- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.381
Beslenmen cok iyi gidiyor yarın iyi bir eksi göreceksin bence18 Nisan pazar
Sahur
Tavada yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin domates 1 dilim ekmek
İftar
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası
3 köfte
Soğan salatası 3 kaşık
Közlenmiş Kapya biber yoğurtlu 3 kaşık
2 lt su
10 bin adım
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak Mathildablue
Aynen canım herkes yattı ancak fırsat buldum
Brokoli aşkınaPazar
(Sahuru dun yazmistim direkt iftari yazcam geceyi beklemiyim )
İftar
2 kepce brokoli çorbası
2 dilim fit yulafli mucver
1 tabak kinoali tavuklu brokolili salata
1 bardak tarcinli elmali serbet
Ara 1 soda 4 fit yulafli kurabiye 1 cb süt
Simdi de bitki cayi tarzi icicem
Su 2 lt
Spor 20 dk chloe karin ve sirt 80p.
20 dk kol dumb. ve cember ile 60p.
Topl 140p.
S seyrulsefer @MehfamCherry Mom
ŞİMdi diyceksinki bu menüde sucuğun ne işi var ama napim orti bu da can herkes tavaya saldırırda ben nasıl dururum18 Nisan Pazar
Sahur 2 haşlanmış yumurta 2 kk peynir 7 zeytin 3 hurma 1 günkurusu 1 avuç içi tuzsuz fıstık 1 bardak yy süt
İftar 2 kepçe çorba 6 yk ıspanak yemeği 4 dilim sucuk 1 avuç içi pide 1 kase cacık
2 lt su) 30 dk Leslie 3 mil 20 dk
@NamariaCherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak
Yari tavuk yari pilavdi canimC Cagrihilal1 canım menülerin çok güzel sporlar harikasadece azıcık tavuklu pilav konusunda bi kararsızım pilavı inşAllah azdır
Aynen oruçken zor oluyor kuzum..Evet yaa oruçken oruç olduğum için, değilken de ağırlık çöktüğü için yapamıyorum skdkskdkd Ama yarından itibaren niyetli olamayacağım. Çünkü böyle hiç ders çalışamıyorum. Gün içinde pek iyi hissetmiyorum. Mide rahatsızlığım yüzünden. Okul kapandıktan sonra kazasını yaparım diye düşündüm. O nedenle inşallah spor da yapıcam pazartesiden itibaren.Spor dediğim pilates ama olsun.
Dunu telafi etmissin sayilir canim. Pazartesi geldi artik cumaya kadar daha sıkı gidelim. Bende bugun olcum yaptim hic incelmem yok yaptigim sporlar yetersiz geliyor sanirim o yüzden canim kardio ma sarildim bugun yine artik hergun 30 dk kardio yapacagim yanina da bolgesel ve yuruyus eklemeye calisacagim. Seninde spor gayet iyi adimlari ve ziplari biraz daha artirarak ilerleyebilirsin cumaya kadar 4 gun sikalim kendimizi cumaya yuzumuz gulsun tartida insallah pazartesine eksiyle baslarizPazar
Sabah
10.00
1 yumurta
2 parmak peynir
1 buçuk dilim tb ekmeği
Salatalık ve
2 çilek ( aşırı tatsızdı )
5 zeytin
Ara 15.00
Çeyrek muz
3 çilek
2 tam ceviz
Akşam
17.30
1 kase çorba
1 buçuk tavuklu kabak sandal
18.00
1 kase 2 küp şekerli sütlacım
500 zıp
5000 adım
20 dk cardio
2 buçuk litre su
Cherry Mom C Cagrihilal1 @Mehfam
Dikkat edin kendinize canım ciğerlere falan bakılsınEvet canım maalesef hasarı kalıyo belli ki artık ne kadar düzeltebilirsek daha iyi bakmamız lazım kendimize mecburen
Ayyyy ayyyyy sen bizi miii özleddiiinnn
Menün gayet iyi canım sadece yumurta tek olsa daha mı iyi olurdu acaba18.04.2021
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates,salatalık
Yeşillik
1 dilim tambuğday ekmeği
Ara
1 türk kahvesi
2 badem 3 fındık
Akşam
Köfte
Salata
Ayran
Su
2,3 lt
Spor yok
Cherry Mom @Mehfam ummhnisa
12 - 18 nisan tablo spor listesi :)
UYE 12 Nisan 14 Nisan 17 Nisan Sonuç @fitblonde 3+7 1+3+4+7 3+4+6 belmayne 1 1 1 @balpamuk ----- ------ ----- S Suskunhanim 1 1 5 @DeryaOnDiet 1+5+6 1+5 1+5+6 @melita09 ----- ----- 1 1 yarimuhendis 1+4+7 2+4 2+4+5 Hedef60kgolmak 1+2 1+4+6 1+2 Kendinin en iyi hali ol 1 ------- 1+6 2 @L O L ----- ------- ------ @olvidos ------ 1 1 2 @karabiber01 1 1 ------ 2 M monarosaa ------ ----- Mathildablue 4 ------- 2 2 ummhnisa ------ 7 ------- 1 C Cagrihilal1 1+4+6 1 4+6 Cherry Mom ----- 1 ------- 1 hzlsel 2 ------- 1+2 2 S seyrulsefer ------ 1 ----- 1 @pacman 1 ------ ----- 1
3 gün de spor yapan @fitblondebelmayne S Suskunhanim @DeryaOnDiet yarimuhendis Hedef60kgolmak C Cagrihilal1 tebrik ediyoruz kızlarrr bu hafta çok aktifiz maşallah
Merhabalar hoş geldin aramızaHalime
22
1.57 boy
68 kilo 100 gram
Hedef 52
Evli
Özel güvenlik görevlisi şuan calismiyorum
1 çocuk 11 aylık
Dâhil olmadım
Kilo almamın sebebi 44 kilo ile hamile kaldım 5 aylık ken kilo değişimim olmadı kilo almak için vitamin hapları kullandım araya covid19 girince 15 gund3 kendi doktorumuz vardı riskli gebelik geçirdim ilaç takibim düzgün yapılmadı 83 kilo ile doğuma gittim 80 kilo ile döndüm lohusa kanaması falan yaşamadım sezaryandan dolayı karin kaldı şuan 68 kılıyum kendi imkânlarınla verdim kilo önümde uzun bir yol var
AA niye annenin köyünü ötekileştirdin bakimbu arada eski profil fotom annemin köyündendi. bu yeni fotodaki de babamın köyü yani benim köyüm
Yaşlanıyorsun kuzuTemmuz 15te ben tüh hala en küçüğü olabilirim diyordum olmadıtakım arkadaşlarım artık takımımızın en küçüğü değilim duyurulur
Ay canım neden öyle diyorsun. En güzel yaşlarımızdayız. Nice güzel senelerin olsun csnım. Sağlıkla sıhhatle sevdiklerinleKaçır burcum kaçır artık kutlanacak bir yaş kalmadı ki
Teşekkür ederim kuzum
Ben de otuzumda doğurdum. Oğlum 4 ü geçti. Hala arada ya ben daha çocuğum ne anneliği diyesim geliyorAy ben de daha gencim çocuk yapmaya daha çok vaktim var diyordum (yaşım otuz )karta kaçmışım meğersem
Canım hoş geldinKaptanim merhaba ozlemisim sizlerinasilsiniz? Herkes iyidir umarim
benim bu aralar kosusturmali geciyor kiloyu da koruyorum o sayedekizim krese basladi onu alistirmaya calisiyoruz, yakinda evimizi tasiyacagiz onun kosturmacasi basladi
Haber verdigin icin tesekkurler
Oyy afiyet olsun kuzu. Tam benlikArkadaslar normalde yemek fotografi hic paylasmam etik bulmuyorum ama bu tarifi denemelisiniz cok saglikli oldugu icin paylasiyorum bugun iftara hazirladim
Yarim cay bardağı kinoa
Yarim tavuk göğüs
3-4 dal brokoli
1 salatalik ve nane ile yaptim inanilmaz saglikli ve lezzetli oldu tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 2828641
Hic ekmek yemedim kinoa denemek icin almistim yarim cay bardagi ile yaptim yarisi duruyo daha
Benimde zıp iyi gelmedi canımDunu telafi etmissin sayilir canim. Pazartesi geldi artik cumaya kadar daha sıkı gidelim. Bende bugun olcum yaptim hic incelmem yok yaptigim sporlar yetersiz geliyor sanirim o yüzden canim kardio ma sarildim bugun yine artik hergun 30 dk kardio yapacagim yanina da bolgesel ve yuruyus eklemeye calisacagim. Seninde spor gayet iyi adimlari ve ziplari biraz daha artirarak ilerleyebilirsin cumaya kadar 4 gun sikalim kendimizi cumaya yuzumuz gulsun tartida insallah pazartesine eksiyle baslariz
Canım karataya başladık daDikkat edin kendinize canım ciğerlere falan bakılsın
Menün gayet iyi canım sadece yumurta tek olsa daha mı iyi olurdu acaba
Afiyet olsun canım güzel menü.. mide ağrısı geçer inşallah geçmiş olsunKahvaltı: 20 gr lor peynir, 2 form etimek, 20 gr zeytin, domates, salatalık, maydonoz, yeşil çay
Ara: 1 küçük yeşil elma, türk kahvesi
Öğle: 120 gr haşlanmış tavuklu salata, 200 gr ayran
Ara: 10 gr ceviz, 1 bardak süt
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 4 yk yoğurtlu havuç, haşlanmış brokoli, 4 yk ıspanak (suyu süzülmüş)
Su: 1500 ml. Bugün çok içemedim, midem ağrıyordu. Yarın devam edicem inşallah. Lav yu.
Hedef60kgolmak Cherry Mom M monarosaa @Mehfam
Dimi dimi ya eşime hep öyle diyorum biz daha çocuğuz ne çocuğuSelam kızlar. Bugün yol telaşı vardı bizde. Her şeyi yerleştirdik arabaya. Sabah beşte çıkacağız inşallah. Biraz heyecanlı biraz da hüzünlüyüm
Merhabalar hoş geldin aramıza
Kendi kendine çok güzel vermişsin maşallah. Kalanı burada hemencecik gitsin diyelim
AA niye annenin köyünü ötekileştirdin bakim
Yaşlanıyorsun kuzu
Ay canım neden öyle diyorsun. En güzel yaşlarımızdayız. Nice güzel senelerin olsun csnım. Sağlıkla sıhhatle sevdiklerinle
Ben de otuzumda doğurdum. Oğlum 4 ü geçti. Hala arada ya ben daha çocuğum ne anneliği diyesim geliyor
Canım hoş geldinçok sevindim kilonu korumana. Bunlar bize hep umut
Oyy afiyet olsun kuzu. Tam benlik
Ben de yalan yanlış Karatay yapmaya çalışıyorumCanım karataya başladık da
Cnm tam uymak zor zatenBen de yalan yanlış Karatay yapmaya çalışıyorumama tam uyamıyorum
Merhaba hoş bulduk tesekur ederim inşallah hemen giderMerhabalar hoş geldin aramıza
Kendi kendine çok güzel vermişsin maşallah. Kalanı burada hemencecik gitsin diyelim
HoşgeldinMerhaba hoş bulduk tesekur ederim inşallah hemen gider
Hoş buldumHoşgeldin
Ya annenin köyünü ötekileştirmedim aslında hani baban nereliyse sen de oralısındır ya o yüzden öyle dedimAA niye annenin köyünü ötekileştirdin bakim
Yaşlanıyorsun kuzu
Komşu göndermiş gullaciBen de cok severim canim ama daha listeye giremedim.
Ama.hafif ya bi dilimden bisey olmaz ama ben tek basimayim bir dilim icin yapmak olmaz
Ortim maşallah maşallah çok iyi gidiyorsunBugunku menum
08:00- 2 yumurtadan omlet, 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 3 zeytin.
Ara: 1 bardak badem sutu, 10 findik, 1 kase cilek, 1 avuc ay cekirdegi ici.
13:00- 1 kase mercimek corbasi, 100gr tavuk gogsu, salata, 3 yk haslanmis bugday.
Ara: peynirli sandvic. 1 muz. (Disardaydik)
17:00- 1 tabak peynirli salata, 1 kase sebze corbasi.
Su:3,5 lt
Spor: 10000 adim
1000 zip
Cherry Mom S Suskunhanim @Mehfam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?