Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harikasın ortim harika hadi bakalım geliyor güzel eksiler

Canım benim de kalça bacak sıkıntılı bölgem ama ben basenlerimin çoğunu ip atlayarak yok ettim tavsiyemdir arttıra arttıra atla derim ben
Sağol ortim inşallah ya 9lu rakamlardan kurtulmak istiyorum artık

Kurtulursun canım benim Allahın izniyle
Ben de iftarda çok doydum diye canım bir şeyler yemek istiyor hala yabende de böyle bi sıkıntı var işte yedikçe yiyesim geliyor
Yeme yeme tut kendini ama öyle oluyor canım o yüzden az yemek lazım bütün gün aç olunca az yemekte kolay bir şey değil ama tutacağız kendimizi artık

Selam kızlar.
Selam orticim melita09 . Dün menünü yazmış mıydın ben göremedim
Yaa kızlar benim aç kaldığımda midem çoook bulanıyor bugün diğer günlere göre daha fenayım heran oruç gidebilir
Canım geçmiş olsun. Midede gastrit gibi bir sorun varsa uzun açıkta mide bulantısı oluyor. Sahurda mide asidini dengeleyici bir şeyler mi yesen. Mesela meyveden uzak durmak işe yarayabiliyor
İlk defa bugün başım çok ağrıyor ne güzel kaç gündür ağrımıyordu
Çok geçmiş olsun canım
Kızlar dijital baskül almak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var. Maşallah hepinizinki dijital bi benimki Nuh’u nebiden kalma
Canım bim e tefal baskül gelmiş 100 TL. Annemlere aldım ben. Güzel baya
Allah oruçlarımızı kabul etsiiin
Amin kuzu

Merhaba kizlar yemegimi yedim cayimi ictim gozum açıldı.
Gectigimiz hafta cumaya kadar eksiyi göremedim dun 73.9 un altina dusemedim saatler gectikce kilom artti azalmadi. Bugun sabahin 9 unda tartildim dunden eksi ciktim saka gibiydi
Metabolizmatik oyunlar
Ay bu vücutlarimiz cok ilginc ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…