• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün ne kadar çok yazmayan olmuş niye acaba kızlar

DeryaOnDiet DeryaOnDiet uyuya mı kaldın :)
@L O L cuma kaçamağı mı vardı
Deniz ve Kum Deniz ve Kum sebep bulamadım 🤭👀
@fitblonde sanada sebep bulamadım 🤭
@melita09 👀 unuttun mu
S seyrulsefer sen rahatsızdın şimdi nasılsın canım ?
@Samara96 menü yazma işi takım için en önemli detaylardan sende bu düzeni oturttur inşallah canım günün menüsü aynı gün akşamında veya yetişmediyse ertesi sabah erken saatlerde yazabilirsin
Dun telefon elimdeydi kaptancim. Sonra bebis uyandi emzirdim uyku bastirunca uyuyakalmisim. Bugun erkenden yazayim.

Selam kızlar. Sağlığı veren Allah’a şükürler olsun 🤲umarım sizlerde iyisinizdir. Büyüğü anneme bıraktım bebişte tüm gece memede uyudu😊 öyle bi uyumuşuz ki sahuru falan kaçırmışım😢 dünkü menüyü de yazamadım
Iyi hissetmene cok sevindim canim. Ohh ne guzel uyumussunuz 😍

Selam kızlar. Sağlığı veren Allah’a şükürler olsun 🤲umarım sizlerde iyisinizdir. Büyüğü anneme bıraktım bebişte tüm gece memede uyudu😊 öyle bi uyumuşuz ki sahuru falan kaçırmışım😢 dünkü menüyü de yazamadım
Tabi sahuru kacirmak kotu olmustur. Ama uykunuzu almaniz iyi olmus. Son gunlerde pek uyku yuzu gormeyince uyudum yazana ohh diyorum , ne iyi yapmis. Ama tabi sahura kalkmayinca zorlamistor oruc bugun

Tabi sahuru kacirmak kotu olmustur. Ama uykunuzu almaniz iyi olmus. Son gunlerde pek uyku yuzu gormeyince uyudum yazana ohh diyorum , ne iyi yapmis. Ama tabi sahura kalkmayinca zorlamistor oruc bugun
Hem de nasıl deli gibi acıktım. Bugün spor yok inşallah yarına😁

Yaa kızlar benim aç kaldığımda midem çoook bulanıyor bugün diğer günlere göre daha fenayım heran oruç gidebilir
Gecmis olsun canim dikkat et kendine az kaldi canim dayan dicem de istifra mi edicen çok üzüldüm 🥺

Yaa kızlar benim aç kaldığımda midem çoook bulanıyor bugün diğer günlere göre daha fenayım heran oruç gidebilir
Baş ağrısı ile birlikte mide bulantısı bende de oluyor
Temiz hava iyi geliyor balkona cama çıksan bile fayda eder ben tüm günü balkonda geçiriyorm neredeyse :/

Merhabalar arkadaslar bugun bjraz ciktim market gezdim bi de evde olunca biraz da mutfakta oyalandim.fit tarifler yaptim iftara 🙃💞
Sizde ne var ne yok nasi gidiyo?
Kısıtlama günü market gezdim diyince Tempus Tempus aklıma geliyor 🤭🤭 eline yeşil soğan kıvırcıkta aldın mı 🤣

Ne güzel yapmışsın hafta sonlarını çalışırken pek severdim şimdi hiç anlamı yok günlerden ne onu bile bilmiyorum 🤣🤣🤣 artık gezme tozmada yok hiç bir anlamı kalmadı benim için 😜

Dun telefon elimdeydi kaptancim. Sonra bebis uyandi emzirdim uyku bastirunca uyuyakalmisim. Bugun erkenden yazayim.
Tahmin ettim canım hiç kolay değil 😘
Geçen mehmet emreyle çektiğim bebeklik fotoğrafını gördüm sabaha karşı 4 de çekmişim 🤣bende gözler pert nasıl zayıf ve bembeyaz bir surat 🙈🤭🤭 ama emrenin gözler fıldır fıldır yanaklar tostombalak 🤣🤣 emmiş bütün enerjimi keyif çatıyor resmen dedim🤭 Allah sanada güç kuvvet versin gececek elbet bu günlerde 😍

Merhabalar arkadaslar bugun bjraz ciktim market gezdim bi de evde olunca biraz da mutfakta oyalandim.fit tarifler yaptim iftara 🙃💞
Sizde ne var ne yok nasi gidiyo?
Ben bugün ilk defa 10000 adımımı tamamladım🤣 bacaklarım ağrıyor biraz daha akşam Leslie yapacağım😅🤣

Ben bugün ilk defa 10000 adımımı tamamladım🤣 bacaklarım ağrıyor biraz daha akşam Leslie yapacağım😅🤣
Harikasınnnn 🤩 Dışarıda mı tamamladın evde mi ? :)
Bugün bende baya uykusuzum ama iftar sonrası yorgunluk çökmezse 1000 zıplama veya bisiklete bineceğim 😶☺️

Back
X