Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dusunmuyorum pek aslinda ama kardes istiyor benimki kararsizim ama zayiflamadan asla dusunmuyorum zayifladiktan sonra kilo korkusuna yine dusunmeye bilirim seninki daha kucuk senin vaktin var benimki 10 yasinda
Aynen baya büyümüş o yüzden sordum ama arası açık oluncada güzel oluyor bir kaç örnek görmüştüm abisi küçük kardeşine gözü gibi bakıyor koruyor kolluyor birde istiyor diyorsun ne güzel yaşım el verse bende 10 yaşındayken falan düşünürdüm ama 35 oldum

Valla karar verdim oruç gibi geçircem tek öğün yicem yoksa fena olacak sporda yapamıyorum bi kıçımı kaldırıp
Ben akıllı saati takıp evde koşturdum canım yoksa sabah kaktım öğlen bi uyumuşum 2 buçuk saat sanki gece uyumadım vücut bu ne yapalım bazen o da mola vermek istiyor yatagına uzan mekik çek bacakları indir kaldır en azından hareket olur

Tamam canım bayramdan sonra gel bekleriz tabi haklısın uğraştırır hepsi hem de oruçla daha zor

takipteyim ama hiziniza yetişemiyorum ayak uydurmadim daha inşallah bayram sonrası hergun yazarim okumaya çalışıyorum bazen pes edesim geliyo ama sizleri okudukça motivasyon oluyo

Güzel menüleri alıntı yapayım dedim harikasınız kızlar arada sporsuz olanlar var ama ramazan hali eminim hafta için boş geçilmeyecektir

Burdaki tek kötü şey o 1 paket pizza kraker olmuş gibi
Sütlaç 2 küp şekerlik bir tatlı olmuş sana :) ama yinede dün hırslanan kız nerede dedim yaniiii

takipteyim ama hiziniza yetişemiyorum ayak uydurmadim daha inşallah bayram sonrası hergun yazarim okumaya çalışıyorum bazen pes edesim geliyo ama sizleri okudukça motivasyon oluyo
:) Canım ekibe tam olarak alışınca daha bir anlıyor oluyorsun böylesi karışık gelir haklısın
Bazen ben bile yetişemiyorum sayfanın hızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…