- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.361
Sağol canım şimdi senin menüne bakacağımYa menülerin çok güzel ama sporların ayrı güzel nasıl günde o kadar vakit ayırabiliyorsun spor içinhiç mi canının istemediği zamanlar olmuyor
Afiyet olsun canım☺bugğn sporlarımız aynı olmul kız
Menün de sporun da çok iyi canım benim aynen böyle devam
Menün de sporun da çok güzel canım18nisan
Sahur : tb lavaştan kahvaltılıklarla yapılmış dürüm yarım haşlanmış yumurta
İftar : 1 tabak z.yaplı taze fasülye salata 1 bardak ayran
Ara : 1 elma ve 1 avuç fındık
Su : 2lt (devam)
Spor : 11bin adım = 110p
1000zıp yapılacak = 200p totaldr= 310p
Cherry Mom @Mehfam hzlsel
Yani bence çok ses çıkarmaz ya parmak uçlarını bile kesme yerdenMenün de sporun da çok güzel canımŞu zıp olayına giremedim ya binada çok ses çıkacak diye
Yarın gündüz bir deneyim bakayım şikayet alacak mıyımYani bence çok ses çıkarmaz ya parmak uçlarını bile kesme yerden
Dene bakalımYarın gündüz bir deneyim bakayım şikayet alacak mıyım
İyi geceler Almıla ablamBen yavastan yatayim sahuru beklesem ise kalkamam
İyi geceler arkadaslar yarin kontrol tartisi yuzlerimize gulsun insallah
İyi geceler kuzumm sinavlarinda basarilar bu haftaİyi geceler Almıla ablam
Sağ ol canım inşallahİyi geceler kuzumm sinavlarinda basarilar bu hafta
Ya menülerin çok güzel ama sporların ayrı güzel nasıl günde o kadar vakit ayırabiliyorsun spor içinhiç mi canının istemediği zamanlar olmuyor
Afiyet olsun canım☺bugğn sporlarımız aynı olmul kız
Menün de sporun da çok iyi canım benim aynen böyle devam
Ya mesela benim de spora bağımlılığım var bir gün yapmadan geçirdiğim çok nadir oluyor ya da o gün çok yorulmuşsam☺☺ama ben günde en fazla 1 saat yapabiliyorum galiba bugğn 1.5 saat yürüdüm o bi anlık gaza gelipçok seviyorum canım ondan canımın istemediği hiç olmuyor ve düzenli yapılan sporun bağımlılık etkisi var canım ondan istiyorsun. Göze öyle çok gibi geliyor ama çok değil aslında tamamı toplamda tek bir film süresi kadar yani çok rahat vakit ayrılabilir isteyince kuzucum 24saatin 2saati sonuçta bir dizi süresi bile değil istersek yaparız her şeyi ❤
Gönül ister ki nutellayı boca edeyim... Ama abartmak istemedimAfiyet olsun kuru kuru yemeseydin bari biraz çaklıt sür
Aynenn cnm fıstıklı favorim
Tam buğdaysa yenir bütün tabii
Oyyy canım benim yaaçok tebrik ederim Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım
İyiyim cnm babamın açıköğretim sınavına çalışıyorum 3 gündür -farmakolojiDostlarım selaaam.Bugün çok aktif olamadım, kaçırdığım yerleri yakalamak için çalışma tempomu bir süre artırmaya karar verdim. Ama ara ara girip okudum merak etmeyin.
yarimuhendis konuştun mu diyetisyenle? Kesin karar verdin mi canımcım?
Hedef60kgolmak muhursuzpusula Neler yapıyorsunuz bebişler? Sizinle şakalaşmayı özledim.
Hahahahahah hadi hayırlı olsun.İyiyim cnm babamın açıköğretim sınavına çalışıyorum 3 gündür -farmakolojiTus a da başlamış oldum böylece
Sen napıyorsuun
ooo harikasın bebişşHahahahahah hadi hayırlı olsun.Tus tam bir baş belası. 5. Sınıf olmak istemiyorum o yüzden ajdjsjjssjjs.
Ben de iyiyim ders çalışıyorum işte.Bugün baya sabah 9dan akşam 8e kadar çalıştım yemek araları falan hariç. Gururluyum!
Ayy şu ders calışma azminizden bana da verinHahahahahah hadi hayırlı olsun.Tus tam bir baş belası. 5. Sınıf olmak istemiyorum o yüzden ajdjsjjssjjs.
Ben de iyiyim ders çalışıyorum işte.Bugün baya sabah 9dan akşam 8e kadar çalıştım yemek araları falan hariç. Gururluyum!
Evet canım maalesef hasarı kalıyo belli ki artık ne kadar düzeltebilirsek daha iyi bakmamız lazım kendimize mecburenCanım sonrasında çok hasar bırakıyor bu illet annemlerde 6 ay olucak covid geçireli zaten çoook zor geçirdiler hala annemin nabzı 40küsürlere düşüyor nefes darlığı oluyor senin gibi dudakları morarıyor. Ama dediğin doktorlar olur böyle diyip sallıyorlar malesef
Bugün iyiyim çok şükür canım ama dün gözüm görmedi bişey mide bulantısı olunca benim sinirlerim bozuluyor düşüncesi bile etkiliyor
Hoşgeldiniz aramıza sağlıcakla istediğimiz kilolara ulaşalım birlikte
Ayyyy ayyyyy sen bizi miii özleddiiinnnDostlarım selaaam.Bugün çok aktif olamadım, kaçırdığım yerleri yakalamak için çalışma tempomu bir süre artırmaya karar verdim. Ama ara ara girip okudum merak etmeyin.
yarimuhendis konuştun mu diyetisyenle? Kesin karar verdin mi canımcım?
Hedef60kgolmak muhursuzpusula Neler yapıyorsunuz bebişler? Sizinle şakalaşmayı özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?