- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.561
Günaydınnn harika canım tebriklerGünaydınlar,
Geçen hafta: 83,45
Bu hafta: 82,95
Fark: 0,5 gr
Yüzde: %0,599
Hedef 82,5
Eki Görüntüle 2826829
Yaa bebiş, çok teşekkür ederim. Çok güzel bir listeymiş. Benim yediklerime de baya uyuyor esasen.Şimdi listemi elime aldım yazıyorum kızlar not alınsahur
2 parmak peynir
1 yumurta çeşidi size kalmış her şekilde olabilir azıcık yağda da pişirebilirsiniz
2 dilim ekmek ( beyaz ekmek olmayacak)
Domates salatalık yeşillik
1 meyve + kuruyemiş çok abartmadan
İftar
Çorba 1 kepçe
Sebze yemeği vs
Tavuk balık et yada bakliyat
Salata
İftardan 40-45 dk sonra meyve yada kuru isterseniz öğünlere süt ve yoğurt ekleyebilirsiniz .
meyve kapanışben biraz kendime göre yazdırdım kızlar meyve ve kuruyemiş delisi olduğum için umarım işinize yarar
Cherry Mom @karabiber01 Begonya2 muhursuzpusula Hedef60kgolmak @DeryaOnDiet @fitblonde @yarimuhendis ummhnisa pacman belmayne aklıma gelen herkesi etiketlemeye çalıştım aklıma gelmeyen varsa küsmeyin kızlar
Ahahahahahaa valla 1 gr yazıyordu duyarlılık olarak. Günahı tartının boynuna.Duyarlılığı 1 gr mı? Ya 1.7 grsa onu 2 sayman lazım
Ay kuzuuu ne kadar böyle devam edeceksin ama
Hahahahahahaha bizde yalan yok mühürsüzcüğüm. Ne yazdıysak o.Ayy cidden tarttın mı bence onu tahmini falan gibi düşünmüştüm ama baya baya tartmış
Vuhuuuu karatayla daha da gidecek inşallah tebrikssGünaydınlar,
Hedef 82,5
Eki Görüntüle 2826829
Çok iyi gitmiş. Tebrik ederiiim.Herkese günaydın
Geçen hafta: 93,7
Güncel: 92,4
Fark: 1,3
Hedef: 91,3
Cherry Mom muhursuzpusula ummhnisa
Geçen cuma kilom 61.5 kg
Bugün 60.9 kg
Fark -600 gr
Haftaya hedef 60.0 kg cnmmuhursuzpusula Cherry Mom
Eki Görüntüle 2826776
Kuzucuğum sen hangi ülkede yaşıyordun? Yurt dışıydı değil mi doğru hatırlıyorum.Evde hic nornal sut yoktu sabah badem sutunu de icibce o da bitti. Sadece soya sutu ve pirinc sutu vardi, mecburen onlarla yaptim canimBugun yine badem sutu siparis verecegim. Aldigimjn ucerigi cok iyi ve 1 bardak sadece 40 kalori.
Resmi Gazete göremedim. Tekrar çekebilir misin bebek?Günaydınlar,
Hedef 82,5
Eki Görüntüle 2826829
AhahahahahaEki Görüntüle 2826833
Ayy 5'lere az kalmış. Darısı başıma.Kamooon haftaya daha da fit bir sebastian bizi bekliyooor.
Canım diğer tüm kızlar bildirimleri yapsın ortalama bir oluşsun sonra duruma göre seni ekleyeceğim seni alınca bi miktar ortalama düşeceği içinBen tartıldım biraz önce ama hala biraz azalır diye birkaç saat sonrasını bekliycem.Çünkü neden beklemeyim?
Cherry Mom kaptancığııım ben listeye ne zaman girebileceğim?
Tüm kızlara anons yapıyorum. Lütfen bu hafta en son zamanda tartılıp bildirimi öyle yapınııız. Bu kardeşinize yardımcı olunuuuz. Gerekirse çorapsız, tokasız tartılınız efenim. Kıyafetleri söylemiyorum.Canım diğer tüm kızlar bildirimleri yapsın ortalama bir oluşsun sonra duruma göre seni ekleyeceğim seni alınca bi miktar ortalama düşeceği içindiğer kızlara endekliyiz yaniii :)))
Vayyyyy gözlerime inanamadımBen ne aldımmmgelsin yeni sporlar
Değişiklik severimVayyyyy gözlerime inanamadım
Hayırlı olsun cnm güzel keyifli sporlar dilerimBen ne aldımmmgelsin yeni sporlar
Allah kolaylık versin canım bende 16 aylık var bi tane çok yaramaz emiyo gece gündüzbende ondan sebep hep geç yazıyorum seninki kaç aylık?
Teşekkürler kuzum benimkine dokuz aylık diş çıkarma ayları hep huzursuz
Ayy çok mutlu oldum kaptanım önümüzdeki haftayı iple çekiyorumhzlsel @seyrulsefer önümüzdeki cuma deneme süreniz bitiyor canlar hayırlısıyla sizleride listeye alacağım hiç bozmadan güzelce devam edelim
Haftaya listeye alabilmem için bu haftaki bildirimlerin dogru olmasını çok önemli hazalın bildirimi doğru seyrulsefer senin notunda da sıkıntı olmaz inşallah canım
Sende öylesin kaptanım tşklerHarikasın yeterki iste olur tabiki canım
Sağol canım sende az olsa bile vermişsin inşallah önümüzdeki hafta daha güzel sonuçlar elde ederizTebrikler
İner iner canım daha kaç saat varsağol canım benim
dün kendi tartımda iftar öncesi 79.5 tu o yüzden belki bugün 79.1 in altına iner diye düşünüyorum bakalım
Tebrikler canımGünaydınlar,
Hedef 82,5
Eki Görüntüle 2826829
Sağol kuzmmmHayırlı olsun cnm güzel keyifli sporlar dilerim
Kızlar Allah sabır versin geçmiş günlerimi hatırladımbenimki emip emip ısırıyordu en sonunda yarı kopardı gibi mastit oldum görüntüden korkup emmeyi kendi bıraktı
Sohbetleri menü sayfasında yapmayalım canlar birşey yazmak istersek oradaki paylaşımın altındaki alıntıla seçeneğini seçip bu sayfaya gelerek alıntıları ekle diyerek bu sayfada yazıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?