- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.161
Bezelye süper gaz yapar arkadaşım maalesefArkadaşlar bezelye gaz yaparmı
Ben gene karaşimşek gibi geziyorum bağırsaklarım çok fena ya fokur fokur resmen
Az önce aç karnına 3 diş sarımsak yuttum düzeltsin diye inşaAllah şifa olur
Chia ve muz ve kajao varsa evde istersen chiali puding yap ortim madem kabak sevmiyirsun. Ya da %80 kakaolu bitter al. Veya sahlep de cok tatli hem de kalorisi sutsuz yapinca cok yuksek degil. Aklima bunlar geliyir.Hahah geri ver 50 Gr mi regl oldum zaten depresyondayım
Ortim süper menü süper spor
Yemek yerine tatlı yiyesim var düşünkabak tatlısı yapayım olmazsa diyorum hiç sevmem ama nefsimi körler en azından
Ortim bu ne güzel menü böyle imrendim vallaCumartesi
İftar
2 kepce brokoli corbasi
2 dilim yulafli firin fit mucver
Yarim tavuk göğüs haslama 3 dal brokoli
Aralarda
1 soda 4 yulafli fit sekersiz kurabiye (Kendim yaptim)
1 kiraz sapli cay
Sahur
1 kase sut ile nesfit 3 cilek
1 dilim fit mucver
Su 2.5 lt
Spor yok
S seyrulseferMehfam Cherry Mom
Canim bebise de gaz yapar. Bir daha her yeneginjn icine azicik kimyin ativer cok faydasinu gorursub. Simdi de sicak suyun icine kimyin dokup ic canim. Sarmisak ve sigan da gaz yapiyor bana hic yiyemiyirum. Ama tabi her bunye farkli.Arkadaşlar bezelye gaz yaparmı
Ben gene karaşimşek gibi geziyorum bağırsaklarım çok fena ya fokur fokur resmen
Az önce aç karnına 3 diş sarımsak yuttum düzeltsin diye inşaAllah şifa olur
Bezelye süper gaz yapar arkadaşım maalesefyerken kimyon koymak gazını alır diyorlar ama bende işe yaramıyor ama belki sende yarar.
Takıma katılamadan hamile olduğumu öğrendim :)Ben aslındapatisserieyumyum la orti olmak istemiştim çok heyecanlanmıştım görünce ama belli etmemiştim takıma almazsın diye hihi
Ama o da gitti
Bebişin artık bağırsakları düzene girdi ya onu okadar etkilemez inşaAllah rahat çıkarıyor gazını maşaAllah takır tukurCanim bebise de gaz yapar. Bir daha her yeneginjn icine azicik kimyin ativer cok faydasinu gorursub. Simdi de sicak suyun icine kimyin dokup ic canim. Sarmisak ve sigan da gaz yapiyor bana hic yiyemiyirum. Ama tabi her bunye farkli.
Ya Allah iyiliğini versin sabah sabah çok güldüm
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTakıma katılamadan hamile olduğumu öğrendim :)
Tatlı mı görüyorum çok ta severim afiyet olsun bu haftalık tek kaçamak olsun17 Nisan
Sahur
Avokadolu salata
İftar
Mercimekli eristeli corba yarım kase, 1 karnıyarık,salata,ayran
Ara: 1 kalburabastı tatlı:/ , türk kahvesi
Su: 1,5 lt
Spor: 2 nolu spor
Cherry Mom @olvidos Hedef60kgolmak Mehfam
Hayirli olsun canim. Insallah saglikla kucagina al bebisiniTakıma katılamadan hamile olduğumu öğrendim :)
Bebiste sorun olmamasina sevindimBebişin artık bağırsakları düzene girdi ya onu okadar etkilemez inşaAllah rahat çıkarıyor gazını maşaAllah takır tukur
Ya aslında bendede yapmazdı bukadar ama niye oldu anlamadım
Günaydın ortim yazmayacaktım ama o zamanda ne yediğim içtiğim belli olmuyor diye yazdımSabah kotu gecmis senin icin ortim sende farkindasin zaten ama aksami iyi kapatmissin en azindan sporlarda gayet guzel. Sabah normal bir kahvalti yapsan tok olunca bu kadar kacamak yapamazdin en azindan kahvaltini yapardin sonra sutlaci yerdin hem daha tok kalirdin hemdr daha az kalori alirdin. Olan olmus artik yapacak birsey yok yarin daha fresh bir menuyle ve sporla bugunu telafi edersin.
haftalık totemlerime başlıyorum profil resmi değiştirme totemi
listeye girme totemi hadi bakalım
Kızlar ben bu totemi çok yapiyorumAy ben de mi yapsam o totemi
Vanilya kakaolu olanını ben çok sevdim browni tadında idi tavsiye ederim.Züberi bir denemek istiyorum canım burada sizden çok duydum fıstıklısı dikkatimi çekti
Teşekkür ederim kaptancım09-15 NİSAN GENEL SPOR SONUÇ TABLOSU
Veee gelelim haftanın spor şampiyonuna
Tam 2860 puan ileDeryaOnDiet hafta 1.miz tebriklerr canım
2.miz hemen peşinde 2241 puan ileblonde ambition
3.müz 1895 puan ileHedef60kgolmak
tebrikler kızlarrrr
CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE S Suskunhanim 70 73 91 93 65 210 120DeryaOnDiet 300 490 690 590 490 300Begonya2 Hedef60kgolmak 150 390 280 340 165 510 60Kendinin en iyi hali ol 200 110belmayne 61 50 200 50 230 70Samara96 37Deniz ve Kum 200 100 200 70muhursuzpusula 200 100ummhnisa 195 C Cagrihilal1 125 483 100 450 150 200 250blonde ambition 483 225 518 240 640 135@olvidos 50 80 150 130 380hzlsel 60 60 145 38M monarosaa Mathildablue 138 168 50 160 60yarimuhendis 70 300 408 80 270 50balpamuk 36 63 20 Cherry Mom 200 68pacman 200 100 S seyrulsefer 112 145 220 250melita09 92 57
Yaz geliyor canım izne çıkar sende dinlenirsin biraz
Emreyle aktivite olayında ise yaramı deşmeyin dostlaradam hiç birşeyle tatmin olmuyor oyun oynarken sıkılıyor sıkılırken sıkılmaktan sıkılıyor ve hafta sonları dahil babasına hiç yaklaşmıyor adam gel oğlum dışarıya çıkalım gezelim diyor yok annemde annem diyor çok bunaldım çok
Canım pişman olacak hiç birşey yok ne yemiş olabilirsin hadi olsun 2000 kalori 4 haftanın ödülü olsun önüne bak hiç birşey olmaz zaten çokta güzel spor yapmışsın bugünama tabi bir dahaki sefere kontrolü elinde bulundurursan senin için daha zarar ziyansız olur bugün yarın tartılma tavsiye etmem
Geçmiş olsun canım
Ramazanda su az tüketiyoruz o yüzden baş ağrısı oluyor. Spor yoksa kaçamak olmasın lütfen dikkat canım
Cuma stresi yapmış senin baskül
Canım ancak bu saatlerde işte 22.30 23 den sonra
Benim neden ortim yok
ORTAKLAR
(16-23 Nisan)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Sen küçükken kazana düşmüşdün obirixBenim neden ortim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?