Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Spor yapan canlar nasi zamanlama yapiyosunuz iftardan sonra
Bi yeltendim chloe yapayim diye ama midem yapma diyor. Bir iki tiyo verin
Ben yazdim sporlari ama daha yapmadim iki saat grcmesi lazim yemekten sonra bi de cay su falan derken ben 11 de falan basliyorum spora arka arkaya hepsini yapiyorum tek seferde

Kaçamağını saymazsak Çok güzel bir menü sporlar zaten şahane canım oruçlu olsaydım hiçbir şey yapamazdım herhalde Kaçamağı hiç dert etme orticim şekersiz fıstık ezmesi sürmüşsün sporun onu çok güzel telafi etmiş

İlk defa bugün başım çok ağrıyor ne güzel kaç gündür ağrımıyordu
Çok geçmiş olsun canım
Fındıklı değil de fıstıklı bir şeyler yanında bir şeyle
Vuuuhuuuuhayallerinizin de ötesinde diyorsun
Ben başladım cnm yemeğin üstüne de naneli limonlu yeşil çayımı içtim rahat midem

En az 2 saat geçsin ama ben iftardan sonra hiçbir şey yapamıyorum yaleslie yapıyoruz annemle beraber aç karnına daha iyi daha dinç oluyorum ben
Ayy hic sormaya gecen hafta deli oldum iftar yaklastikca kilom artiyordu bugun eksiyi gorunce tartiyi kirasim geldi cumaya kadar boyle gitse bari ama gitmez.
Ay ben de bugün 500 gram artı çıktım dikkat etmeme rağmen bi saçmaladı yani bir şeyler oluyor arada

Aynen öyle valla hatta iftardan sonra şişmiştim şimdi acıkma hissi gelmeye başladıo açlığı hissetmek çok hoşuma gidiyor

Aynen öyle valla hatta iftardan sonra şişmiştim şimdi acıkma hissi gelmeye başladıo açlığı hissetmek çok hoşuma gidiyor
Ben de bayılıyorum o açlık hissine geç yattığımda özellikle daha çok hissediyorum yaptıklarımın yediklerimin işe yaradığını hissediyorum
Ortim çok güzel menün özellikşe akşam yemeğin az ve öz en sevdiğim akşam menülerindendir sporun da çok iyi maşallah
Kahvaltıyı daha iyi edip akşamı az yemeye çalışıyorum canım zaten sebze yiyemediğim için çok kaçırmamaya çalışıyorum

Çok güzel çok çok aynen böyle devam kahvaltıyı güzel yapmak daha mantıklı her zamanama ben bu gece sahura kadar uyuyamadım acıktım gözüm açıldı tost yaptım ve gün içinde çok acıktım o yüzden sahurda ekmek tüketmemeye çalışacağım acıktırıyor beni

Ekmek beni de inanılmaz acıktırıyor o yüzden hiç ekmek tüketmiyorum dün ben de 4 te yattım baya acıkıyor o saatte insan sahur yapsaydım kesin kaçırırdım haşlanmış yumurta filan yesen en çok beni o tok tutuyor

Kız pötibör tatlı değil mi afiyet olsun tarçın da serpebilirsin cnm

Ben yazdim sporlari ama daha yapmadim iki saat grcmesi lazim yemekten sonra bi de cay su falan derken ben 11 de falan basliyorum spora arka arkaya hepsini yapiyorum tek seferde
11 mantikli canim ben de daha yeni yeni kendine geliyorum oyle deneyim
Canım chloe zor ya iftardan sonra. Sen leslie ye merhaba de bence
Kuzum ayakta 10 dkliklari var ya onlardan şu an leslienin çenesini cekemem gibi
Ben başladım cnm yemeğin üstüne de naneli limonlu yeşil çayımı içtim rahat midem
Oh super canim
En az 2 saat geçsin ama ben iftardan sonra hiçbir şey yapamıyorum yaleslie yapıyoruz annemle beraber aç karnına daha iyi daha dinç oluyorum ben
Qc karna mi ben susuzluktan bayılırım kuşum

11 mantikli canim ben de daha yeni yeni kendine geliyorum oyle deneyim

Kuzum ayakta 10 dkliklari var ya onlardan şu an leslienin çenesini cekemem gibi

Oh super canim

Qc karna mi ben susuzluktan bayılırım kuşum
Leslie nin çenesiarada bir susuzluk vuruyor da geçiyor çok durmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…