- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.341
Masallah canim. Sporlarin zaten sahane de sporda sorunum yok.
Ama menunde gozum kaldi. Ne kadar guzel yiyorsun hem dikkatli hem protein sebze herseyden masallah
Hoş bulduk çok yüksekten uçmayalım yükseklik korkum var benimGeçmiş olsunaramıza yeni bir depresif mi katılıyordu aksilik bu haftada aşırı depresifim
Şaka bir yana takıma Hoşgeldin canım,
İlk ortin ben olduğum için çok şanslısın, çok örnek bir ortiyimdirsporlarım havada uçar falan filan
Aynen ask kusum
Sagol canim. Benim azaltmam lazim ama emzirmeden dolayi surekli acikiyorum. Ins emzirmeyi azaltinca boyle senin gibi yediklerimi ve miktarlari da azaltmam lazim.Teşekkür ederim canım benim senin de menülerin çok güzel oluyor Elimden geldiğince sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışıyorum . ❤ sağlıkla zayıflayalım.
Yeni yaşın huzur mutluluk sağlık getirsin inşaAllah kaptanım
Geçmiş doğum günün kutlu olsun kaptanım eşinle çocuğunla nice güzel uzun mutlu yıllara
Yok canım öyle bir endişem yok bebekken oluyordu emmek ister mi aç kalır mı altını değiştirir mi vs ama artık öyle deertler olmadığı için beni bıraksa babasına gönül rahatlığıyla bırakırım ama yokOlur muu en güzel yaşlar valla emrecik de biraz daha büyüdü mü okula başladı mı oh
Bi de yeğenlerimde de gördüm ablam çok endişeliydi herşey mükemmel olsun isterdi filan ve babalarına gitmezdi çocuklar o tedirginliği hissediyor kaptim , babası bakamazsa diye endişen var mı?
Ay canım canımmm hanım deme lütfenTeşekürler esra hanım evet gördüm yarın itibari ile başlarım
Oooo kimler gelmiş gözlerimiz yollarda kaldıKaptanim merhaba ozlemisim sizlerinasilsiniz? Herkes iyidir umarim
benim bu aralar kosusturmali geciyor kiloyu da koruyorum o sayedekizim krese basladi onu alistirmaya calisiyoruz, yakinda evimizi tasiyacagiz onun kosturmacasi basladi
Haber verdigin icin tesekkurler
Kızlar çok teşekkür ederim sağolun herkes sevdikleriyle sağlıkla yaş alsın inşallahAA öyle deme canım,nice nice güzel yaşların olsun sağlıkla huzurla
Canım eline sağlık ben de karabuğdaylı yoğurtlu salata hazırlıcam yarın iftaraArkadaslar normalde yemek fotografi hic paylasmam etik bulmuyorum ama bu tarifi denemelisiniz cok saglikli oldugu icin paylasiyorum bugun iftara hazirladim
Yarim cay bardağı kinoa
Yarim tavuk göğüs
3-4 dal brokoli
1 salatalik ve nane ile yaptim inanilmaz saglikli ve lezzetli oldu tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 2828641
Hic ekmek yemedim kinoa denemek icin almistim yarim cay bardagi ile yaptim yarisi duruyo daha
Aaa ben bunu kaçırmışım emnis Nice yaşların olsunYok canım öyle bir endişem yok bebekken oluyordu emmek ister mi aç kalır mı altını değiştirir mi vs ama artık öyle deertler olmadığı için beni bıraksa babasına gönül rahatlığıyla bırakırım ama yok
Ay canım canımmm hanım deme lütfen
Oooo kimler gelmiş gözlerimiz yollarda kaldı
Canım çok sevindim kilonu korumana kızın içinde hayırlısı olsunbiran önce alışır güzel güzel gider gelir inşallah
Kızlar çok teşekkür ederim sağolun herkes sevdikleriyle sağlıkla yaş alsın inşallah
Sen hiç merak etme çok güzel uçacağızHoş bulduk çok yüksekten uçmayalım yükseklik korkum var benim
iyiki dogmussun kaptancim. Nice guzel mutlu , fit yillarin olsunYok canım öyle bir endişem yok bebekken oluyordu emmek ister mi aç kalır mı altını değiştirir mi vs ama artık öyle deertler olmadığı için beni bıraksa babasına gönül rahatlığıyla bırakırım ama yok
Ay canım canımmm hanım deme lütfen
Oooo kimler gelmiş gözlerimiz yollarda kaldı
Canım çok sevindim kilonu korumana kızın içinde hayırlısı olsunbiran önce alışır güzel güzel gider gelir inşallah
Kızlar çok teşekkür ederim sağolun herkes sevdikleriyle sağlıkla yaş alsın inşallah
Sagol canımCanım eline sağlık ben de karabuğdaylı yoğurtlu salata hazırlıcam yarın iftara
Yaaa şu kibarlığa bakarmısınzzzz canım canımmmm diyoAy canım canımmm hanım deme lütfen
Yok 3 gün önceymiş yeni gelen arkadaşa 3 gün önce 35 oldm yazmışCherry Mom canim dogum gunun mü bugun ablamin da bugün dogum günü
Nice mutlu yaslarin olsun canim sevdiklerinle
Cnm 4 kaşık haşlanmış karabuğday, az zeytinyağında sote rende havuç ,yeşillik istediğin baharatlar ve 4 kaşık yoğurtSagol canımay o nasi canim merak ettim
Mor bayılırım mor renge üstüne kuş tüyü de koyalım daha havalı olur huniSen hiç merak etme çok güzel uçacağızhunin hangi renk olsun
Tamam canim sagolasinYok 3 gün önceymiş yeni gelen arkadaşa 3 gün önce 35 oldm yazmış
Oh ne güzel bi gun de bunu deniyimCnm 4 kaşık haşlanmış karabuğday, az zeytinyağında sote rende havuç ,yeşillik istediğin baharatlar ve 4 kaşık yoğurt
Ya menülerin çok güzel ama sporların ayrı güzel nasıl günde o kadar vakit ayırabiliyorsun spor içinKahvaltı : 1yumurta,peynir,domates,2dilim ekmek
Ara : (spor öncesi ) : sütlü kahve , 2günkurusu
Akşam : büyük kase tonbalıklı salata
Sporlarım :
20 dakika hit cardio
20 dakika dans
90 dakika kondisyon bisikleti
20 dakika dambıl ile bölgesel
Hedef60kgolmak Cherry Mom @Mehfam
Afiyet olsun canım☺bugğn sporlarımız aynı olmul kızBugunku menum
08:00- 2 yumurtadan omlet, 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 3 zeytin.
Ara: 1 bardak badem sutu, 10 findik, 1 kase cilek, 1 avuc ay cekirdegi ici.
13:00- 1 kase mercimek corbasi, 100gr tavuk gogsu, salata, 3 yk haslanmis bugday.
Ara: peynirli sandvic. 1 muz. (Disardaydik)
17:00- 1 tabak peynirli salata, 1 kase sebze corbasi.
Su:3,5 lt
Spor: 10000 adim
1000 zip
Cherry Mom @Suskunhanim @Mehfam
Menün de sporun da çok iyi canım benim aynen böyle devamKahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir
Çeyrek simit
Yarım portakal
Akşam
Fırında balık(250 gr)
Salata
2.5 LT su
Leslie 2 mil
Cherry Mom @Mehfam yarimuhendis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?