- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.401
Ilk defa zipladiysan baya agritiyor bende gecen yil cok zipliyordum zip yarislari falan yapiyorduk gunde 7 bin falan yaptigimiz oluyordu. Bana gore de en iyi sonucu kardio veriyor 3 haftadir yuruyus ve bolgesel agirlikli spor yapiyorum hic incelemedim sayılır kardioyla bi haftada aldigim sonucu alamadim ve kardioyu her gun yapacagim 30 dk bi hafta sonra tekrar olculecegim kiloda az cok vermeme ragmen incelme fazla olmadi bakalim bu hafta nasil olacak. Sende hangisi daha iyi geliyorsa sana onu yaparsin.Benimde zıp iyi gelmedi canımkardiyolarıma devam edeceğim dizlerimin arkası acıyor
Merhaba canim hosgeldin aramiza ben hilal. Dukan birasi attigin tarif denemedigimiz bisey kalmadi cok sukur bi diyetisyenden daha profosyoneliz su anda ama teoriye koyamiyoruz. Gercekten işe yariyor ama ozellikle regl donemlerinde yapıyorum ben odem atmak icin baya faydasini görüyorum. Sende kendi basina cok iyi kilo vermissin bu kadarini yaptiktan sonra kalanida kolaylikla verirsin insallah buradaEki Görüntüle 2828901 öncelikle zaten bilenler vardır ama bilmeyenler için paylaşmak istedim YEŞİL ÇAY LIMON SODA DETOKSU YAPIYORUMVE kilo verimini hızlandırıyor
Ben bu DETOKSU 1 hafta yapıp 1 hafta ara veriyorum tansiyon sorunu olanlar denemesin
3 su bardağı suyu 1 cezvede iyice kaynatıp 2 adet sallama yeşil çay ile demlenip soğumasını bekliyorum ve 1 limonun yarısını içine sıkıyorum ve 1 adet sade soda ilave edip tuketiyorum ve ise yarıyor denemek isteyenler buyursun iftardan sonra sahura denk olan süre içerisinde tuketiyorum
Amin inşallah ☺☺☺Merhaba canim hosgeldin aramiza ben hilal. Dukan birasi attigin tarif denemedigimiz bisey kalmadi cok sukur bi diyetisyenden daha profosyoneliz su anda ama teoriye koyamiyoruz. Gercekten işe yariyor ama ozellikle regl donemlerinde yapıyorum ben odem atmak icin baya faydasini görüyorum. Sende kendi basina cok iyi kilo vermissin bu kadarini yaptiktan sonra kalanida kolaylikla verirsin insallah burada
Kız yeseydin 1 dilimcikKomşu göndermiş gullaciama tadına bakıp bıraktım
Ortim maşallah maşallah çok iyi gidiyorsunsporun da menun de her zamanki gibi muhteşem kalorisini hesapladın mi hiç yedikelerinin?
Aynennn profeşınıl olduukMerhaba canim hosgeldin aramiza ben hilal. Dukan birasi attigin tarif denemedigimiz bisey kalmadi cok sukur bi diyetisyenden daha profosyoneliz su anda ama teoriye koyamiyoruz. Gercekten işe yariyor ama ozellikle regl donemlerinde yapıyorum ben odem atmak icin baya faydasini görüyorum. Sende kendi basina cok iyi kilo vermissin bu kadarini yaptiktan sonra kalanida kolaylikla verirsin insallah burada
AA hatırladım şimdi söylemiştiniz peki nasıl gidiyor zorluyor mu onu genelde başlayanlar çok zor diyorlar daCanım karataya başladık da
Ayy benim bilinen Bi tansiyonu rahatsızlığım yoktu 2gün içtim 3 gün ben pert diyetisyene söyledim o söyledi tansiyon problemin yoksa iç diyeEki Görüntüle 2828901 öncelikle zaten bilenler vardır ama bilmeyenler için paylaşmak istedim YEŞİL ÇAY LIMON SODA DETOKSU YAPIYORUMVE kilo verimini hızlandırıyor
Ben bu DETOKSU 1 hafta yapıp 1 hafta ara veriyorum tansiyon sorunu olanlar denemesin
3 su bardağı suyu 1 cezvede iyice kaynatıp 2 adet sallama yeşil çay ile demlenip soğumasını bekliyorum ve 1 limonun yarısını içine sıkıyorum ve 1 adet sade soda ilave edip tuketiyorum ve ise yarıyor denemek isteyenler buyursun iftardan sonra sahura denk olan süre içerisinde tuketiyorum
1-2 dilim ekmek koyunca çok zorlamadı kuzumAA hatırladım şimdi söylemiştiniz peki nasıl gidiyor zorluyor mu onu genelde başlayanlar çok zor diyorlar da
Ayy benim bilinen Bi tansiyonu rahatsızlığım yoktu 2gün içtim 3 gün ben pert diyetisyene söyledim o söyledi tansiyon problemin yoksa iç diye
Tansiyonda düşüre bilir ölçüyü azaltarak deneyin 1 yeşil çay çeyrek limon yarim maden suyu şeklinde aniden içmeyin zamana yayın yavaş için tekrar aynısı olursa denemeyinAA hatırladım şimdi söylemiştiniz peki nasıl gidiyor zorluyor mu onu genelde başlayanlar çok zor diyorlar da
Ayy benim bilinen Bi tansiyonu rahatsızlığım yoktu 2gün içtim 3 gün ben pert diyetisyene söyledim o söyledi tansiyon problemin yoksa iç diye
Hahahahahhah motivasyonum sınıfta kalmak.Ayy şu ders calışma azminizden bana da verin
Özellikle tıp okuyanlara hayret ediyorum bana bi motivasyon ver kuzum
Evet evet evet!! Çok özledim.Evet canım maalesef hasarı kalıyo belli ki artık ne kadar düzeltebilirsek daha iyi bakmamız lazım kendimize mecburen
Ayyyy ayyyyy sen bizi miii özleddiiinnn
Canım ortim. Çok güzel menü. Patates püresi için emin değilim ama miktarı çok iyi. Ben patates yiyince kendimi durduramıyorum o yüzden dedim.Sahur
1 haşlanmış yumurta, 1 zeytin, 1 çeri domates, 2tk lor, az maydonoz, 2yk yumurtalı ıspanak pırasa kavurması
İftar
1 kepçe şehriye çorba, 2 yk kavurma, 1yk patates püresi, 1 kase salata, 1 bardak kefir
Şekersiz çay, 5 badem
1.5 litre su
2mil leslie 30 dk
Cherry Mom , Mehfam , pacman
Eskiden daha ciddiydi. Geceleri uykumdan uyanırdım, o derece. Ama biraz ilaçlarla biraz da nispeten dikkatli beslenmeyle işi çözdüm. Ben midemi ağrıttığı için aralıklı oruç da yapamıyorum mesela.Aynen oruçken zor oluyor kuzum..Kıyamam geçmiş olsun canım umarım ciddi bir rahatsızlık değildir..hayırlısı canım olur gider bişekilde sağlık olsun yeter ki olsun kuzu olsunda nasıl olursa olsun pilateste güzel vücudu şekillendirir sıkılaşırsın
Teşekkür ederimmm bebiş. Dün daha iyiydim.Afiyet olsun canım güzel menü.. mide ağrısı geçer inşallah geçmiş olsun
Hoş bulduk inşallah hep birlikte ideal kilolarımıza kavuşuruz@Chernoglazyy hoş geldin takımımıza.İstikrarlı olursan kısa bi süre içinde bu kiloları vereceğine eminim.
Hadi bakalım siz bu hafta güzel vereceksiniz ne güzel1-2 dilim ekmek koyunca çok zorlamadı kuzumbi de Ramazanda iyi oldu çorba da çok sevmiyorum zaten aralık da kısa ya 2 ana 1 ara öğün de güzel tutuyor
Yok canım denemiyeyim benTansiyonda düşüre bilir ölçüyü azaltarak deneyin 1 yeşil çay çeyrek limon yarim maden suyu şeklinde aniden içmeyin zamana yayın yavaş için tekrar aynısı olursa denemeyin
Bu tartılara güven olmuyor heee pazartesiye eksi başlamak ne güzelBebişler pazartesiye 68.7 olarak -100 grla giriş yapıyorum. Dün -200'dü ama kısmet değilmiş.Şimdi 9 olmadan derse oturmuş olmaya gidiyorum ve sizi seviyoruuuum.
Uyanmış olanlara günaydın, hala uyuyanlara iyi uykular diliyorum.
Oyyy oyyy canım naptın sen yaaa cumaya kadar katlanarak gidecekGünaydın herkeseCuma gününden bu yana -500 gitmiş durumda 91.9 çıktım
Canım süpersin cuma ya gelsin eksilerrr
Aaa ben bunu kaçırmışım emnis Nice yaşların olsun❤
Cherry Mom çok mutlu ve güzel bir ömür geçirmen dileğiyle kaptanım yeni yaşın sana güzel kapılar açsın evine bereket ailene huzur ve sevgi getirsin
iyiki dogmussun kaptancim. Nice guzel mutlu , fit yillarin olsun
Cherry Mom canim dogum gunun mü bugun ablamin da bugün dogum günü
Nice mutlu yaslarin olsun canim sevdiklerinle
Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım
Sağlıklı mutlu huzurlu daha nice güzel yaşların olsunCherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?