Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de düşünmüyorum ama olmadı 40 ta patlatırız bir tane
Güzel menüleri alıntı yapayım dedim harikasınız kızlar arada sporsuz olanlar var ama ramazan hali eminim hafta için boş geçilmeyecektir
Ya kaptanım ama olmaz ki. İyi menüleri niye bugün alıntılıyorsun
Eki Görüntüle 2828215
Gece gece tatli yemeye davet eden kalori perileri geldi
Uymuyorum
Ay kuzum peri de olsalar kış kış.
Gerçi bu gece ben hiç konuşmasam daha iyi

Ortim çok güzel gitmişsin iftarda patlama olmuş. Bende bugün bir afalladım olsun nazar boncuğu olsun. Durmak yok yola devam..

Kismet artik bakalim

Sabah kotu gecmis senin icin ortim sende farkindasin zaten ama aksami iyi kapatmissin en azindan sporlarda gayet guzel. Sabah normal bir kahvalti yapsan tok olunca bu kadar kacamak yapamazdin en azindan kahvaltini yapardin sonra sutlaci yerdin hem daha tok kalirdin hemdr daha az kalori alirdin. Olan olmus artik yapacak birsey yok yarin daha fresh bir menuyle ve sporla bugunu telafi edersin.

Ortim yine iyi atlatmissin reglini. Kucuk birseyler aristirmissin. Ki menulerinde cok dikkatlisin masallah. Ziplarin da cok iyi olmus

53,55mişsin ya 0,2 yetiyo 50 gr 50 grdır
Hahah geri ver 50 Gr mi regl oldum zaten depresyondayım
Ortim süper menü süper spor
Ortim yine iyi atlatmissin reglini. Kucuk birseyler aristirmissin. Ki menulerinde cok dikkatlisin masallah. Ziplarin da cok iyi olmus
Yemek yerine tatlı yiyesim var düşün kabak tatlısı yapayım olmazsa diyorum hiç sevmem ama nefsimi körler en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…