Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ohh super yapmissin ortim sen bu isi biliyorsun valla. Sen kalirsin omur boyu boyle fit incecik. Harikasin ortim
Burdan ayrilmazsam kalırım ama yoksa zor gibi geliyor canım iç sesim çok öbür bildiklerimizi uygulasak zaten ohooo
Teşekkür ederim, hep fit kalırız umarım
Kaçır burcum kaçır artık kutlanacak bir yaş kalmadı ki
Teşekkür ederim kuzum
AA öyle deme canım,nice nice güzel yaşların olsun sağlıkla huzurla
canım 1 dilim güllaç ne ki bence super menu :) iyi dayanmışsın arasız
Ramazandan içe mezun olabilirsem ki zor gibi gorunuyoben de yapicimm gullaci
Ramazan olunca mı farkettim bende. Herkes regl
Geçen ayda öyleydi diye hatırlıyorum hatta çoklu takım yapmıştık ya o zaman benim grubumun nerdeyse hepsi aynı gün olmuştu

Ben de cok severim canim ama daha listeye giremedim.
Ama.hafif ya bi dilimden bisey olmaz ama ben tek basimayim bir dilim icin yapmak olmaz

Bugun spor yaptim yuzyillar sonra iftar sonrasi yapamayinca evde gunduz yaptim baya iyi geldi ama.su an cok susadim
Ay ay ben de çok susadım çok 6 dk kaldı burda
Ooo süpersin canım baya yürümüşsün az kaldı iftara doya doya suyunu içersin birazdan
Ay evet az kaldı yemekte gözğm yok su içeyim yeter

Masallah canim. Sporlarin zaten sahane de sporda sorunum yok.
Ama menunde gozum kaldi. Ne kadar guzel yiyorsun hem dikkatli hem protein sebze herseyden masallah

Hayırli olsun diyelim artik

Begonya2 o halde yeni üyemiz sana emanet güzel sporlarınla örnek olur teşvik edersin artık
Geçmiş olsun aramıza yeni bir depresif mi katılıyordu aksilik bu haftada aşırı depresifim

Şaka bir yana takıma Hoşgeldin canım,
İlk ortin ben olduğum için çok şanslısın, çok örnek bir ortiyimdir sporlarım havada uçar falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…