Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçen hafta kilom
80.600kg
Bu haftaki kilom 79.300kg
Haftaya hedefim 77.300kg
Giden kilo
1.300kg
Zayıflama yüzdem %1,61290323
Cherry Mom muhursuzpusula

Eki Görüntüle 2826785

Çok teşekkürler kızlar Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah @karabiber01 yarimuhendis Begonya2

Günaydınlar,

Geçen hafta: 83,45
Bu hafta: 82,95
Fark: 0,5 gr
Yüzde: %0,599
Hedef 82,5

Eki Görüntüle 2826829
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum harikasınız

Vayy harikasın yaaa
sağol Esracım motivasyonu toplayınca gerisi geliyo çok şükür
ner iner canım daha kaç saat var Maşallah ne güzel 79 olmuşsun darısı 6lı kilolara
inşallah canım :) şimdi 67 ana hedef bakalım 120den 67 ye yarım gitmiş olcak
çok güzel canım aslında çok önemli kilo koruma ama ben ana hedefe inince katılayım inşallah :)

Günaydınnn harika canım tebrikler sporsuz iyi ilerledin valla maşallah hastayım diye menüleride bırakmadın helal sanaaa
Aslında aksine hastayken dikkat etmek lazım kaptanım, aşırı yemekten kısmadım hiç sağlıklı beslendim
Resmi gazetem evde kaldı

Geçen cuma 62.7
Bu cuma. 62.9
Fark +200 gr
% -0.3
Regl haftam olduğu için galiba böyle oldu
Canım selam
regli etkilemiştir ve 2 gün hariç sporun yoktu normalde daha çok yapıyordun etkilemiştir
birde neden tel elinde çektin baskülden inip çeksen en azından sabit gelirdin canım yemek yedin mi ? bugün listeleri geç paylaşacağız bekleriz yani tekrar tartılmanı :))

KIZLAR BİLDİRİMLERİ EKSİKSİZ YAPALIM OLUR MU

16.04 - NİCK olacak şekilde

**Diğer takımlarda hatalı bildirimler geliyor geçersiz sayıyoruz sizlere de tekrar hatırlatmak istedim.

**birde sadece ramazan ayı için geçerli cuma akşamına iş durumunda vs bildirime yetişemeyecek olanlar olursa perşembe akşamı yapılann fotoğraflı bildirimlerde kabul edilecek

Namaria
belmayne
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
@whitetea
@karabiber01
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
blonde ambition
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
Samara96
byzglm

Kahvaltı ettim ama akşama kadar bir şey yemem sporda yaptım şimdi burda hava iğrenç yapış yapış inşallah oruçlarınız kolay geçiyordur. Oruçta spor benim için çok zor oluyor

Kaç kez teyit ettikten sonra foto çekiyorum Esracım dün uyumadan önce bile eksideydim her ekside paylaşıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…