Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa bebiş, çok teşekkür ederim. Çok güzel bir listeymiş. Benim yediklerime de baya uyuyor esasen. Meyve hariç, hep unutuyorum...
Duyarlılığı 1 gr mı? Ya 1.7 grsa onu 2 sayman lazım
Ay kuzuuu ne kadar böyle devam edeceksin ama
Ahahahahahaa valla 1 gr yazıyordu duyarlılık olarak. Günahı tartının boynuna.
Korumaya geçtiğimde bırakırım. Ben bu konularda azıcık takıntılıyım. Sanki 25 yerine 30 gr yesem kilo veremeyecekmişim gibi.
Ayy cidden tarttın mı bence onu tahmini falan gibi düşünmüştüm ama baya baya tartmış
Hahahahahahaha bizde yalan yok mühürsüzcüğüm. Ne yazdıysak o.

Herkese günaydın

Geçen hafta: 93,7
Güncel: 92,4
Fark: 1,3
Hedef: 91,3

Cherry Mom muhursuzpusula ummhnisa
Çok iyi gitmiş. Tebrik ederiiim.
Geçen cuma kilom 61.5 kg
Bugün 60.9 kg
Fark -600 gr
Haftaya hedef 60.0 kg cnm muhursuzpusula Cherry Mom
Eki Görüntüle 2826776

Ayy 5'lere az kalmış. Darısı başıma. Kamooon haftaya daha da fit bir sebastian bizi bekliyooor.
Evde hic nornal sut yoktu sabah badem sutunu de icibce o da bitti. Sadece soya sutu ve pirinc sutu vardi, mecburen onlarla yaptim canim Bugun yine badem sutu siparis verecegim. Aldigimjn ucerigi cok iyi ve 1 bardak sadece 40 kalori.
Kuzucuğum sen hangi ülkede yaşıyordun? Yurt dışıydı değil mi doğru hatırlıyorum.
Günaydınlar,

Geçen hafta: 83,45
Bu hafta: 82,95
Fark: 0,5 gr
Yüzde: %0,599
Hedef 82,5

Eki Görüntüle 2826829
Resmi Gazete göremedim. Tekrar çekebilir misin bebek? Çok iyisin böyle devam. Lav yu.

Ben tartıldım biraz önce ama hala biraz azalır diye birkaç saat sonrasını bekliycem. Çünkü neden beklemeyim?
Cherry Mom kaptancığııım ben listeye ne zaman girebileceğim?
Canım diğer tüm kızlar bildirimleri yapsın ortalama bir oluşsun sonra duruma göre seni ekleyeceğim seni alınca bi miktar ortalama düşeceği için diğer kızlara endeksliyiz yaniii :)))

Son düzenleme:
Canım diğer tüm kızlar bildirimleri yapsın ortalama bir oluşsun sonra duruma göre seni ekleyeceğim seni alınca bi miktar ortalama düşeceği için diğer kızlara endekliyiz yaniii :)))
Tüm kızlara anons yapıyorum. Lütfen bu hafta en son zamanda tartılıp bildirimi öyle yapınııız. Bu kardeşinize yardımcı olunuuuz. Gerekirse çorapsız, tokasız tartılınız efenim. Kıyafetleri söylemiyorum. (Şaka tabii ki alt üst fark etmez, önemli olan takım olabilmek. )

Allah kolaylık versin canım bende 16 aylık var bi tane çok yaramaz emiyo gece gündüz bende ondan sebep hep geç yazıyorumseninki kaç aylık?

Teşekkürler kuzum benimkine dokuz aylık diş çıkarma ayları hep huzursuz

Kızlar Allah sabır versin geçmiş günlerimi hatırladım benimki emip emip ısırıyordu en sonunda yarı kopardı gibi mastit oldum görüntüden korkup emmeyi kendi bıraktı

Sohbetleri menü sayfasında yapmayalım canlar birşey yazmak istersek oradaki paylaşımın altındaki alıntıla seçeneğini seçip bu sayfaya gelerek alıntıları ekle diyerek bu sayfada yazıyoruz

Ayy çok mutlu oldum kaptanım önümüzdeki haftayı iple çekiyorum

Sağol canım sende az olsa bile vermişsin inşallah önümüzdeki hafta daha güzel sonuçlar elde ederiz
sağol canım benim

dün kendi tartımda iftar öncesi 79.5 tu o yüzden belki bugün 79.1 in altına iner diye düşünüyorum bakalım
İner iner canım daha kaç saat var Maşallah ne güzel 79 olmuşsun darısı 6lı kilolara
Günaydınlar,

Geçen hafta: 83,45
Bu hafta: 82,95
Fark: 0,5 gr
Yüzde: %0,599
Hedef 82,5

Eki Görüntüle 2826829
Tebrikler canım
pacman Teşekkürler canım inşallah bu hafta listeye girersin

Mezunlarımızın kiloları ne durumda acaba ??

hawar
Monica_
Tempus

Kızlar KİLOMUZU KORUYORUZ topiği var orada bir sorumluya kaptana ihtiyaç var ilgilenirseniz sizlere de bilgi vermek istedim elini taşın altına sokan kârlı çıkar kendi kilosunuda korur

Sadece koruma modu olduğu ve yarış olmadığı için mevcut takımlarda olduğu gibi ağır olmayacaktır oranın yükü haber vermek istedim sizlerede bu aralar yarışmaya kilo alıp geri dönen mezunlar çok olmaya başladığı için bahar kaptanla böyle bir şey düşündük

Kilo vermeye devam eden mezunlarımızı da ekleyeyim tabi :))

Namaria
belmayne
ummhnisa

Thread 'Kilomuzu Koruyoruz!' Cuma Zayıflama Yarışması - Kilomuzu Koruyoruz!

Teşekkürler canım tamam canim bundan sonra buraya yazarım benimki 4 aylıktan meme reddi yaşadı ve bıraktı yoksa emzirseydim çabuk baslamicaktin diete ama kilomada dur demeliyim uzun boyluyum kilo alınca iri gozukiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…