- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.321
Sağol canım öyleymiş yazdı sonradan1 yemek kaşığı demişti sanki
Çok teşekkür ederim kilom çok olunca fazla fazla gittiÇok güzel vermişsin tebrik ederim seni
Burdan ayrilmazsam kalırım ama yoksa zor gibi geliyor canım iç sesim çok öbürOhh super yapmissin ortimsen bu isi biliyorsun valla. Sen kalirsin omur boyu boyle fit incecik. Harikasin ortim
AA öyle deme canım,nice nice güzel yaşların olsun sağlıkla huzurlaKaçır burcum kaçır artık kutlanacak bir yaş kalmadı ki
Teşekkür ederim kuzum
Ramazandan içe mezun olabilirsem ki zor gibi gorunuyocanım 1 dilim güllaç ne ki bence super menu :) iyi dayanmışsın arasız
Geçen ayda öyleydi diye hatırlıyorum hatta çoklu takım yapmıştık ya o zaman benim grubumun nerdeyse hepsi aynı gün olmuştuRamazan olunca mı farkettim bende. Herkes regl
Aynı durum bende de var canım alışırız birkaç güneAy profil fotoma hala alışamadım mesaj atınca ay bakayım kim ne yazmış diyorum ben çıkıyorum
Ay ortim 1.5 saat yürüyüş yapmışım kız hızımı alamayıp eve attım krndimi ağzım su istiyor suuuuAynı durum bende de var canım alışırız birkaç güne
Ben de cok severim canim ama daha listeye giremedim.Burdan ayrilmazsam kalırım ama yoksa zor gibi geliyor canım iç sesim çok öbürbildiklerimizi uygulasak zaten ohooo
Teşekkür ederim, hep fit kalırız umarım
AA öyle deme canım,nice nice güzel yaşların olsun sağlıkla huzurla
Ramazandan içe mezun olabilirsem ki zor gibi gorunuyoben de yapicimm gullaci
Geçen ayda öyleydi diye hatırlıyorum hatta çoklu takım yapmıştık ya o zaman benim grubumun nerdeyse hepsi aynı gün olmuştu
Ayyyy
AyyyAaa geçen hafta yoktu ya o yüzden yine öyle kaldı herhalde
Namaria boşta kalan var mı birlikte bunalıma girecek ortak arıyormuş lolcuk
AyyyCherry Mom canim gecen hafta bu haftalik yokum diyince öyle kaldi unutmuşum Begonya2 canim kusurabakma yeni arkadasla esleyelim seni @Chernoglazyy
Canim her hafta esler belirliyoruZ menu ve sporda etiket yapip birbirimizi takip etmek icin
Ay ortim 1.5 saat yürüyüş yapmışım kız hızımı alamayıp eve attım krndimi ağzım su istiyor suuuu
Ay ay ben de çok susadım çok 6 dk kaldı burdaBugun spor yaptim yuzyillar sonraiftar sonrasi yapamayinca evde gunduz yaptim baya iyi geldi ama.su an cok susadim
Ay evet az kaldı yemekte gözğm yok su içeyim yeterOoo süpersin canım baya yürümüşsün az kaldı iftara doya doya suyunu içersin birazdan
Tesekur ederim yarın bolca takip edip öğrenirim grubun işleyişiniCanim her hafta esler belirliyoruZ menu ve sporda etiket yapip birbirimizi takip etmek icin
hem.sana da alisma evresi gibi olur bu haftaBegonya2 ile ortak olun
AyyyCherry Mom canim gecen hafta bu haftalik yokum diyince öyle kaldi unutmuşum Begonya2 canim kusurabakma yeni arkadasla esleyelim seni @Chernoglazyy
Hayırli olsun diyelim artik
Masallah canim. Sporlarin zaten sahane de sporda sorunum yok.Kahvaltı : 1yumurta,peynir,domates,2dilim ekmek
Ara : (spor öncesi ) : sütlü kahve , 2günkurusu
Akşam : büyük kase tonbalıklı salata
Sporlarım :
20 dakika hit cardio
20 dakika dans
90 dakika kondisyon bisikleti
20 dakika dambıl ile bölgesel
@SanSebastianCheesecakeCherry Mom @Mehfam
Hayırli olsun diyelim artik
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?