Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol canım şimdi senin menüne bakacağım

Menün de sporun da çok güzel canım Şu zıp olayına giremedim ya binada çok ses çıkacak diye

çok seviyorum canım ondan canımın istemediği hiç olmuyor ve düzenli yapılan sporun bağımlılık etkisi var canım ondan istiyorsun. Göze öyle çok gibi geliyor ama çok değil aslında tamamı toplamda tek bir film süresi kadar yani çok rahat vakit ayrılabilir isteyince kuzucum 24saatin 2saati sonuçta bir dizi süresi bile değil istersek yaparız her şeyi

Ya mesela benim de spora bağımlılığım var bir gün yapmadan geçirdiğim çok nadir oluyor ya da o gün çok yorulmuşsam☺☺ama ben günde en fazla 1 saat yapabiliyorum galiba bugğn 1.5 saat yürüdüm o bi anlık gaza gelip

Dostlarım selaaam. Bugün çok aktif olamadım, kaçırdığım yerleri yakalamak için çalışma tempomu bir süre artırmaya karar verdim. Ama ara ara girip okudum merak etmeyin.

yarimuhendis konuştun mu diyetisyenle? Kesin karar verdin mi canımcım?
Hedef60kgolmak muhursuzpusula Neler yapıyorsunuz bebişler? Sizinle şakalaşmayı özledim.

İyiyim cnm babamın açıköğretim sınavına çalışıyorum 3 gündür -farmakoloji Tus a da başlamış oldum böylece
Sen napıyorsuun

İyiyim cnm babamın açıköğretim sınavına çalışıyorum 3 gündür -farmakoloji Tus a da başlamış oldum böylece
Sen napıyorsuun
Hahahahahah hadi hayırlı olsun. Tus tam bir baş belası. 5. Sınıf olmak istemiyorum o yüzden ajdjsjjssjjs.
Ben de iyiyim ders çalışıyorum işte. Bugün baya sabah 9dan akşam 8e kadar çalıştım yemek araları falan hariç. Gururluyum!

Ayy şu ders calışma azminizden bana da verin
Özellikle tıp okuyanlara hayret ediyorum bana bi motivasyon ver kuzum

Evet canım maalesef hasarı kalıyo belli ki artık ne kadar düzeltebilirsek daha iyi bakmamız lazım kendimize mecburen

Ayyyy ayyyyy sen bizi miii özleddiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…