- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.041
Afiyet olsuunBen de full tarif baktim canim simdi de yedim yaptiklarimi
Sağol ortim inşallah ya 9lu rakamlardan kurtulmak istiyorum artıkHarikasın ortim harika hadi bakalım geliyor güzel eksiler
Canım benim de kalça bacak sıkıntılı bölgem ama ben basenlerimin çoğunu ip atlayarak yok ettim tavsiyemdir arttıra arttıra atla derim ben
Kurtulursun canım benim Allahın izniyleSağol ortim inşallah ya 9lu rakamlardan kurtulmak istiyorum artık
Yeme yeme tut kendiniKurtulursun canım benim Allahın izniyle
Ben de iftarda çok doydum diye canım bir şeyler yemek istiyor hala yabende de böyle bi sıkıntı var işte yedikçe yiyesim geliyor
Aynen öyle iftardan sonra küçük bi kaçamağım oldu o yüzden bir şey yemeyeceğim sahura kadarYeme yeme tut kendiniama öyle oluyor canım o yüzden az yemek lazım bütün gün aç olunca az yemekte kolay bir şey değil ama tutacağız kendimizi artık
Tatlı mı yedin yoksaAynen öyle iftardan sonra küçük bi kaçamağım oldu o yüzden bir şey yemeyeceğim sahura kadar
Yani pek tatlı denemez ya ama tatlıydıTatlı mı yedin yoksakaçamak=tatlı benim için aklıma direk o geliyor
Afiyet olsun canım olsun arada kaçamak olur çok aşırı olmadığı sürece şimdi dikkat edersin sahura kadar sporda yaptıysan hele hiç dert etme geçti bittiYani pek tatlı denemez ya ama tatlıydımenümü birazdan paylaşacağım
Ayy fındık bile tatlı geliyor yağ da tat veriyor yiyeceklereYani pek tatlı denemez ya ama tatlıydımenümü birazdan paylaşacağım
Aynen öyle canım benim sporumu yaptım birazdan son vuruşu da yapıp menümğ paylaşacağımAfiyet olsun canım olsun arada kaçamak olur çok aşırı olmadığı sürece şimdi dikkat edersin sahura kadar sporda yaptıysan hele hiç dert etme geçti bitti
Fındıklı değil de fıstıklı bir şeyler yanında bir şeyleAyy fındık bile tatlı geliyor yağ da tat veriyor yiyeceklereeğer yediğinle alakalıysa
Hadi bakalım bekliyorumAynen öyle canım benim sporumu yaptım birazdan son vuruşu da yapıp menümğ paylaşacağım
Hadi kolay gelsin canım benim ben de kalkıp son vuruşu yapayımHadi bakalım bekliyorumBen şimdi Leslie yapacağım ondan sonra paylaşırım artık
Canım geçmiş olsun. Midede gastrit gibi bir sorun varsa uzun açıkta mide bulantısı oluyor. Sahurda mide asidini dengeleyici bir şeyler mi yesen. Mesela meyveden uzak durmak işe yarayabiliyorYaa kızlar benim aç kaldığımda midem çoook bulanıyor bugün diğer günlere göre daha fenayım heran oruç gidebilir
Çok geçmiş olsun canımİlk defa bugün başım çok ağrıyor ne güzel kaç gündür ağrımıyordu
Canım bim e tefal baskül gelmiş 100 TL. Annemlere aldım ben. Güzel bayaKızlar dijital baskül almak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var. Maşallah hepinizinki dijital bi benimki Nuh’u nebiden kalma
Amin kuzuAllah oruçlarımızı kabul etsiiin
Geçmiş olsun ortim, nasıl oldun ?Sağolun kızlar
Yaa neden oluyor bilmiyorum ama istifra etmemek için zor tutuyorum kendimi.
Acaba değerlerim de oynama mı oldu ondan mı oluyor ki
Metabolizmatik oyunlarMerhaba kizlar yemegimi yedim cayimi ictim gozum açıldı.
Gectigimiz hafta cumaya kadar eksiyi göremedim dun 73.9 un altina dusemedim saatler gectikce kilom artti azalmadi. Bugun sabahin 9 unda tartildim dunden eksi ciktim saka gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?