Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Brokoli aşkınasüpersin ortim. BEnde brokoliyi çok seviyorum ama bana gaz yapıyo bebişte bende yatakta dört döneriz
ŞİMdi diyceksinki bu menüde sucuğun ne işi var ama napim orti bu da can herkes tavaya saldırırda ben nasıl dururum

Aynen oruçken zor oluyor kuzum..Kıyamam geçmiş olsun canım umarım ciddi bir rahatsızlık değildir..hayırlısı canım olur gider bişekilde sağlık olsun yeter ki olsun kuzu olsunda nasıl olursa olsun pilateste güzel vücudu şekillendirir sıkılaşırsın

Dunu telafi etmissin sayilir canim. Pazartesi geldi artik cumaya kadar daha sıkı gidelim. Bende bugun olcum yaptim hic incelmem yok yaptigim sporlar yetersiz geliyor sanirim o yüzden canim kardio ma sarildim bugun yine artik hergun 30 dk kardio yapacagim yanina da bolgesel ve yuruyus eklemeye calisacagim. Seninde spor gayet iyi adimlari ve ziplari biraz daha artirarak ilerleyebilirsin cumaya kadar 4 gun sikalim kendimizi cumaya yuzumuz gulsun tartida insallah pazartesine eksiyle baslariz

Evet canım maalesef hasarı kalıyo belli ki artık ne kadar düzeltebilirsek daha iyi bakmamız lazım kendimize mecburen

Ayyyy ayyyyy sen bizi miii özleddiiinnn
Dikkat edin kendinize canım ciğerlere falan bakılsın
Menün gayet iyi canım sadece yumurta tek olsa daha mı iyi olurdu acaba

Selam kızlar. Bugün yol telaşı vardı bizde. Her şeyi yerleştirdik arabaya. Sabah beşte çıkacağız inşallah. Biraz heyecanlı biraz da hüzünlüyüm

Merhabalar hoş geldin aramıza
Kendi kendine çok güzel vermişsin maşallah. Kalanı burada hemencecik gitsin diyelim
bu arada eski profil fotom annemin köyündendi. bu yeni fotodaki de babamın köyü yani benim köyüm
AA niye annenin köyünü ötekileştirdin bakim
Temmuz 15te ben tüh hala en küçüğü olabilirim diyordum olmadıtakım arkadaşlarım artık takımımızın en küçüğü değilim duyurulur
Yaşlanıyorsun kuzu
Kaçır burcum kaçır artık kutlanacak bir yaş kalmadı ki
Teşekkür ederim kuzum
Ay canım neden öyle diyorsun. En güzel yaşlarımızdayız. Nice güzel senelerin olsun csnım. Sağlıkla sıhhatle sevdiklerinle
Ay ben de daha gencim çocuk yapmaya daha çok vaktim var diyordum (yaşım otuz ) karta kaçmışım meğersem
Ben de otuzumda doğurdum. Oğlum 4 ü geçti. Hala arada ya ben daha çocuğum ne anneliği diyesim geliyor
Canım hoş geldin çok sevindim kilonu korumana. Bunlar bize hep umut
Oyy afiyet olsun kuzu. Tam benlik

Benimde zıp iyi gelmedi canım kardiyolarıma devam edeceğim dizlerimin arkası acıyor

Afiyet olsun canım güzel menü.. mide ağrısı geçer inşallah geçmiş olsun

Dimi dimi ya eşime hep öyle diyorum biz daha çocuğuz ne çocuğu şu kilolarımdan kurtulayım ondan sonra düşüneceğim inşallah

öncelikle zaten bilenler vardır ama bilmeyenler için paylaşmak istedim YEŞİL ÇAY LIMON SODA DETOKSU YAPIYORUMVE kilo verimini hızlandırıyor
Ben bu DETOKSU 1 hafta yapıp 1 hafta ara veriyorum tansiyon sorunu olanlar denemesin
3 su bardağı suyu 1 cezvede iyice kaynatıp 2 adet sallama yeşil çay ile demlenip soğumasını bekliyorum ve 1 limonun yarısını içine sıkıyorum ve 1 adet sade soda ilave edip tuketiyorum ve ise yarıyor denemek isteyenler buyursun iftardan sonra sahura denk olan süre içerisinde tuketiyorum

Ben de cok severim canim ama daha listeye giremedim.
Ama.hafif ya bi dilimden bisey olmaz ama ben tek basimayim bir dilim icin yapmak olmaz
Komşu göndermiş gullaci ama tadına bakıp bıraktım
Ortim maşallah maşallah çok iyi gidiyorsunsporun da menun de her zamanki gibi muhteşem kalorisini hesapladın mi hiç yedikelerinin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…