- 3 Şubat 2012
- 1.100
- 2.014
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.701
Yaaa kaptanım balmısın sen... Sen çok yaşa. İnşallah seni arkadaşları utandırmamay hayırlı olsun o halde 2.mezuniyet geliyor
6 demiştik yaSon dk ya kadar bekleyecektinhemen bildiriyorum
İnşallah canım karşılıklı gönüller bir olsun biz birbirimize destek oldukca keyifle gider bu kilolarYaaa kaptanım balmısın sen... Sen çok yaşa. İnşallah seni arkadaşları utandırmam
Tebrikler canım güzel eksi
Ben 6 dediğinizi görmedim bu hafta çok giremedim ama ortimden öğrenmiştim.Sabahtandir giriyorum kim ne kadar vermiş göreyim diye hep bı şey çıkıyor bakamadım,saati de 5 i geciyor olarak gördüm6 demiştik ya
Artıda mısın canım ? Bilgi verirseniz süreyi uzatırız demiştik sen bugün hiç yazmadın ki
500 olur mu diye bekledimTebrikler canım güzel eksi
Bravo canım benim
Tebrikler ortim şahane çok güzel bir sonuç almışsınGeçen hafta:69.9
Bu hafta:69.1
Fark:800 gr
Yüzde:1.144
Haftaya hedefim: 68.5
Cherry Mom hzlsel
Bu kadar beklemiyordum ama bu hafta yüzüm güldü
Eki Görüntüle 2827222
Geçen hafta:69.9
Bu hafta:69.1
Fark:800 gr
Yüzde:1.144
Haftaya hedefim: 68.5
Cherry Mom hzlsel
Bu kadar beklemiyordum ama bu hafta yüzüm güldü
Eki Görüntüle 2827222
Maşallah canım
Istedigim eksiyi goremedim yine ama hafta içi artilarina gore yine iyidirCanım ben 59 gördüm yaharikasınnnn
Bir şey diyeceğim digital baskül alma imkanın olur mu acaba canım küsüratları daha net görürüz takibi daha iyi olur senin için marketlere çok uygun fiyatlı geliyor
Harikasın hilalcımne yaptın ettin yine güzel bir eksiyi yakaladın
WC çok etkiler canım tebrikler olsun
Teşekkür ederim canım inşallah bayrama kadar biraz dikkat edip son 4.5 kiloyu da veririm deAy canımcım sen de çok iyi vermişsin. (Benimliyle aynı) bana yetiş de birlikte mezun olalııım.
Canım bu hafta ikimizde güzel verdik maşallah bize böyle devamTebrikler ortim şahane çok güzel bir sonuç almışsın
Teşekkür ederim canım bak 69 da bekliyorum senitebrikler canım
Maşallah canım
Tebrikler canım suskuncuuum.
Ben daha yakindim ondan gordum sen benden 100 gr fazla vermissin ama haftaya daha guzel eksilere insallahUgrastim ama goremedim, insallah haftaya girurum artik 73u. Sen gordun superrr
S Suskunhanim @whiteteamelita09 haydi kızlar geçmişi okumayın Samara96 tekrar tartılacak mısın canım
Veririz hep birlikte. Bence 4.5tan daha da fazla vereceksin.Teşekkür ederim canım inşallah bayrama kadar biraz dikkat edip son 4.5 kiloyu da veririm de
Canım bu hafta ikimizde güzel verdik maşallah bize böyle devam
Teşekkür ederim canım bak 69 da bekliyorum seni
Gelecek hafta olur canım tammdırCanım bebek huzursuzdu tartinin resmini atamadım atsam oluyomu gelecek haftayami kalsin
Kuzum aldım listeye senideVeririz hep birlikte. Bence 4.5tan daha da fazla vereceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?