- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.081
11 mantikli canim ben de daha yeni yeni kendine geliyorum oyle deneyim
Kuzum ayakta 10 dkliklari var ya onlardan şu an leslienin çenesini cekemem gibi
Oh super canim
Qc karna miben susuzluktan bayılırım kuşum
Arada garip garip gülüyo ya diğerleri de zorla gülüyoAy ben onun sesini kısıp yapıyorum
o zaman da sıkılırım yaAy ben onun sesini kısıp yapıyorum
oy maşallah canım dayanıyosan ne güzel :))Leslie nin çenesiarada bir susuzluk vuruyor da geçiyor çok durmadan
şu an benim de kafamda bergen çalıyorKızlar ben bu akşam yedim biraz. Allah affetsin ama bakalım tartı affeder mi
Tanrı affeder miii bilmeeemmm ama ben affedemem ben affedemem şarkısı çalıyor kafamda
Yaz geliyor canım izne çıkar sende dinlenirsin birazay kuzum ya @Tempus bana kaçardı ben ona kaçardım yasaklarda
yaa normalde severim haftasonu ama oructa zormuşkeşke ben de arada evde olmaktan günleri şaşırsam
Allah kolaylık versin canım evde Emreyle aktivite forever
Canım pişman olacak hiç birşey yok ne yemiş olabilirsin hadi olsun 2000 kalori 4 haftanın ödülü olsun önüne bak hiç birşey olmaz zaten çokta güzel spor yapmışsın bugünBen dün ilk kez çok kötü beslendim çok da pişman oldum 4haftadır hiç kaçamaksız beslenmiştim ama dün olan oldu ve onun için de utandım yazmadım kaptancım çok pişmanım ama telafisini yapıcam ☹
Geçmiş olsun canımKaptanım aslında spora bu günden başlamak istiyodm ama regl ilk gün yarında 2ci gün çok fena oluyor
Anca pazartesi başlayablirmCherry Mom
Oruçta değilim ama başım çatlıyor bide neden bilmiyorum
Günüm çok fena geçtikaçamağım oldu inşaAllah toparlarım hemen
Merhaba kizlar yemegimi yedim cayimi ictim gozum açıldı.
Gectigimiz hafta cumaya kadar eksiyi göremedim dun 73.9 un altina dusemedim saatler gectikce kilom artti azalmadi. Bugun sabahin 9 unda tartildim dunden eksi ciktim saka gibiydi
Canım ancak bu saatlerde işte 22.30 23 den sonraSpor yapan canlar nasi zamanlama yapiyosunuz iftardan sonra
Bi yeltendim chloe yapayim diye ama midem yapma diyor. Bir iki tiyo verin
inşallah canımYaz geliyor canım izne çıkar sende dinlenirsin biraz
Emreyle aktivite olayında ise yaramı deşmeyin dostlaradam hiç birşeyle tatmin olmuyor oyun oynarken sıkılıyor sıkılırken sıkılmaktan sıkılıyor ve hafta sonları dahil babasına hiç yaklaşmıyor adam gel oğlum dışarıya çıkalım gezelim diyor yok annemde annem diyor çok bunaldım çok
Hemde ne stres yapmis 500 gr eksi ciktimYaz geliyor canım izne çıkar sende dinlenirsin biraz
Emreyle aktivite olayında ise yaramı deşmeyin dostlaradam hiç birşeyle tatmin olmuyor oyun oynarken sıkılıyor sıkılırken sıkılmaktan sıkılıyor ve hafta sonları dahil babasına hiç yaklaşmıyor adam gel oğlum dışarıya çıkalım gezelim diyor yok annemde annem diyor çok bunaldım çok
Canım pişman olacak hiç birşey yok ne yemiş olabilirsin hadi olsun 2000 kalori 4 haftanın ödülü olsun önüne bak hiç birşey olmaz zaten çokta güzel spor yapmışsın bugünama tabi bir dahaki sefere kontrolü elinde bulundurursan senin için daha zarar ziyansız olur bugün yarın tartılma tavsiye etmem
Geçmiş olsun canım
Ramazanda su az tüketiyoruz o yüzden baş ağrısı oluyor. Spor yoksa kaçamak olmasın lütfen dikkat canım
Cuma stresi yapmış senin baskül
Canım ancak bu saatlerde işte 22.30 23 den sonra
Önümde daha 7 gün oruçsuz geçecek, karar verdim günümü oruçlu gibi geçircem sadece su içicem yoksa yicem belliGeçmiş olsun canım
Ramazanda su az tüketiyoruz o yüzden baş ağrısı oluyor. Spor yoksa kaçamak olmasın lütfen dikkat canım
Vallahi neler yapıyoruz nelerinşallah canım
ahaha kıyamam ya sıkılmaktan sıkılıyor sen de oyun üretmekten yılmışsındır ee tabi haklı cocuk babasına gitmemekte anneyle hayat daha eğlenceli
Allahım benim o günler de geliyorYaz geliyor canım izne çıkar sende dinlenirsin biraz
Evet beni en iyi sen anlarsın sarılalımAllahım benim o günler de geliyorburda iyiydi de istanbulda eve kapanınca oynarken bile hadi oyun oynayalım diyen bir emreyle nasıl başa edeceğim. Gelsin hunili günler
Sarılalım kaderdaşım. 4 yaşın şerefineEvet beni en iyi sen anlarsın sarılalım
Normal ip ile mi atladın canım yoksa ipsiz mi ? Binada çok ses oluyorda o yüzden soruyorumHarikasın ortim harika hadi bakalım geliyor güzel eksiler
Canım benim de kalça bacak sıkıntılı bölgem ama ben basenlerimin çoğunu ip atlayarak yok ettim tavsiyemdir arttıra arttıra atla derim ben
Normal iple atlıyordum canım bizim yurtta duvarlar yer falan kalındı ses gitmiyordu gidiyorsa da hiç şikayet almadımNormal ip ile mi atladın canım yoksa ipsiz mi ? Binada çok ses oluyorda o yüzden soruyorum
Biz ikiz falan olabilir miyiz bacııımKaptanım aslında spora bu günden başlamak istiyodm ama regl ilk gün yarında 2ci gün çok fena oluyor
Anca pazartesi başlayablirmCherry Mom
Oruçta değilim ama başım çatlıyor bide neden bilmiyorum
Günüm çok fena geçtikaçamağım oldu inşaAllah toparlarım hemen
Dusunmuyorum pek aslinda ama kardes istiyor benimki kararsizim ama zayiflamadan asla dusunmuyorum
Canım depresyon arkadşmBiz ikiz falan olabilir miyiz bacııımaynı ben ya
Bugün depresyon yok ama ben geçen hafta baş agrısıyla yattım kaç günCanım depresyon arkadşm
Tamam öyle yapalım çünkü simdiden yavaşlamaya basladı:d durumuma göre hedefi yükseltirimTabi canım yükseltiriz cuma günü unutursam bana hatırlatır mısı listede düzeltelim
Başlangıç kilon 62.2 min yüzde 10 olmak zorunda yani 55.98 e kadar düşebilirdiyorum ya sana listeye girdiğin gibi mezun olacaksın çok güzel vermişsin maşallah
İstersen 54 55 yaparız sonrasında sen biraz daha düşüp mezun olabilirsin o sana kalmış
Valla karar verdim oruç gibi geçircem tek öğün yicem yoksa fena olacakBugün depresyon yok ama ben geçen hafta baş agrısıyla yattım kaç günbeni kapalı havalar mahvediyor bi anlamadım ki hava çok nemliyse acayip başım agrıyor. Bende reglim 2. günü bugün çok saçmaladım sonrada artı vericem diye korkudan evin içinde koşturup durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?