- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.741
Neyse düzelttim heheh
Göriciğiz.Klonlanıp ortak bi yaratık bile oluşsa o kadar kilo etmez senden korkma
Olsun canım ne olacak haftaya olur ben yolumdan dönmeyeyim haftaya çok eksiyle gireceğim söz@olvidosyine alamadım kurallar elimi kolumu bağladı bu seferde geçen hafta fotosu hatalı diye alamadım yoksa eksin az çok yine alacaktım canım off bir gün 2 haftaya bedel oldu resmen ne kadar önemli şu bildirmler
Insallah canim. Hepimiz sevdiklerimizle bizi mutlu edenlerle beraber olalimNe güzel. Sevdiklerinle birlikte hep mutlu anılar biriktirirsin inşallah canımcım.
Insallah canim. Tatile gitmeden son 3 haftam. 1-2 kilo ne gitse kardir. Denemedim daha bikinileri ama spordan guzel topladi vucudum, seker zaten cok nadir yiyorum artik. esim de dedi selulit baya az kaldi sadece ic kisim bacakta. Zaten en zoru bacak ic kusmi ve karin alt kismi. Insallah onlar da bi gitseBen daha yakindim ondan gordum sen benden 100 gr fazla vermissin ama haftaya daha guzel eksilere insallah
Listeye girisin hayirli olsun canimKaptanım şu an oruç oruç kolu bandında 27362 km hızla koşuyorum, sonra konuşalım.Şaka bir yana inşallah mezuniyetimizi göreceğiz. Sorumluluğumu aksatmamaya çok gayret edicem.
Güzelce dinlen o zaman. Kilo vermenin diğer bir şartı da güzel bir uyku. İyi istirahatleer.Listeye girisin hayirli olsun canimiyi kisular
Ben bugun off verdim kendime. Dun gecemiz cok zor gecti. Bebis her yarim saatte bir uyandi adeta. Yataktayim simdi bugun erkenden uyumaya calisacagim. Bizi nasil bir gece bekler bilinmez
Ay hadi insallahÜzülme. Bu kırılmayı bi atlatırsan tıkır tıkır gidecek sonrasında.
Ah be... Neyse kaptancım en karanlık an şafak sökmeden önceki andır diyip yolumuza devam ediyoruz.Bu hafta takımda ve bireyselde derecemiz yok maalesef kızlar 5.olduk
Bu hafta komando eğitimi var
Gecen haftaki kilom: 75,75
Bugun:74,15
Fark: 600gr
Yuzde: 0,80
Haftaya hedefim: 73,40
Cherry Mom @Cagrihilal1 @muhursuzpusula
Geçen cuma kilom 61.5 kg
Bugün 60.9 kg
Fark -600 gr
Haftaya hedef 60.0 kg cnm @muhursuzpusulaCherry Mom
Eki Görüntüle 2826776
Herkesi tebrik ediyorum bol eksiler inşallahHayırlı cumalar kızlar..
Geçen cuma 88.7
Bugün 88.5
Fark 0. 2
Yüzde 0.225
Hedef 87.6
Günaydınlar,
Geçen hafta: 83,45
Bu hafta: 82,95
Fark: 0,5 gr
Yüzde: %0,599
Hedef 82,5
Eki Görüntüle 2826829
Geçen cuma 62.7
Bu cuma. 62.9
Fark +200 gr
% -0.3
Regl haftam olduğu için galiba böyle oldu
Geçen hafta: 72,1
Bu hafta : 70,8
Fark : 1,3
Yüzde : 1,80
Haftaya hedefim : 69,9
Eki Görüntüle 2826948
@muhursuzpusulaCherry Mom
Geçen hafta 70.1
Güncel 69.8
Fark 300 gr
Hedef 69.0
Geçen hafta 76.1
Bu hafta 75.5
Fark - 600
Yüzde %0,7884
Haftaya hedefim 75.0
Cherry Mom @muhursuzpusula
Gecen cuma 74.4
Bugun 73.9
fark 500 gr
Yuzdem 0.672
Haftaya hedefim 73
Cherry Mom DeryaOnDiet @muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2827126
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 62.9
Bu cuma: 62.0
Fark: - 0.9
Yüzde: 1.430
Hedef: 61.5
Cherry Mom @muhursuzpusula
Geçen hafta:69.9
Bu hafta:69.1
Fark:800 gr
Yüzde:1.144
Haftaya hedefim: 68.5
Cherry Mom @hzlsel
Bu kadar beklemiyordum ama bu hafta yüzüm güldü
Eki Görüntüle 2827222
Geçen hafta 77
Bu hafta 76.15
Eksilen 0.85
Geçen cumartesi 76.20 düm
Dünde 75.9
Lavabo sorunu ve regl beni mahvetti
Daha yeni bakayim diye takimdan çıktım etiketin geldi kaptanim
Ah be... Neyse kaptancım en karanlık an şafak sökmeden önceki andır diyip yolumuza devam ediyoruz.@whitetea ayrıldı mı?
Teşekkür ederim kaptancığım.Harikasın canım tebrikler
Teşekkürler canımTebrikler canım
Woooooowww bu nasıl bir eksihemde 5li rakamlarda iken -2 maşallah canım
Tebrikler canım
Teşekkür edrim kuzuTebrik ederim canım☺☺
Wyuwuu netedeyse 1 kilo. Supersin. Tebrikler
Ohh maşallah kuzum. Bütün artılar gitmiş
Maşallah canım süpersinGeçen hafta:69.9
Bu hafta:69.1
Fark:800 gr
Yüzde:1.144
Haftaya hedefim: 68.5
Cherry Mom @hzlsel
Bu kadar beklemiyordum ama bu hafta yüzüm güldü
Eki Görüntüle 2827222
Canım çok güzel. Maşallah
Ya çok şaşırdım. Sanki herkes çok güzel vermiştiBu hafta takımda ve bireyselde derecemiz yok maalesef kızlar 5.olduk
Bu hafta komando eğitimi var
Ay nasıl sevindimDaha yeni bakayim diye takimdan çıktım etiketin geldi kaptanim
Bu hafta bakamadim iftar ve sonrasi derken
Sonuçlar çok yakın birbirine canım bakma 5.olduğumuza :) o yüzden çok dert değil güzel iş çıkardık benceYa çok şaşırdım. Sanki herkes çok güzel vermişti
Hahahahahahaha bireysel yapar mıyım bilmiyorum ama iyi bir eksiyle geleceğim inşallah.Valla senide aldık listeye haftaya bi bireysel derece yaparsın artık
White evet canım ben kaçırmışım çarşamba öyle yazdığını görmedim sonrada hiç girmemiş yazmamış bildirimde gelmeyince bir daha dönmez diye düşündüm
Aa ben de çıkarayım o zmnValla senide aldık listeye haftaya bi bireysel derece yaparsın artık
White evet canım ben kaçırmışım çarşamba öyle yazdığını görmedim sonrada hiç girmemiş yazmamış bildirimde gelmeyince bir daha dönmez diye düşündüm
İnşallah canım. Haftaya da bomba eksilerle gelelim inşallahSonuçlar çok yakın birbirine canım bakma 5.olduğumuza :) o yüzden çok dert değil güzel iş çıkardık bencehaftaya daha iyi olur inşallah
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?