• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar,

Geçen hafta: 83,45
Bu hafta: 82,95
Fark: 0,5 gr
Yüzde: %0,599
Hedef 82,5

thumbnail_IMG_0309.webp

Şimdi listemi elime aldım yazıyorum kızlar not alın 😍 sahur
2 parmak peynir
1 yumurta çeşidi size kalmış her şekilde olabilir azıcık yağda da pişirebilirsiniz
2 dilim ekmek ( beyaz ekmek olmayacak)
Domates salatalık yeşillik
1 meyve + kuruyemiş çok abartmadan
İftar
Çorba 1 kepçe
Sebze yemeği vs
Tavuk balık et yada bakliyat
Salata
İftardan 40-45 dk sonra meyve yada kuru isterseniz öğünlere süt ve yoğurt ekleyebilirsiniz .
meyve kapanış 😍 ben biraz kendime göre yazdırdım kızlar meyve ve kuruyemiş delisi olduğum için umarım işinize yarar
Cherry Mom Cherry Mom @karabiber01 Begonya2 Begonya2 muhursuzpusula muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @DeryaOnDiet @fitblonde @yarimuhendis ummhnisa ummhnisa pacman pacman belmayne belmayne aklıma gelen herkesi etiketlemeye çalıştım aklıma gelmeyen varsa küsmeyin kızlar ❤️
Yaa bebiş, çok teşekkür ederim. Çok güzel bir listeymiş. Benim yediklerime de baya uyuyor esasen. :D Meyve hariç, hep unutuyorum...
Duyarlılığı 1 gr mı? Ya 1.7 grsa onu 2 sayman lazım 😂😂😂
Ay kuzuuu ne kadar böyle devam edeceksin ama 😂
Ahahahahahaa valla 1 gr yazıyordu duyarlılık olarak. Günahı tartının boynuna. :D
Korumaya geçtiğimde bırakırım. Ben bu konularda azıcık takıntılıyım. :D Sanki 25 yerine 30 gr yesem kilo veremeyecekmişim gibi. :D
Ayy cidden tarttın mı bence onu tahmini falan gibi düşünmüştüm ama baya baya tartmış :KK70::KK70::KK70::KK70:
Hahahahahahaha bizde yalan yok mühürsüzcüğüm. Ne yazdıysak o. :D

Herkese günaydın🥰

Geçen hafta: 93,7
Güncel: 92,4
Fark: 1,3
Hedef: 91,3

Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula ummhnisa ummhnisa
Çok iyi gitmiş. Tebrik ederiiim. :KK60:
Geçen cuma kilom 61.5 kg
Bugün 60.9 kg
Fark -600 gr
Haftaya hedef 60.0 kg cnm muhursuzpusula muhursuzpusula Cherry Mom Cherry Mom
Eki Görüntüle 2826776
radar-hiz-uyari-sistemi-ea26.webp

Ayy 5'lere az kalmış. Darısı başıma. ;) Kamooon haftaya daha da fit bir sebastian bizi bekliyooor. :KK50:
Evde hic nornal sut yoktu sabah badem sutunu de icibce o da bitti. Sadece soya sutu ve pirinc sutu vardi, mecburen onlarla yaptim canim ☹️ Bugun yine badem sutu siparis verecegim. Aldigimjn ucerigi cok iyi ve 1 bardak sadece 40 kalori. 👍
Kuzucuğum sen hangi ülkede yaşıyordun? Yurt dışıydı değil mi doğru hatırlıyorum. ;)
Günaydınlar,

Hedef 82,5

Eki Görüntüle 2826829
Resmi Gazete göremedim. Tekrar çekebilir misin bebek? :KK45: Çok iyisin böyle devam. Lav yu. :KK200:

Ben tartıldım biraz önce ama hala biraz azalır diye birkaç saat sonrasını bekliycem. :KK70: Çünkü neden beklemeyim? :KK70:
Cherry Mom Cherry Mom kaptancığııım ben listeye ne zaman girebileceğim? :dua:
Canım diğer tüm kızlar bildirimleri yapsın ortalama bir oluşsun sonra duruma göre seni ekleyeceğim seni alınca bi miktar ortalama düşeceği için :KK22: diğer kızlara endeksliyiz yaniii :)))

Son düzenleme:
Canım diğer tüm kızlar bildirimleri yapsın ortalama bir oluşsun sonra duruma göre seni ekleyeceğim seni alınca bi miktar ortalama düşeceği için :KK22: diğer kızlara endekliyiz yaniii :)))
Tüm kızlara anons yapıyorum. Lütfen bu hafta en son zamanda tartılıp bildirimi öyle yapınııız. Bu kardeşinize yardımcı olunuuuz. Gerekirse çorapsız, tokasız tartılınız efenim. Kıyafetleri söylemiyorum. :D :D (Şaka tabii ki alt üst fark etmez, önemli olan takım olabilmek. :KK60: )

Allah kolaylık versin canım bende 16 aylık var bi tane çok yaramaz emiyo gece gündüz😊 bende ondan sebep hep geç yazıyorum🙄seninki kaç aylık?

Teşekkürler kuzum benimkine dokuz aylık diş çıkarma ayları hep huzursuz

Kızlar Allah sabır versin geçmiş günlerimi hatırladım 😭🙈🙈🙈 benimki emip emip ısırıyordu en sonunda yarı kopardı gibi mastit oldum görüntüden korkup emmeyi kendi bıraktı 🤣

Sohbetleri menü sayfasında yapmayalım canlar birşey yazmak istersek oradaki paylaşımın altındaki alıntıla seçeneğini seçip bu sayfaya gelerek alıntıları ekle diyerek bu sayfada yazıyoruz

hzlsel hzlsel @seyrulsefer önümüzdeki cuma deneme süreniz bitiyor canlar hayırlısıyla sizleride listeye alacağım hiç bozmadan güzelce devam edelim 🤩🤩
Haftaya listeye alabilmem için bu haftaki bildirimlerin dogru olmasını çok önemli hazalın bildirimi doğru seyrulsefer senin notunda da sıkıntı olmaz inşallah canım 😍
Ayy çok mutlu oldum kaptanım önümüzdeki haftayı iple çekiyorum😍

Sağol canım sende az olsa bile vermişsin inşallah önümüzdeki hafta daha güzel sonuçlar elde ederiz😍
sağol canım benim :KK19:

dün kendi tartımda iftar öncesi 79.5 tu o yüzden belki bugün 79.1 in altına iner diye düşünüyorum bakalım :KK6:
İner iner canım daha kaç saat var🤣 Maşallah ne güzel 79 olmuşsun darısı 6lı kilolara🥰
Günaydınlar,

Hedef 82,5

Eki Görüntüle 2826829
Tebrikler canım 🥰
pacman pacman Teşekkürler canım inşallah bu hafta listeye girersin😘

Mezunlarımızın kiloları ne durumda acaba ??

hawar hawar
Monica_ Monica_
Tempus Tempus 👀

Kızlar KİLOMUZU KORUYORUZ topiği var orada bir sorumluya kaptana ihtiyaç var ilgilenirseniz sizlere de bilgi vermek istedim elini taşın altına sokan kârlı çıkar kendi kilosunuda korur 🤗

Sadece koruma modu olduğu ve yarış olmadığı için mevcut takımlarda olduğu gibi ağır olmayacaktır oranın yükü haber vermek istedim sizlerede 🤩 bu aralar yarışmaya kilo alıp geri dönen mezunlar çok olmaya başladığı için bahar kaptanla böyle bir şey düşündük ✌️

Kilo vermeye devam eden mezunlarımızı da ekleyeyim tabi :))

Namaria Namaria
belmayne belmayne
ummhnisa ummhnisa
❤️

Thread 'Kilomuzu Koruyoruz!' Cuma Zayıflama Yarışması - Kilomuzu Koruyoruz!

Teşekkürler canım tamam canim bundan sonra buraya yazarım benimki 4 aylıktan meme reddi yaşadı ve bıraktı yoksa emzirseydim çabuk baslamicaktin diete ama kilomada dur demeliyim uzun boyluyum kilo alınca iri gozukiyorum
Kızlar Allah sabır versin geçmiş günlerimi hatırladım 😭🙈🙈🙈 benimki emip emip ısırıyordu en sonunda yarı kopardı gibi mastit oldum görüntüden korkup emmeyi kendi bıraktı 🤣

Sohbetleri menü sayfasında yapmayalım canlar birşey yazmak istersek oradaki paylaşımın altındaki alıntıla seçeneğini seçip bu sayfaya gelerek alıntıları ekle diyerek bu sayfada yazıyoruz

Back
X