• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yalnız ne güzel herkesin sahur ve iftar menüleri harika. Çokta özendim. Ancak Ramazan’ın ilk günü regl olarak girdim ve 11 gün sürdüğünü düşünürsek Ramazan’ın yarısı yokum!😬😬😬 Sonrasında zaten bu kafayla nasıl adapte olacağım bilmiyorum. Ne şans... 😕 Sahura kalkmayı özledim o havayı özledim valla. Bizim evde zaten tek oruç tutan normal şartlarda ben olduğum için ve şimdi ben de tutamadığım için Ramazan’a mı girdik hiçbir şey anlamadım henüz.🤷🏻‍♀️ Ne garip...
Neyse menüleriniz harika ama yaa. Ben okadar uzun süre açlıktan sonra mutlaka tatlı yiyorum ama Ramazan’da o düşen kan şekerimle tatlı varsa masada dayanmam çok zor... Ancak tatlı yapmamak, almamak lazım işte, masada olunca küçücük bile olsa mutlaka yeniyor.🙈
Evet canım ya en iyisi almamak. Ben de eve gidince ne yapacağım bilmiyorum. Eşim coşacak çünkü :KK17:
Sende de mi menisküs var🥺 çok sinir bozucu bir şey ben merdiven çıkamıyordum, yarım kilo vermek bile o kadar rahatlattı ki. Daha çok verince inşallah daha iyi olacak. Dr bana fazla kilo aldığın ve dar giydiğin için dizlerin böyle oluyo demişti.
Geçmiş olsun canım. Benim de 16 17 yaşlarından beri menisküsüm var. Dar giymekle alakalı olduğunu hiç bilmiyordum 🤔
Gunaydin guzeller, sabah yine tartildim. Hala 73 gorunmedi ama cook yakin, belki yarindan da yakin 😁😁
Çok güzel canım. Yarın güzel bir eksi görürsün inşallah 🙏
Hadi gözün aydın almılaam 😍 kızımda büyüyen nodlardan biyopsi alacaklar hayırlı bı sonuç alırsak gelirim bende

Ah o abiye planları değil mi 🤭 inşallah vericem kuzu 😍

Çok güzel hala uyum da devam ediyor 🙂 izin de almamak gerçekten zor 🙃 nasipse döneceğim Esra kaptanım 😘
Geçmiş olsun kuzu ya. Tertemiz çıksın inşallah. 🙏 Kuzucuğa geçmiş olsun dileklerimizi ilet🤗
Şimdi listemi elime aldım yazıyorum kızlar not alın 😍 sahur
2 parmak peynir
1 yumurta çeşidi size kalmış her şekilde olabilir azıcık yağda da pişirebilirsiniz
2 dilim ekmek ( beyaz ekmek olmayacak)
Domates salatalık yeşillik
1 meyve + kuruyemiş çok abartmadan
İftar
Çorba 1 kepçe
Sebze yemeği vs
Tavuk balık et yada bakliyat
Salata
İftardan 40-45 dk sonra meyve yada kuru isterseniz öğünlere süt ve yoğurt ekleyebilirsiniz .
meyve kapanış 😍 ben biraz kendime göre yazdırdım kızlar meyve ve kuruyemiş delisi olduğum için umarım işinize yarar
Cherry Mom Cherry Mom Deniz ve Kum Deniz ve Kum Begonya2 Begonya2 muhursuzpusula muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak DeryaOnDiet DeryaOnDiet blonde ambition blonde ambition @yarimuhendis @ummhnisa pacman pacman belmayne belmayne aklıma gelen herkesi etiketlemeye çalıştım aklıma gelmeyen varsa küsmeyin kızlar ❤️
Çok güzel menüymüş canım. Hadi bakalım gazan mübarek olsun. Bol eksiler inşallah 😍
Canim motivasyonum düşüktü bi faydasi olur dedim ama kendi kendime toparladim herseyi en azindan basarabildigimi gordum tek basima. katkisi olmamasi beni cesaretlendirdi 🙃🌺

İftarimi actim herkes iyidir insallah gun icinde enerjim cok dusuk oluyor giremiyorum 💞
Canımcım çok sevindim senin adına. Arada motivasyon kaybı oluyor tabiiki. Ama tekrar o azmi yakalamak çok önemli. Bundan sonrası çok güzel gidecek eminim 😘 hele listeye girince daha da motive olursun 😍🙏

2 parmak peynir
1 yumurta çeşidi size kalmış her şekilde olabilir azıcık yağda da pişirebilirsiniz
İftar
Çorba 1 kepçe
Sebze yemeği vs
Salata
İftardan 40-45 dk sonra meyve yada kuru isterseniz öğünlere süt ve yoğurt ekleyebilirsiniz .
meyve kapanış 😍 ben biraz kendime göre yazdırdım kızlar meyve ve kuruyemiş delisi olduğum için umarım işinize yarar
Cherry Mom Cherry Mom Deniz ve Kum Deniz ve Kum Begonya2 Begonya2 muhursuzpusula muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak DeryaOnDiet DeryaOnDiet blonde ambition blonde ambition @yarimuhendis @ummhnisa pacman pacman belmayne belmayne aklıma gelen herkesi etiketlemeye çalıştım aklıma gelmeyen varsa küsmeyin kızlar ❤️
Listen çok güzel canım bende kafama göre böyle beslenmeye çalışıyorum ama oruçta kilo vermek zormuş onu gördüm diğer günlerden daha az yiyoruz gibi ama neden çok eksi olmuyor anlamadım gitti

Evet canım ya en iyisi almamak. Ben de eve gidince ne yapacağım bilmiyorum. Eşim coşacak çünkü :KK17:

Geçmiş olsun canım. Benim de 16 17 yaşlarından beri menisküsüm var. Dar giymekle alakalı olduğunu hiç bilmiyordum 🤔

Çok güzel canım. Yarın güzel bir eksi görürsün inşallah 🙏

Geçmiş olsun kuzu ya. Tertemiz çıksın inşallah. 🙏 Kuzucuğa geçmiş olsun dileklerimizi ilet🤗

Çok güzel menüymüş canım. Hadi bakalım gazan mübarek olsun. Bol eksiler inşallah 😍

Canımcım çok sevindim senin adına. Arada motivasyon kaybı oluyor tabiiki. Ama tekrar o azmi yakalamak çok önemli. Bundan sonrası çok güzel gidecek eminim 😘 hele listeye girince daha da motive olursun 😍🙏
Sagol canim. Insalkah hepimiz guzel eksiler gorelim 🙏 yaz geliyoooor

🤩 çok beğendim 🥰 benim kaç gündür uyguladığımın menülerimin bire bir aynısı olmuş 🤩 bakalım sonucu hep beraber yarın görücez 🤣
Evet bende böyle yapmaya çalışıyorum ama bizden de az yiyenler var ben kendime az yiyorum diyorum ama fazla yiyormuşum gibi geliyor
Acıkmıyorm kuzm ya çok şükür, evimde olduğm zamn çok rahat geçiyor elhamdülillah
LOL sen oruç ayında güzel devam ediyorsun

Benim annem kardeşim küçükken bana hergün süt ısıttırırdı, artık okadar sıkılmıştım çocuk içmek istemiyor bende annemden gizli süt yerine ayran yapar verirdim annemde süt verdim sanırdı yıllar sonra açıkladık kardeşimle :KK70: :olamaz::KK48:
Benim kızmda hergün içiyor süt şekersiz alıştırdım çok şükür 🤲
Annelerimiz bilmiyoms işte 😥 benim annemde çok yapardı öyle

Evet canım onlar genel de 10kilo ile çalışıyorlar ama onların kaç yıllık antreman sonucu o kiloya geçiyorlar yani bizim için erken ve gerekli değil çünki amaç vücudu ağırlık ile zorlamak ve seni ne kadarı zorluyor ise o zaten kaslarını çalşıtırmış oluyor onun için ağırlık arttırken de ve hareketlerde sayı yada set arttırırkende vucudun zorlanması baz alınıyor zorlanmayı hissedeceğin şekil doğru şekildir 👍 zorlanıyor ama yapabiliyorsan doğrudur. Vucut ağırlığını kullanan harekteler de çok güçlendiriyor plank, şınav, yarım şınav gibi yada sguat gibi güç arttırıcı şeylerle arttırırsan yüksek ağırlığa sakatlanma olmadan çıkabiliyorsun. Güç arttırma ilk adım. 👍
vuhuuu :KK76:o zaman 4 ay içinde gelecek olan six packlerin şerefine :KK19:
Ben diyetisyene de gittim zamanında. Ama burası kadar motive eden bi yer yok. :KK66: Tamam liste ve detaylı analiz güzel ama her zaman ulaşamıyorsun sonuçta diyetisyene. 1 hafta tek başınasın resmen. Ama burası öyle mi :KK70: Bi kaşık diyorum, olay nerelere gidiyor :KK70: :KK70:
bi de kişiye özel diyip yaptığı tek özel şey kiloya özel liste vermek :D
Misafirlikte anladilmasi zor canim. Ama sen onun evine gidince bakabilirsin hareketlerine.
Tabii en guzeli evlenmeden once bir sure beraber yasamak ama biliyorum her ailenin kabul edecegi durum degil.
anladım canım :)
Sahurda susatmaz mi canim🙈ben et tüketimde musluğa dayanasim geliyor😅
pastırma tuzlu kavurma filansa tabi ;) yoksa tuzsuz olunca 1 bardak su yeter cnm suyun da az senin menülerinde ;)
Hadi gözün aydın almılaam 😍 kızımda büyüyen nodlardan biyopsi alacaklar hayırlı bı sonuç alırsak gelirim bende

Ah o abiye planları değil mi 🤭 inşallah vericem kuzu 😍

Çok güzel hala uyum da devam ediyor 🙂 izin de almamak gerçekten zor 🙃 nasipse döneceğim Esra kaptanım 😘
hadi haberdar et bizi de cnm ;)
vericeksiiin biz niye varızzz :KK48: dön bebeğimmm dön çaresiz başım ayrılık böyle uzuuun sürmeeez kiii :ıslık::KK19:
2 parmak peynir
İftar
Çorba 1 kepçe
Sebze yemeği vs
Salata

Canim motivasyonum düşüktü bi faydasi olur dedim ama kendi kendime toparladim herseyi en azindan basarabildigimi gordum tek basima. katkisi olmamasi beni cesaretlendirdi 🙃🌺

İftarimi actim herkes iyidir insallah gun icinde enerjim cok dusuk oluyor giremiyorum 💞

Canim kac gundur sutlac istiyor. Yapacagim birazdan, insallah yarinki eksiden sonra yiyecegim 🤤🤤🤤
ay ye artık valla ben de kurtulayım :KK48:
Insallah ortim 🙏
Bakalim soya sutuyle pirinc sutunden yaptim ucune de seker terine 2 tatli oasigi bal koydum. Umarim lezzetli olur 😉
Himm tabi yarinki eksiye bakayim ama bugunku gibi bile olsa guzel eksi gelecegim. Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak haklisin canim iyiki dedin 10000 adim, cardio tarzi yap diye 😘 Boyle guzel veriyorum.
canım evet rica ederim 😘 ama yine soya pirinci dayamışsın basit şeker cnm bnm 😢 bi de şu parametreyi düzeltsen süper olacak süperr :KK76:
En guzelini yapiyorsun tabi canim cok ufak gozukuyir ama gunluge vurdugunda gereksiz basit seker alimi. ☹️
kız sen mi söylüyosun :KK48:

Tamam görmemişim özür dilerim
Samara96 Samara96 canım sen neden menü yazmıyorsun ? Menüleri bu sayfaya değil menü sayfamıza yazıyoruz daha öncede yazmıştım sana ama yazmadığını farketmedim :/

Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Linki bu canım ayrıca sayfamızın üst kısmında da etiketli.

Adımlarının ekran görüntüsünüde buradan değil yine oradan paylaş diğer tüm sporlarınıda olur mu 💕

byzglm byzglm canım sende hiç yazmamışsın 👀
Sonra mı başlayacaksın ?
canim merak etmişsin sagolasin giriyorum ama toparlayıp yazamıyorum oyle yorgun geçiyor ki oruç çok.dikkat ediyorim ama gece uykusuzluğu gündüz.erken.kalkip koşturmak unutkanlık yapti bende pes etmedim dikkat ediyorum ama spor kismi hergun olmuyor haftada 3 gün yapabileceğim birde spora başlamadan 83.5 ken simdi 1 kilo fazlası çıkıyor bu kadar yememeye ekmeği tamamen cikarmama rağmen coktan eksileri gormem gerekirdi biraz.modumu düşürüyor spora başladım başlayalı bacak kol kaslarım olustu iceldim de farki görülüyor ama tartida arti çıkıyor

Sahur: 1 haşlanmış yumurta, 25 gr kadar süzme peynir, 2 tane form etimek, 2 tane büyük yeşil zeytin, 10 gr ceviz, domates, salatalık

İftar: 1 kepçe şehriye çorbası, 75 gr ızgara köfte (hafif yağda kızartmış annem :KK57: ama kızartma gibi değil az yağlı :KK70:), 4 yk yoğurtlu pancar salatası, 1 yk haydari, salata

Not: Pancar ve haydariyi ben yaptım. Hepsi yağsız ve sağlıklıdır efenim. :KK70:

Su: sahurda 800 ml, iftardan sonra 1500 ml

Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Mehfam @whitetea
O büyük zeytinlerde küçük zeytinlerin 30 katı kalori varmış çeyreğini ye bence :KK48: :sus:
Kuzum köfteyi tartarken soğumuyor mu 😂
Mezelerin yoğurdu light mıydı 😂😂😂
Ama süper menü cnm :KK76:

O büyük zeytinlerde küçük zeytinlerin 30 katı kalori varmış çeyreğini ye bence :KK48: :sus:
Kuzum köfteyi tartarken soğumuyor mu 😂
Mezelerin yoğurdu light mıydı 😂😂😂
Ama süper menü cnm :KK76:
Hahahahahahaha sofranın ortasında tartıyı getirip köfteleri ölçerken babam da benzer bir tepki verdi. :D Light yerine sağlıklı yağ almak da iyidir yahu. ;)

Teşekkür ederim bebişş, senin de menün bir Karatay menüsüne göre harika! :KK60:

Hahahahahahaha sofranın ortasında tartıyı getirip köfteleri ölçerken babam da benzer bir tepki verdi. :KK70: Light yerine sağlıklı yağ almak da iyidir yahu. :KK66:

Ay inanmıyorum gerçekten getirmiş deli kız 😂
Yağsız yazmışsın ya ondan ;) şaka yapıyorum ya 😍
Sağol cnm 😘

Ay inanmıyorum gerçekten getirmiş deli kız 😂
Yağsız yazmışsın ya ondan :KK66: şaka yapıyorum ya 😍
Sağol cnm 😘
Listeye gramlı bi şey yazmışsam bil ki gerçekten tartmışımdır. :D 10 gr yazdıysam 10'dur, ne 9 ne de 11. :D

Evet bende böyle yapmaya çalışıyorum ama bizden de az yiyenler var ben kendime az yiyorum diyorum ama fazla yiyormuşum gibi geliyor

LOL sen oruç ayında güzel devam ediyorsun
Olması gereken bu canım daha azı da zararlı. Bak diyetisyenler de böyle veriyor zaten . Evet diğerleri daha az yiyor ama ben şahsen daha az yemeyi düşünmem çünki hem metobolizmayı yavaşlatacağı için uzun vadede bize zarar olarak dönecek. Hem de zaten şuan aldığım kalori yaptığım spora az bile ve bunun altı demek spor kondisyonumu da düşürmek demek olur oda sıkı ve fit olmayan bir vucut demek olur.
Sporsuz diyet+ Çok düşük kalori = kas erimesi
Kas erimesi = yumuşamış ve sarkmış bir deri ve indiği kiloya göre fazla daralıp incelmemiş , şekillenmemiş vücut demek .
Kaloriyi aşırı kısıp metobolizmayı bozmaya yada vucudu kıtlık moduna sokup bir kaç hafta sonra daha çok yemeğe saldırmasına sebep olacak riskli şeyler yapmaya gerek yok kuzum .
Makul şekilde ve istikrarlı ilerlemekte ve Yağ/kas oranına dikkat etmekte fayda var.

Hahahahahahaha sofranın ortasında tartıyı getirip köfteleri ölçerken babam da benzer bir tepki verdi. :KK70: Light yerine sağlıklı yağ almak da iyidir yahu. :KK66:

Ayy cidden tarttın mı bence onu tahmini falan gibi düşünmüştüm ama baya baya tartmış :KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X