- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.141
Ben de düşünmüyorum ama olmadı 40 ta patlatırız bir taneAynen baya büyümüş o yüzden sordum ama arası açık oluncada güzel oluyor bir kaç örnek görmüştüm abisi küçük kardeşine gözü gibi bakıyor koruyor kolluyor birde istiyor diyorsun ne güzelyaşım el verse bende 10 yaşındayken falan düşünürdüm ama 35 oldum
Ya kaptanım ama olmaz ki. İyi menüleri niye bugün alıntılıyorsunGüzel menüleri alıntı yapayım dedim harikasınız kızlar arada sporsuz olanlar var ama ramazan hali eminim hafta için boş geçilmeyecektir
Ay kuzum peri de olsalar kış kış.
Ben de cilekle falan gecistirdim kalori perisiniAy kuzum peri de olsalar kış kış.
Gerçi bu gece ben hiç konuşmasam daha iyi
Yani tatlı pide felan. Basit şeylerBen de cilekle falan gecistirdim kalori perisinine yeein canim aksam
Neee 1 bütün ekmek mi yeddiinnnHahahahahahah ekmeği bütünüyle yedim efenim.
Bunu da sen sordun heeNeee 1 bütün ekmek mi yeddiinnn
Kolay gelsiinAslında ilk 2 gün yine daha iyiydim de2 gündür değil ders çalışmak, yataktan çıkamadım. Bi de küçük bi ders değil g. cerrahi. Bitirmem lazım geldiği için mecbur kaldım. Belki konuları hızlı bitirirsem ileriki günlerde tekrar tutarım inşallah.
Ortim çok güzel gitmişsin iftarda patlama olmuş. Bende bugün bir afalladım olsun nazar boncuğu olsun. Durmak yok yola devam..17 Nisan cumartesi
Sahur
Su
İftar
1 tabak et sote, 1 tabak mantar sote, 1 dilim pide, 1 hurma
İftardan sonra olanlar oldu
Çayın yanında
2 tk kazandibi, 2 tk höşmerim, kuru meyve ve fındık (bol miktarda)
12 civarı: 2 dilim pide arasına beyaz peynir ve taze soğan
Su:1,5 lt
Spor: 10.000 adım 1 yapıldı 100 puan
Not: menüm kötü farkındayım. İnşallah haftanın tek kötü menüsü olsun
Cherry Mom @Mehfam melita09
Kismet artik bakalimAynen baya büyümüş o yüzden sordum ama arası açık oluncada güzel oluyor bir kaç örnek görmüştüm abisi küçük kardeşine gözü gibi bakıyor koruyor kolluyor birde istiyor diyorsun ne güzelyaşım el verse bende 10 yaşındayken falan düşünürdüm ama 35 oldum
Sabah kotu gecmis senin icin ortim sende farkindasin zaten ama aksami iyi kapatmissin en azindan sporlarda gayet guzel. Sabah normal bir kahvalti yapsan tok olunca bu kadar kacamak yapamazdin en azindan kahvaltini yapardin sonra sutlaci yerdin hem daha tok kalirdin hemdr daha az kalori alirdin. Olan olmus artik yapacak birsey yok yarin daha fresh bir menuyle ve sporla bugunu telafi edersin.Bugün yediklerimi yazmak istemiyorum çünkü linç yiyeceğim sopa yiyeceğimCherry Mom biliyorum
Sabah
Pizza kraker yedim 1 paket
5-6 fındık
3 çilek
1 fırın sütlaç
( 750 ml süt 6 kesme şeker attım 3 kase çıktı )
1 eti cin tane ile olanlardan
Akşam
1 kase çorba
1 buçuk kabak sandal
Çeyrek muz
11 bin adım 22 dk kardiyo
3 litre su
No:1 ve no:6
Cherry Mom @Mehfam C Cagrihilal1 Hedef60kgolmak
Tabi canim ya zorlamistor sahursyz. Allah kabul etsinHem de nasıl deli gibi acıktım. Bugün spor yok inşallah yarına
Saydim son iki cumam kaptancim gitmeden hic degilse 73un baslarina gelsrm yeterGüzel menüleri alıntı yapayım dedim harikasınız kızlar arada sporsuz olanlar var ama ramazan hali eminim hafta için boş geçilmeyecektir
Ortim yine iyi atlatmissin reglini. Kucuk birseyler aristirmissin. Ki menulerinde cok dikkatlisin masallah. Ziplarin da cok iyi olmusSahur
3 tulumba, 1 yumurta, Filitre kahve, 5 zeytin, peynir 1 kk
İftar 1 kase mercimek çorbası, 1yk yumurtalı ıspanak,bir kase yoğurt,2 yk kavurma.
1eti çin,1 probis ve tabi ki regl
5000adim(zira 3 saat uyumuşum öğleden sonra)
1000 zip telafi için
Cherry Mom @Mehfam DeryaOnDiet
Evet, kötü mü olmuş??Neee 1 bütün ekmek mi yeddiinnn
Teşekkür ederim bebişşKolay gelsiin
Hahah geri ver 50 Gr mi regl oldum zaten depresyondayım53,55mişsin ya 0,2 yetiyo 50 gr 50 grdır
Ortim süper menü süper sporBugunku menum
08:00- 2 yumurtadan mebemen, 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir.
Ara:1 kase cilej, 15 badem, 1 bardak soya sutu.
13:30- 1 kase sebze corbasi, 1 kase kiynali nohuttan makarna, 1 tabak salata.
17:00- 1 kase mercimek corbasi. 1 tabak peynirli salata. 3 dilim karpuz. 10 badem.
Su4lt
Spir: 10000 adim
1000 zip
20 dk cardio
Cherry Mom S Suskunhanim Hedef60kgolmak @Mehfam
Yemek yerine tatlı yiyesim var düşünOrtim yine iyi atlatmissin reglini. Kucuk birseyler aristirmissin. Ki menulerinde cok dikkatlisin masallah. Ziplarin da cok iyi olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?