Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimde zıp iyi gelmedi canım kardiyolarıma devam edeceğim dizlerimin arkası acıyor
Ilk defa zipladiysan baya agritiyor bende gecen yil cok zipliyordum zip yarislari falan yapiyorduk gunde 7 bin falan yaptigimiz oluyordu. Bana gore de en iyi sonucu kardio veriyor 3 haftadir yuruyus ve bolgesel agirlikli spor yapiyorum hic incelemedim sayılır kardioyla bi haftada aldigim sonucu alamadim ve kardioyu her gun yapacagim 30 dk bi hafta sonra tekrar olculecegim kiloda az cok vermeme ragmen incelme fazla olmadi bakalim bu hafta nasil olacak. Sende hangisi daha iyi geliyorsa sana onu yaparsin.

Merhaba canim hosgeldin aramiza ben hilal. Dukan birasi attigin tarif denemedigimiz bisey kalmadi cok sukur bi diyetisyenden daha profosyoneliz su anda ama teoriye koyamiyoruz. Gercekten işe yariyor ama ozellikle regl donemlerinde yapıyorum ben odem atmak icin baya faydasini görüyorum. Sende kendi basina cok iyi kilo vermissin bu kadarini yaptiktan sonra kalanida kolaylikla verirsin insallah burada

Amin inşallah ☺☺☺

Aynennn profeşınıl olduuk

Canım karataya başladık da
AA hatırladım şimdi söylemiştiniz peki nasıl gidiyor zorluyor mu onu genelde başlayanlar çok zor diyorlar da
Ayy benim bilinen Bi tansiyonu rahatsızlığım yoktu 2gün içtim 3 gün ben pert diyetisyene söyledim o söyledi tansiyon problemin yoksa iç diye

1-2 dilim ekmek koyunca çok zorlamadı kuzum bi de Ramazanda iyi oldu çorba da çok sevmiyorum zaten aralık da kısa ya 2 ana 1 ara öğün de güzel tutuyor

Tansiyonda düşüre bilir ölçüyü azaltarak deneyin 1 yeşil çay çeyrek limon yarim maden suyu şeklinde aniden içmeyin zamana yayın yavaş için tekrar aynısı olursa denemeyin

Salatalık, limon ve nane ile detoks içeceği​

Yağ yakmak için mükemmel detoks

Malzemeler:​

İnce dilimlenmiş 1 tane limon

Halkalar halinde dilimlenmiş 1 tane salatalık

5-6 adet taze nane

Ayy şu ders calışma azminizden bana da verin
Özellikle tıp okuyanlara hayret ediyorum bana bi motivasyon ver kuzum
Hahahahahhah motivasyonum sınıfta kalmak. Şaka bir yana ders çalışmayı ben de çok sevmiyorum. Ama o masanın başına oturup telefonu falan uzağa koyunda bi şekilde çalışıyorsun. Pomodoro tekniği falan var. Uygulamalardan zaman ayarlıyorsun. Belki onları deneyebilirsin.
Evet canım maalesef hasarı kalıyo belli ki artık ne kadar düzeltebilirsek daha iyi bakmamız lazım kendimize mecburen

Ayyyy ayyyyy sen bizi miii özleddiiinnn
Evet evet evet!! Çok özledim.
Canım ortim. Çok güzel menü. Patates püresi için emin değilim ama miktarı çok iyi. Ben patates yiyince kendimi durduramıyorum o yüzden dedim.
Eskiden daha ciddiydi. Geceleri uykumdan uyanırdım, o derece. Ama biraz ilaçlarla biraz da nispeten dikkatli beslenmeyle işi çözdüm. Ben midemi ağrıttığı için aralıklı oruç da yapamıyorum mesela.
Afiyet olsun canım güzel menü.. mide ağrısı geçer inşallah geçmiş olsun
Teşekkür ederimmm bebiş. Dün daha iyiydim.

1-2 dilim ekmek koyunca çok zorlamadı kuzum bi de Ramazanda iyi oldu çorba da çok sevmiyorum zaten aralık da kısa ya 2 ana 1 ara öğün de güzel tutuyor
Hadi bakalım siz bu hafta güzel vereceksiniz ne güzel
Tansiyonda düşüre bilir ölçüyü azaltarak deneyin 1 yeşil çay çeyrek limon yarim maden suyu şeklinde aniden içmeyin zamana yayın yavaş için tekrar aynısı olursa denemeyin
Yok canım denemiyeyim ben
Bu tartılara güven olmuyor heee pazartesiye eksi başlamak ne güzel
İyi çalışmalar canım
Günaydın herkese Cuma gününden bu yana -500 gitmiş durumda 91.9 çıktım
Oyyy oyyy canım naptın sen yaaa cumaya kadar katlanarak gidecek
Günaydınlar -400 ile haftayı selamlıyorum Cherry Mom C Cagrihilal1
Canım süpersin cuma ya gelsin eksilerrr

Aaa ben bunu kaçırmışım emnis Nice yaşların olsun

Cherry Mom çok mutlu ve güzel bir ömür geçirmen dileğiyle kaptanım yeni yaşın sana güzel kapılar açsın evine bereket ailene huzur ve sevgi getirsin

iyiki dogmussun kaptancim. Nice guzel mutlu , fit yillarin olsun

Cherry Mom canim dogum gunun mü bugun ablamin da bugün dogum günü
Nice mutlu yaslarin olsun canim sevdiklerinle

Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım
Sağlıklı mutlu huzurlu daha nice güzel yaşların olsun Cherry Mom
teşekkür ederim kızlar utandırdınız arada atladığım yoktur inşallah hepiniz çok incesiniz sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…