- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.421
Sagol canim paylastigin icin.Şimdi listemi elime aldım yazıyorum kızlar not alınsahur
2 parmak peynir
1 yumurta çeşidi size kalmış her şekilde olabilir azıcık yağda da pişirebilirsiniz
2 dilim ekmek ( beyaz ekmek olmayacak)
Domates salatalık yeşillik
1 meyve + kuruyemiş çok abartmadan
İftar
Çorba 1 kepçe
Sebze yemeği vs
Tavuk balık et yada bakliyat
Salata
İftardan 40-45 dk sonra meyve yada kuru isterseniz öğünlere süt ve yoğurt ekleyebilirsiniz .
meyve kapanışben biraz kendime göre yazdırdım kızlar meyve ve kuruyemiş delisi olduğum için umarım işinize yarar
Cherry Mom @karabiber01 Begonya2 @muhursuzpusula @SanSebastianCheesecake DeryaOnDiet blonde ambition yarimuhendis ummhnisa @pacman @belmayne aklıma gelen herkesi etiketlemeye çalıştım aklıma gelmeyen varsa küsmeyin kızlar
Cok guzel bir menuŞimdi listemi elime aldım yazıyorum kızlar not alınsahur
2 parmak peynir
1 yumurta çeşidi size kalmış her şekilde olabilir azıcık yağda da pişirebilirsiniz
İftar
Çorba 1 kepçe
Sebze yemeği vs
Salata
İftardan 40-45 dk sonra meyve yada kuru isterseniz öğünlere süt ve yoğurt ekleyebilirsiniz .
meyve kapanışben biraz kendime göre yazdırdım kızlar meyve ve kuruyemiş delisi olduğum için umarım işinize yarar
Cherry Mom @karabiber01 Begonya2 @muhursuzpusula @SanSebastianCheesecake DeryaOnDiet blonde ambition yarimuhendis ummhnisa @pacman @belmayne aklıma gelen herkesi etiketlemeye çalıştım aklıma gelmeyen varsa küsmeyin kızlar
Canim motivasyonum düşüktü bi faydasi olur dedim ama kendi kendime toparladim herseyi en azindan basarabildigimi gordum tek basima. katkisi olmamasi beni cesaretlendirdiaynen cnm hiç gerek yok bence debiliyoruz çoğu şeyi sonuçta ve takımımız var
Cok gecmis olsun canim kuzuya insallah tertemiz cikar sonucHadi gözün aydın almılaamkızımda büyüyen nodlardan biyopsi alacaklar hayırlı bı sonuç alırsak gelirim bende
İnşallah yaEvet canım inşallah böyle de devam eder
Ooooww süper canım yarına biraz daha gider
İnşaAllah canımÇok iyi canım kesin geçersin geçen haftada çok güzel vermiştin zaten
Yarini merakla bekliyorum ortim supersin yineBugunku menum
09:00- 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1tk tereyagi, 1 yk recel.
12:00- 1 kase nohut, 2 yk karabugday, 1 yt salata, 1 dilim ananas.
15:00- 1 avuc fistik, 1 avuc cekirdek, 1 bardak sut, 1 kase cilek.
18:00- 1 haslama tavuk butu, 1 tabak salata.
Su:3,5lt
Spor: 10 000 adim
1000 zip
Toplam:400p
Cherry Mom C Cagrihilal1 @Mehfam
Sagol ortim. Insallah ikimiz de yarin 73u goruruzYarini merakla bekliyorum ortim supersin yine
Yarin eksi getirince yersin bir kucuk sutlu tatli canjmRegl günüm ama olmadım canım çok tatlı şeyler istiyoHurma yicem birazdan inşaAllah isteğimi alır.. Almazsada bağrıma taş basıp uyurum
Ortim menun cok guzel. Sporun harikaSahur
1 yumurta 1 biber 1 domatesle menemen
1 dilim ekmek
1 tane salatalik
Iftar
1 kepce domates corbasi
1 kucuk dilim pide
2 yk pilav
2 yk et
Su sahura kadar 2 lt yi gecer
Spor
10 bin adim
40 dk bolgesel
10 dk kardio
(Adimlari attim digerlerini bi kac saat sonra yapacagim kesin yaparim )
Cherry Mom @Mehfam DeryaOnDiet
Bende yarini bekliyorum ya insallah eksiyi goruruz odulu kaparizCanim kac gundur sutlac istiyor. Yapacagim birazdan, insallah yarinki eksiden sonra yiyecegim
Listen çok iyi canım aç kalmazsın ne güzelŞimdi listemi elime aldım yazıyorum kızlar not alınsahur
2 parmak peynir
İftar
Çorba 1 kepçe
Sebze yemeği vs
Salata
Canım menün çok güzelKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir
Çeyrek lavaş
Ara
Yarım avuç kuruyemiş
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
Fırında köfte(4 adet)
Salata
2 LT su (1 litre daha içerim)
15 dakika kol çalıştım
Cherry Mom @Mehfam ummhnisa
Menün çok güzel sporların çok daha güzel yaaBugunku menum
09:00- 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1tk tereyagi, 1 yk recel.
12:00- 1 kase nohut, 2 yk karabugday, 1 yt salata, 1 dilim ananas.
15:00- 1 avuc fistik, 1 avuc cekirdek, 1 bardak sut, 1 kase cilek.
18:00- 1 haslama tavuk butu, 1 tabak salata.
Su:3,5lt
Spor: 10 000 adim
1000 zip
Toplam:400p
Cherry Mom C Cagrihilal1 @Mehfam
Menün çok güzel canım benim ama acıkmıyor musun diyeceğim sana fakat benim de sahursuz tutma planım var ama annemler evde olmadığındaSahur yok
İftar
1 kase Mercimek çorbası
1 ykaşığı kadar tavuk
4 çiğköfte
Marul
Ayran
Arada yeşil çay içerim 1 Hurma ile
Spor bu gün leslie yapacağım inşaAllah etiket yaparım yapınca
Cherry Mom @Mehfam
Çok çok güzel yarına gğzel bir eksi geliyor sporlarını da tamamladığın da pörfektoSahur
1 yumurta 1 biber 1 domatesle menemen
1 dilim ekmek
1 tane salatalik
Iftar
1 kepce domates corbasi
1 kucuk dilim pide
2 yk pilav
2 yk et
Su sahura kadar 2 lt yi gecer
Spor
10 bin adim
40 dk bolgesel
10 dk kardio
(Adimlari attim digerlerini bi kac saat sonra yapacagim kesin yaparim )
Cherry Mom @Mehfam DeryaOnDiet
Şimdi listemi elime aldım yazıyorum kızlar not alınsahur
2 parmak peynir
İftar
Çorba 1 kepçe
Sebze yemeği vs
Salata
Insallah ortimBende yarini bekliyorum ya insallah eksiyi goruruz odulu kapariz
Sagol canim, artik ziplara da iyice alistim. Kalkio jakkip zipliyorumCanım menün çok güzel
Menün çok güzel sporların çok daha güzel yaa
Menün çok güzel canım benim ama acıkmıyor musun diyeceğim sana fakat benim de sahursuz tutma planım var ama annemler evde olmadığında
Çok çok güzel yarına gğzel bir eksi geliyor sporlarını da tamamladığın da pörfekto
Oyy canim ya nasil dayandin sagurauz. Allah kabul etsin. Yarinki eksiyi kesinlikle fazlasiyla hakettin. Masallah sanaSahur yok
İftar
1 kase Mercimek çorbası
1 ykaşığı kadar tavuk
4 çiğköfte
Marul
Ayran
Arada yeşil çay içerim 1 Hurma ile
Spor bu gün leslie yapacağım inşaAllah etiket yaparım yapınca
Cherry Mom @Mehfam
Masallah canim ne guzel dikkat etmissin. Tam kilo vermelik menu olmus. Sporun da cok guzel15 nisan
Sahur : 1haşlanmış yumurta, salatalık, domates ve küçük yaprak marul
İftar : tb lavaştan ton balıklı dürüm ve azcık karnabahar brokoli haşlaması
Aralarda belki birkaç fındık badem atabilirim ağzıma acıkırsam
Su : 2lt(devam)
Spor : 50dk tempolu yürüyüş
Cherry Mom @Mehfam @Mathildablue
Acıkmıyorm kuzm ya çok şükür, evimde olduğm zamn çok rahat geçiyor elhamdülillahMenün çok güzel canım benim ama acıkmıyor musun diyeceğim sana fakat benim de sahursuz tutma planım var ama annemler evde olmadığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?