- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.061
Ayy hic sormaya gecen hafta deli oldum iftar yaklastikca kilom artiyorduMetabolizmatik oyunlar
Ay bu vücutlarimiz cok ilginc ya
Ben yazdim sporlari ama daha yapmadim iki saat grcmesi lazim yemekten sonra bi de cay su falan derken ben 11 de falan basliyorum spora arka arkaya hepsini yapiyorum tek seferdeSpor yapan canlar nasi zamanlama yapiyosunuz iftardan sonra
Bi yeltendim chloe yapayim diye ama midem yapma diyor. Bir iki tiyo verin
Canım chloe zor ya iftardan sonra.Spor yapan canlar nasi zamanlama yapiyosunuz iftardan sonra
Kaçamağını saymazsak17 nisan
Sahur : 1tane tb tost, havuç, salatalık, domates
İftar : yarım kepçeden az çorba, balık buğulama, 5 6 tane ince dilim fırınlanmış patates ve salata. Hemen sonrasında 2 potiböre şekersiz fıstık ezmesi sürdüp yedim
Su : 2lt (devam)
Spor : 2 mile leslie, 30dk pilates, 1000zıp(2,4 ve 5 nolu sporlar yapıldı)
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak hzlsel
Çok geçmiş olsun canımİlk defa bugün başım çok ağrıyor ne güzel kaç gündür ağrımıyordu
VuuuhuuuuFındıklı değil de fıstıklı bir şeyler yanında bir şeyle
Ben başladım cnm yemeğin üstüne de naneli limonlu yeşil çayımı içtim rahat midemSpor yapan canlar nasi zamanlama yapiyosunuz iftardan sonra
En az 2 saat geçsin ama ben iftardan sonra hiçbir şey yapamıyorum yaSpor yapan canlar nasi zamanlama yapiyosunuz iftardan sonra
Ay ben de bugün 500 gram artı çıktım dikkat etmeme rağmen bi saçmaladı yani bir şeyler oluyor aradaAyy hic sormaya gecen hafta deli oldum iftar yaklastikca kilom artiyordubugun eksiyi gorunce tartiyi kirasim geldi cumaya kadar boyle gitse bari ama gitmez.
Aynen öyle valla hatta iftardan sonra şişmiştim şimdi acıkma hissi gelmeye başladıKaçamağını saymazsakÇok güzel bir menü sporlar zaten şahane canım oruçlu olsaydım hiçbir şey yapamazdım herhalde Kaçamağı hiç dert etme orticim şekersiz fıstık ezmesi sürmüşsün sporun onu çok güzel telafi etmiş
Paylaştım canımÇok geçmiş olsun canım
Vuuuhuuuuhayallerinizin de ötesinde diyorsun
Ben başladım cnm yemeğin üstüne de naneli limonlu yeşil çayımı içtim rahat midem
Ortim çok güzel menün özellikşe akşam yemeğin az ve öz en sevdiğim akşam menülerindendir sporun da çok iyi maşallahKahvaltı
Sucuklu yumurta(2 incecik sucuk)
salatalık
Peynir
Çeyrek simit
Ara
1 elma
4 çilek
Akşam
Izgara et(200 gr)
Salata
2 yk yoğurt
2.5 LT su
10bin adım-2 mil Leslie
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak yarimuhendis
Ben de bayılıyorum o açlık hissine geç yattığımda özellikle daha çok hissediyorum yaptıklarımın yediklerimin işe yaradığını hissediyorumAynen öyle valla hatta iftardan sonra şişmiştim şimdi acıkma hissi gelmeye başladıo açlığı hissetmek çok hoşuma gidiyor
Kahvaltıyı daha iyi edip akşamı az yemeye çalışıyorum canım zaten sebze yiyemediğim için çok kaçırmamaya çalışıyorumOrtim çok güzel menün özellikşe akşam yemeğin az ve öz en sevdiğim akşam menülerindendir sporun da çok iyi maşallah
Çok güzel çok çok aynen böyle devam kahvaltıyı güzel yapmak daha mantıklı her zamanBen de bayılıyorum o açlık hissine geç yattığımda özellikle daha çok hissediyorum yaptıklarımın yediklerimin işe yaradığını hissediyorum
Kahvaltıyı daha iyi edip akşamı az yemeye çalışıyorum canım zaten sebze yiyemediğim için çok kaçırmamaya çalışıyorum
Ekmek beni de inanılmaz acıktırıyor o yüzden hiç ekmek tüketmiyorum dün ben de 4 te yattım baya acıkıyor o saatte insan sahur yapsaydım kesin kaçırırdımÇok güzel çok çok aynen böyle devam kahvaltıyı güzel yapmak daha mantıklı her zamanama ben bu gece sahura kadar uyuyamadım acıktım gözüm açıldı tost yaptım ve gün içinde çok acıktım o yüzden sahurda ekmek tüketmemeye çalışacağım acıktırıyor beni
Yumurta yiyorum zaten ya en iyisi oEkmek beni de inanılmaz acıktırıyor o yüzden hiç ekmek tüketmiyorum dün ben de 4 te yattım baya acıkıyor o saatte insan sahur yapsaydım kesin kaçırırdımhaşlanmış yumurta filan yesen en çok beni o tok tutuyor
Kız pötibör tatlı değil mi17 nisan
Sahur : 1tane tb tost, havuç, salatalık, domates
İftar : yarım kepçeden az çorba, balık buğulama, 5 6 tane ince dilim fırınlanmış patates ve salata. Hemen sonrasında 2 potiböre şekersiz fıstık ezmesi sürdüp yedim
Su : 2lt (devam)
Spor : 2 mile leslie, 30dk pilates, 1000zıp(2,4 ve 5 nolu sporlar yapıldı)
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak hzlsel
Ya tatlı ditince benim aklıma şerbetli sütlü çikolatalı tatlılar geliyorKız pötibör tatlı değil miafiyet olsun tarçın da serpebilirsin cnm
11 mantikli canim ben de daha yeni yeni kendine geliyorum oyle deneyimBen yazdim sporlari ama daha yapmadim iki saat grcmesi lazim yemekten sonra bi de cay su falan derken ben 11 de falan basliyorum spora arka arkaya hepsini yapiyorum tek seferde
Kuzum ayakta 10 dkliklari var ya onlardan şu an leslienin çenesini cekemem gibiCanım chloe zor ya iftardan sonra.Sen leslie ye merhaba de bence
Oh super canimBen başladım cnm yemeğin üstüne de naneli limonlu yeşil çayımı içtim rahat midem
Qc karna miEn az 2 saat geçsin ama ben iftardan sonra hiçbir şey yapamıyorum yaleslie yapıyoruz annemle beraber aç karnına daha iyi daha dinç oluyorum ben
Ay ben onun sesini kısıp yapıyorum11 mantikli canim ben de daha yeni yeni kendine geliyorum oyle deneyim
Kuzum ayakta 10 dkliklari var ya onlardan şu an leslienin çenesini cekemem gibi
Oh super canim
Qc karna miben susuzluktan bayılırım kuşum
Leslie nin çenesi11 mantikli canim ben de daha yeni yeni kendine geliyorum oyle deneyim
Kuzum ayakta 10 dkliklari var ya onlardan şu an leslienin çenesini cekemem gibi
Oh super canim
Qc karna miben susuzluktan bayılırım kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?