- 29 Nisan 2016
- 3.069
- 11.855
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.721
Ay inşallah canım şu kaçamaklar ım olmasa ama olsun buna da şükürVeririz hep birlikte. Bence 4.5tan daha da fazla vereceksin.
Geçen hafta 80.600
Bu hafta 78.900
Giden kilo 1.7
Gelecek hafta hedefim 76kg
Zayıflama yuzdem%2,23325062
Canım listeye girmen hayırlı olsuuuun tebrik ederiim minik davşanımmVeririz hep birlikte. Bence 4.5tan daha da fazla vereceksin.
YihuuuuuKuzum aldım listeye senide
Burası olmasa bırak -800’i kim bilir artı kaç oluruz.Ay inşallah canım şu kaçamaklar ım olmasa ama olsun buna da şükür
Teşekkür ederimmmCanım listeye girmen hayırlı olsuuuun tebrik ederiim minik davşanımm
Kaptanım şu an oruç oruç kolu bandında 27362 km hızla koşuyorum, sonra konuşalım.
Aaayy cuma telaşında bunu kaçırmışım canım selammm hoşgeldinSelamlar herkese, Ramazan sonrası tekrardan ekibe katılma talebiyle aranıza dönebilirim. Şu an için 58 kiloyum ancak Ramazan sonrası başlangıç kilom ne olur hiç bilmiyorumDaha önce burada istediğim kiloya ulaşmıştım, umarım aynı başarıyı yine gösterebilirim.
harikasın canım
Aynenn mezuniyet yakınTeşekkür ederimmmBakalım bundan sonrası mezuniyet artık hahahahaha İyi ki varsın canım sebastiancım.
Cnm hoşgeldinSelamlar herkese, Ramazan sonrası tekrardan ekibe katılma talebiyle aranıza dönebilirim. Şu an için 58 kiloyum ancak Ramazan sonrası başlangıç kilom ne olur hiç bilmiyorumDaha önce burada istediğim kiloya ulaşmıştım, umarım aynı başarıyı yine gösterebilirim.
Benim hedef en erken Eylül gibi bakalım. Dönem 5’e zayıf başlarım en azından. Sonra da Tus çalışıp 263737372 kilo tekrar alırım kddkkdfkdkdk Düşüncesi bile korkunç. Allah korusun.Aynenn mezuniyet yakınben de mayısta hedefliyorum
Sen de iyi ki geldin jennifer ım
Yav naptınBenim hedef en erken Eylül gibi bakalım. Dönem 5’e zayıf başlarım en azından. Sonra da Tus çalışıp 263737372 kilo tekrar alırım kddkkdfkdkdk Düşüncesi bile korkunç. Allah korusun.
Yok canım hepsi yanlışCnm hoşgeldindiyetisyen miydin? hamilelik dolayısıyla ayrılmıştın değil mi doğru hatırlıyorum canım Cherry Mom kaptim?
Klonlanıp ortak bi yaratık bile oluşsa o kadar kilo etmez senden korkmaOrtam yok benim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?