Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eksi olmak güzel neticede , tebrikler canım günaydın

Salatalık, limon ve nane ile detoks içeceği​

Yağ yakmak için mükemmel detoks

Malzemeler:​

İnce dilimlenmiş 1 tane limon

Halkalar halinde dilimlenmiş 1 tane salatalık

5-6 adet taze naneEki Görüntüle 2828919
Aynen her evde bulunabilecek en temel detoks aslında
Sen başladın mı içmeye canım ?
Şimdi okudum geriye gittikçe içiyormuşsun

Ay hadi inşallah canım 8li rakamlara doğru koşuyorum

Aynen her evde bulunabilecek en temel detoks aslında
Sen başladın mı içmeye canım ?
Şimdi okudum geriye gittikçe içiyormuşsun
Evet faydası var limon mucize gibi bisey herşeye yarıyor cumartesi sahurdan beri böyle detoks yapıyorum sıvı tükettiğim için canım bisey yemek istemiyor hafif atıştırıyorum bugün tartildim gram olarak kilo vermişim cumaya supriz olsun

Bende de var göbek nasıl sıkılaşck bilmiyorm ortim

DeryaOnDiet ablamız da doğum göbeğini göndermeye çalışıyordu bi tabata videosu atmıştı da onu yapmıştı göbeğinin baya toparlandığını söylemişti☺

Aa oyle mi fistik. Ne guZel. Ayy senin kiloyu gorsem dunya gozuyle daha ne isterim. Insallah birgun

Komşu göndermiş gullaci ama tadına bakıp bıraktım

Ortim maşallah maşallah çok iyi gidiyorsunsporun da menun de her zamanki gibi muhteşem kalorisini hesapladın mi hiç yedikelerinin?
Yok hesapladim da sanki cok yiyorum gibi ortim. Yine artidayim O kadar spor ziplarin hepsini dun yarim squat zip yaptim bacaklarim agridi. Ama yine artidayim Haklisin hesaplayayim kalorisi i yediklerimin.

Selam canim. Cok guzel kafein iceren sIKilastirici kremler var. ama duzenli gunde 2 defa masajla beraber kullanman lazim. Ben de dogum sonrasi icin kullaniyotum iki aya yakin oldu kullanmaya baslayali tabii sporla beraber. Cok faydasini gordum.

Yok hesapladim da sanki cok yiyorum gibi ortim. Yine artidayim O kadar spor ziplarin hepsini dun yarim squat zip yaptim bacaklarim agridi. Ama yine artidayim Haklisin hesaplayayim kalorisi i yediklerimin.
Canım çok sık beslendiğin içinde böyle oluyo olablr, ama emzirdiğin için aslında olması gerekeni yapıyorsun gayette sağlıklı besleniyosn

Canım çok sık beslendiğin içinde böyle oluyo olablr, ama emzirdiğin için aslında olması gerekeni yapıyorsun gayette sağlıklı besleniyosn
Surekli acim yaa. Emzirmekten dolayi dedi diyetisyen. 2-3 saatte bir yiyirum. Ama menuleri kucultmem lazim farkindayim da suanda cook zor cok bekliyorum bebis bir 7-8 aylik olsun ek gidaya gecelim alissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…