Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

11 mantikli canim ben de daha yeni yeni kendine geliyorum oyle deneyim

Kuzum ayakta 10 dkliklari var ya onlardan şu an leslienin çenesini cekemem gibi

Oh super canim

Qc karna mi ben susuzluktan bayılırım kuşum
Ay ben onun sesini kısıp yapıyorum
Arada garip garip gülüyo ya diğerleri de zorla gülüyo ben de gülüom valla

Ay ben onun sesini kısıp yapıyorum
o zaman da sıkılırım ya ama kısmak mantıklı
Leslie nin çenesiarada bir susuzluk vuruyor da geçiyor çok durmadan
oy maşallah canım dayanıyosan ne güzel :))
Kızlar ben bu akşam yedim biraz. Allah affetsin ama bakalım tartı affeder mi

Tanrı affeder miii bilmeeemmm ama ben affedemem ben affedemem şarkısı çalıyor kafamda
şu an benim de kafamda bergen çalıyor

Yaz geliyor canım izne çıkar sende dinlenirsin biraz
Emreyle aktivite olayında ise yaramı deşmeyin dostlar adam hiç birşeyle tatmin olmuyor oyun oynarken sıkılıyor sıkılırken sıkılmaktan sıkılıyor ve hafta sonları dahil babasına hiç yaklaşmıyor adam gel oğlum dışarıya çıkalım gezelim diyor yok annemde annem diyor çok bunaldım çok
Canım pişman olacak hiç birşey yok ne yemiş olabilirsin hadi olsun 2000 kalori 4 haftanın ödülü olsun önüne bak hiç birşey olmaz zaten çokta güzel spor yapmışsın bugün ama tabi bir dahaki sefere kontrolü elinde bulundurursan senin için daha zarar ziyansız olur bugün yarın tartılma tavsiye etmem
Geçmiş olsun canım
Ramazanda su az tüketiyoruz o yüzden baş ağrısı oluyor. Spor yoksa kaçamak olmasın lütfen dikkat canım
Merhaba kizlar yemegimi yedim cayimi ictim gozum açıldı.
Gectigimiz hafta cumaya kadar eksiyi göremedim dun 73.9 un altina dusemedim saatler gectikce kilom artti azalmadi. Bugun sabahin 9 unda tartildim dunden eksi ciktim saka gibiydi
Cuma stresi yapmış senin baskül
Spor yapan canlar nasi zamanlama yapiyosunuz iftardan sonra
Bi yeltendim chloe yapayim diye ama midem yapma diyor. Bir iki tiyo verin
Canım ancak bu saatlerde işte 22.30 23 den sonra

inşallah canım
ahaha kıyamam ya sıkılmaktan sıkılıyor sen de oyun üretmekten yılmışsındır ee tabi haklı cocuk babasına gitmemekte anneyle hayat daha eğlenceli

Hemde ne stres yapmis 500 gr eksi ciktim

Geçmiş olsun canım
Ramazanda su az tüketiyoruz o yüzden baş ağrısı oluyor. Spor yoksa kaçamak olmasın lütfen dikkat canım
Önümde daha 7 gün oruçsuz geçecek, karar verdim günümü oruçlu gibi geçircem sadece su içicem yoksa yicem belli
Sanırm regln verdiği şişlikte var çok fenayım

inşallah canım
ahaha kıyamam ya sıkılmaktan sıkılıyor sen de oyun üretmekten yılmışsındır ee tabi haklı cocuk babasına gitmemekte anneyle hayat daha eğlenceli
Vallahi neler yapıyoruz neler lojmanda vakalar aldı başını gitti dışarı çıkınca parka koşuyor diye dışarıda çıkarmaktann korkar oldum evde gün bitmiyor

Allahım benim o günler de geliyor burda iyiydi de istanbulda eve kapanınca oynarken bile hadi oyun oynayalım diyen bir emreyle nasıl başa edeceğim. Gelsin hunili günler

Harikasın ortim harika hadi bakalım geliyor güzel eksiler

Canım benim de kalça bacak sıkıntılı bölgem ama ben basenlerimin çoğunu ip atlayarak yok ettim tavsiyemdir arttıra arttıra atla derim ben
Normal ip ile mi atladın canım yoksa ipsiz mi ? Binada çok ses oluyorda o yüzden soruyorum

Normal ip ile mi atladın canım yoksa ipsiz mi ? Binada çok ses oluyorda o yüzden soruyorum
Normal iple atlıyordum canım bizim yurtta duvarlar yer falan kalındı ses gitmiyordu gidiyorsa da hiç şikayet almadımama evimin kapısına çıkıp dışarda atlıyordum

Biz ikiz falan olabilir miyiz bacııım aynı ben ya

C Cagrihilal1 sen 2.cocgu düşünmüyorsun herhalde bende düşünmüyorumda biraz destek alayım
Dusunmuyorum pek aslinda ama kardes istiyor benimki kararsizim ama zayiflamadan asla dusunmuyorum zayifladiktan sonra kilo korkusuna yine dusunmeye bilirim seninki daha kucuk senin vaktin var benimki 10 yasinda

Canım depresyon arkadşm
Bugün depresyon yok ama ben geçen hafta baş agrısıyla yattım kaç gün beni kapalı havalar mahvediyor bi anlamadım ki hava çok nemliyse acayip başım agrıyor. Bende reglim 2. günü bugün çok saçmaladım sonrada artı vericem diye korkudan evin içinde koşturup durdum

Tamam öyle yapalım çünkü simdiden yavaşlamaya basladı:d durumuma göre hedefi yükseltirim

Valla karar verdim oruç gibi geçircem tek öğün yicem yoksa fena olacak sporda yapamıyorum bi kıçımı kaldırıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…