- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.121
Ben yarın yapsam olur mu sporumu bugün çok yoruldum temizlik yaptımm yemek... iftara kadar hiç oturmadım hep koşturmaca geçti halim kalmadı16 -22 NİSAN GENEL SPOR TABLOSUGüncel sporlarımız
Herkes kendine + ortağınada baksın kızlar olur mu
Saat 1 oldu kuzum zaten öyle olsun tabiBen yarın yapsam olur mu sporumu bugün çok yoruldum temizlik yaptımm yemek... iftara kadar hiç oturmadım hep koşturmaca geçti halim kalmadı
Aynen kaptanım asla boş geçmeyecek emin olabilirsin hata kaza olmazsaGüzel menüleri alıntı yapayım dedim harikasınız kızlar arada sporsuz olanlar var ama ramazan hali eminim hafta için boş geçilmeyecektir
evet maşallahı var arkadaşların:) Canım ekibe tam olarak alışınca daha bir anlıyor oluyorsun böylesi karışık gelir haklısın
Bazen ben bile yetişemiyorum sayfanın hızına
Huzursuzum ondan uyuyamadım az iyi olsam kalkıp yapcamSaat 1 oldu kuzum zaten öyle olsun tabi
Aman ha sakın uyma sonrası pişmanlık kötü oluyor.. Su iç su
Aynen canim soda arti su iciyorum su anAman ha sakın uyma sonrası pişmanlık kötü oluyor.. Su iç su
Dün yaptım ama bugün hiç takatım yok hala kemiklerim ağrıyor başım çatlıyor az yeyincedemi oluyor bilmiyorumGüzel menüleri alıntı yapayım dedim harikasınız kızlar arada sporsuz olanlar var ama ramazan hali eminim hafta için boş geçilmeyecektir
Ortim mükemmelsin. Her şeyinle çok iyi.Sahur
1 günkurusu, 2 çeri domates, 2 tk lor, 1 zeytin, yarım salatalık, 1.5 yumurta dan omlet, 4badem,3 fındık
İftar
2 kepçe şehriye çorba, 2 servis kaşığı fırında sebze, 1 bardak kefir, şekersiz çay
2 litre su
Cherry Mom , @Mehfam, pacman
Ay bugün benim canım nassıl tatlı çekti nassıııl.... Neyse ki iftardan sonra 1 hurma 1 elmayla işi hallettim.
Güzel menü olmuş orticim afiyet olsunSahur: 1 taneden az sahanda yumurta, 5 gr ceviz, 3 siyah zeytin, 40 gr tb ekmek (2 dilimden aza tekabül ediyor), domates, salatalık
İftar: 1 kepçe mercimek çorbası, 2 yk yoğurtlu pancar, 110 gr sac kavurma, bol salata
İftardan sonra: 1 hurma, 1 küçük yeşil elma
Su: sahurda 800, iftardan sonra 1400 ml
Spor: Bugün yok ama artık olacak yuppii
Cherry Mom M monarosaa @Mehfam
Canım arada uğra yine aynentakipteyim ama hiziniza yetişemiyorum ayak uydurmadim daha inşallah bayram sonrası hergun yazarim okumaya çalışıyorum bazen pes edesim geliyo ama sizleri okudukça motivasyon oluyo
Canımsın ortim senin menüde iyi olmuş.. bide sporlarımız olsaydı tadından yenmezdiOrtim mükemmelsin. Her şeyinle çok iyi.
Canım afiyet olsun17 Nisan cumartesi
Sahur 2 dilim ekmekle tost
2 yemek kaşığı lor
1 domates
1 salatalık
4 zeytin
İftar
3 yemek kaşığı ciğer kavurması
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 kase salata
1 dilim ekmek
3 yemek kaşığı yoğurtlu kabak
Aa yumurtayı tartmadın mıSahur: 1 taneden az sahanda yumurta, 5 gr ceviz, 3 siyah zeytin, 40 gr tb ekmek (2 dilimden aza tekabül ediyor), domates, salatalık
İftar: 1 kepçe mercimek çorbası, 2 yk yoğurtlu pancar, 110 gr sac kavurma, bol salata
İftardan sonra: 1 hurma, 1 küçük yeşil elma
Su: sahurda 800, iftardan sonra 1400 ml
Spor: Bugün yok ama artık olacak yuppii
Cherry Mom M monarosaa @Mehfam
Evet yaa oruçken oruç olduğum için, değilken de ağırlık çöktüğü için yapamıyorum skdkskdkd Ama yarından itibaren niyetli olamayacağım. Çünkü böyle hiç ders çalışamıyorum. Gün içinde pek iyi hissetmiyorum. Mide rahatsızlığım yüzünden. Okul kapandıktan sonra kazasını yaparım diye düşündüm. O nedenle inşallah spor da yapıcam pazartesiden itibaren.Canımsın ortim senin menüde iyi olmuş.. bide sporlarımız olsaydı tadından yenmezdi
Hahahahahahah ekmeği bütünüyle yedim efenim.Canım afiyet olsunsu ne kadar :)
Aa yumurtayı tartmadın mı
Ekmeğin dışını mı aldın
Hurmanın cinsi ne
Takılıyorum midişşşş midişşşş heyy yavrım heyy
Hahahahahahah ekmeği bütünüyle yedim efenim.
Oruçken sen sen değilsinEvet yaa oruçken oruç olduğum için, değilken de ağırlık çöktüğü için yapamıyorum skdkskdkd Ama yarından itibaren niyetli olamayacağım. Çünkü böyle hiç ders çalışamıyorum. Gün içinde pek iyi hissetmiyorum. Mide rahatsızlığım yüzünden. Okul kapandıktan sonra kazasını yaparım diye düşündüm. O nedenle inşallah spor da yapıcam pazartesiden itibaren.Spor dediğim pilates ama olsun.
Aslında ilk 2 gün yine daha iyiydim deOruçken sen sen değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?