizi iyice tanidibiz. Benim de oyle bir imkanim oldu, bu surede birbirimixi de iyice tanidik.

Şimdi listemi elime aldım yazıyorum kızlar not alın sahur
2 parmak peynir
1 yumurta çeşidi size kalmış her şekilde olabilir azıcık yağda da pişirebilirsiniz
2 dilim ekmek ( beyaz ekmek olmayacak)
Domates salatalık yeşillik
1 meyve + kuruyemiş çok abartmadan
İftar
Çorba 1 kepçe
Sebze yemeği vs
Tavuk balık et yada bakliyat
Salata
İftardan 40-45 dk sonra meyve yada kuru isterseniz öğünlere süt ve yoğurt ekleyebilirsiniz .
meyve kapanış ben biraz kendime göre yazdırdım kızlar meyve ve kuruyemiş delisi olduğum için umarım işinize yarar
Cherry Mom Deniz ve Kum Begonya2 muhursuzpusula Hedef60kgolmak DeryaOnDiet blonde ambition yarimuhendis ummhnisa pacman belmayne aklıma gelen herkesi etiketlemeye çalıştım aklıma gelmeyen varsa küsmeyin kızlar

Çok iyiymiş canım aç kalmana fırsat yok gibi bu menüyle ben çok beğendim

İftardan sonra meyve vermesi de iyi olmuş canım hiç aç kalmamış olursun inşallah sporla beraber istediğin kiloya ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…