Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Masallah canim. Sporlarin zaten sahane de sporda sorunum yok.
Ama menunde gozum kaldi. Ne kadar guzel yiyorsun hem dikkatli hem protein sebze herseyden masallah
Teşekkür ederim canım benim senin de menülerin çok güzel oluyor Elimden geldiğince sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışıyorum . ❤ sağlıkla zayıflayalım.

Hoş bulduk çok yüksekten uçmayalım yükseklik korkum var benim

Arkadaslar normalde yemek fotografi hic paylasmam etik bulmuyorum ama bu tarifi denemelisiniz cok saglikli oldugu icin paylasiyorum bugun iftara hazirladim
Yarim cay bardağı kinoa
Yarim tavuk göğüs
3-4 dal brokoli
1 salatalik ve nane ile yaptim inanilmaz saglikli ve lezzetli oldu tavsiye ederim.

Hic ekmek yemedim kinoa denemek icin almistim yarim cay bardagi ile yaptim yarisi duruyo daha

Teşekkür ederim canım benim senin de menülerin çok güzel oluyor Elimden geldiğince sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışıyorum . ❤ sağlıkla zayıflayalım.
Sagol canim. Benim azaltmam lazim ama emzirmeden dolayi surekli acikiyorum. Ins emzirmeyi azaltinca boyle senin gibi yediklerimi ve miktarlari da azaltmam lazim.

Aynen oyle onemli opan saglikla zayiflamak

Yeni yaşın huzur mutluluk sağlık getirsin inşaAllah kaptanım

Cherry Mom kaptanım doğum günün kutlu olsun huzurlu yaşlar geçir inşallah

Geçmiş doğum günün kutlu olsun kaptanım eşinle çocuğunla nice güzel uzun mutlu yıllara

Yok canım öyle bir endişem yok bebekken oluyordu emmek ister mi aç kalır mı altını değiştirir mi vs ama artık öyle deertler olmadığı için beni bıraksa babasına gönül rahatlığıyla bırakırım ama yok
Teşekürler esra hanım evet gördüm yarın itibari ile başlarım
Ay canım canımmm hanım deme lütfen

Oooo kimler gelmiş gözlerimiz yollarda kaldı
Canım çok sevindim kilonu korumana kızın içinde hayırlısı olsun biran önce alışır güzel güzel gider gelir inşallah
AA öyle deme canım,nice nice güzel yaşların olsun sağlıkla huzurla
Kızlar çok teşekkür ederim sağolun herkes sevdikleriyle sağlıkla yaş alsın inşallah

Canım eline sağlık ben de karabuğdaylı yoğurtlu salata hazırlıcam yarın iftara

Aaa ben bunu kaçırmışım emnis Nice yaşların olsun

iyiki dogmussun kaptancim. Nice guzel mutlu , fit yillarin olsun

Ya menülerin çok güzel ama sporların ayrı güzel nasıl günde o kadar vakit ayırabiliyorsun spor içinhiç mi canının istemediği zamanlar olmuyor
Afiyet olsun canım☺bugğn sporlarımız aynı olmul kız
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir
Çeyrek simit
Yarım portakal

Akşam
Fırında balık(250 gr)
Salata

2.5 LT su

Leslie 2 mil

Cherry Mom @Mehfam yarimuhendis
Menün de sporun da çok iyi canım benim aynen böyle devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…