Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar bezelye gaz yaparmı
Ben gene karaşimşek gibi geziyorum bağırsaklarım çok fena ya fokur fokur resmen
Az önce aç karnına 3 diş sarımsak yuttum düzeltsin diye inşaAllah şifa olur

Bezelye süper gaz yapar arkadaşım maalesef yerken kimyon koymak gazını alır diyorlar ama bende işe yaramıyor ama belki sende yarar.

Hahah geri ver 50 Gr mi regl oldum zaten depresyondayım

Ortim süper menü süper spor

Yemek yerine tatlı yiyesim var düşün kabak tatlısı yapayım olmazsa diyorum hiç sevmem ama nefsimi körler en azından
Chia ve muz ve kajao varsa evde istersen chiali puding yap ortim madem kabak sevmiyirsun. Ya da %80 kakaolu bitter al. Veya sahlep de cok tatli hem de kalorisi sutsuz yapinca cok yuksek degil. Aklima bunlar geliyir.

Ortim bu ne güzel menü böyle imrendim valla bende güllaç yiyince daha fazla yemiyeyim dedim

Canim bebise de gaz yapar. Bir daha her yeneginjn icine azicik kimyin ativer cok faydasinu gorursub. Simdi de sicak suyun icine kimyin dokup ic canim. Sarmisak ve sigan da gaz yapiyor bana hic yiyemiyirum. Ama tabi her bunye farkli.

Canim bebise de gaz yapar. Bir daha her yeneginjn icine azicik kimyin ativer cok faydasinu gorursub. Simdi de sicak suyun icine kimyin dokup ic canim. Sarmisak ve sigan da gaz yapiyor bana hic yiyemiyirum. Ama tabi her bunye farkli.
Bebişin artık bağırsakları düzene girdi ya onu okadar etkilemez inşaAllah rahat çıkarıyor gazını maşaAllah takır tukur
Ya aslında bendede yapmazdı bukadar ama niye oldu anlamadım

Bebişin artık bağırsakları düzene girdi ya onu okadar etkilemez inşaAllah rahat çıkarıyor gazını maşaAllah takır tukur
Ya aslında bendede yapmazdı bukadar ama niye oldu anlamadım
Bebiste sorun olmamasina sevindim insallah sen de daga iyi hissedersin

Günaydın ortim yazmayacaktım ama o zamanda ne yediğim içtiğim belli olmuyor diye yazdım çok farkındayım kötü bir gündü bugünden itibaren fazladan hiç bir şey yemek yok nasıl şiş uyandım gözlerim bile şişmiş vucut alışık degil tabi böyle şeylere

haftalık totemlerime başlıyorum profil resmi değiştirme totemi
listeye girme totemi hadi bakalım

Ay ben de mi yapsam o totemi
Kızlar ben bu totemi çok yapiyorum tavsiye ederim ❤
Züberi bir denemek istiyorum canım burada sizden çok duydum fıstıklısı dikkatimi çekti
Vanilya kakaolu olanını ben çok sevdim browni tadında idi tavsiye ederim.
Teşekkür ederim kaptancım 2.liği çok sevdim bırakmıyorum darısı 1.liğe
Teşekkür ederim kaptancım desteğin için iyi ki varsın tekrar 2gündür çok dikkat ediyorum. Sporu da boll tutuyorum inşlh yarına ödemler geri gider yarına sabit olursam Cumaya yine güzel bir eksi ile gelirim ❤ iyi ki varsınız.

Benim neden ortim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…