- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.421
Eksi olmak güzel neticede ,Bebişler pazartesiye 68.7 olarak -100 grla giriş yapıyorum. Dün -200'dü ama kısmet değilmiş.Şimdi 9 olmadan derse oturmuş olmaya gidiyorum ve sizi seviyoruuuum.
Uyanmış olanlara günaydın, hala uyuyanlara iyi uykular diliyorum.
Oooo listeye harika bir giriş olacakkkGünaydın herkeseCuma gününden bu yana -500 gitmiş durumda 91.9 çıktım
Eline sağlık kuzummm16-23 Nisan Menü Paylaşım Listesi
@belmayne
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
@muhursuzpusula
@SanSebastianCheesecake
Begonya2
@Kendinin en iyi hali ol
@karabiber01
@olvidos
@monarosaa
@Mathildablue
yarimuhendis
@fitblonde
@melita09
@Cagrihilal1
@ummhnisa
hzlsel
@seyrulsefer
@pacman
@Samara96
@Namaria
Aynen her evde bulunabilecek en temel detoks aslındaSalatalık, limon ve nane ile detoks içeceği
Yağ yakmak için mükemmel detoks
Malzemeler:
İnce dilimlenmiş 1 tane limon
Halkalar halinde dilimlenmiş 1 tane salatalık
5-6 adet taze naneEki Görüntüle 2828919
Çok sağolun kaptanımOooo listeye harika bir giriş olacakkkbireseysel derece gelir mi diye heyecan yaptım şimdi tebriklerr canım
Ay hadi inşallah canım 8li rakamlara doğru koşuyorumHadi bakalım siz bu hafta güzel vereceksiniz ne güzel
Yok canım denemiyeyim ben
Bu tartılara güven olmuyor heee pazartesiye eksi başlamak ne güzel
İyi çalışmalar canım
Oyyy oyyy canım naptın sen yaaa cumaya kadar katlanarak gidecek
Canım süpersin cuma ya gelsin eksilerrr
Evet faydası var limon mucize gibi bisey herşeye yarıyor cumartesi sahurdan beri böyle detoks yapıyorum sıvı tükettiğim için canım bisey yemek istemiyor hafif atıştırıyorum bugün tartildim gram olarak kilo vermişim cumaya supriz olsunAynen her evde bulunabilecek en temel detoks aslında
Sen başladın mı içmeye canım ?
Şimdi okudum geriye gittikçe içiyormuşsun
Bende de var göbek nasıl sıkılaşck bilmiyorm ortimHanımlar ve hanım kızlar bisey sormak istiyorum ben doğum kilolarımı veriyorum göbek falan sarkıyor tek sporla hemen sıkılaşmıyor kilo verimine bağlı olarak sarkan vücudu sıkılaştırmak için önerileriniz varmi acaba bilgi verirseniz sevinirim
Hanımlar ve hanım kızlar bisey sormak istiyorum ben doğum kilolarımı veriyorum göbek falan sarkıyor tek sporla hemen sıkılaşmıyor kilo verimine bağlı olarak sarkan vücudu sıkılaştırmak için önerileriniz varmi acaba bilgi verirseniz sevinirim
Ortim şahanesin şahaneeeeGünaydın herkeseCuma gününden bu yana -500 gitmiş durumda 91.9 çıktım
Aa oyle mi fistik. Ne guZel. Ayy senin kiloyu gorsem dunya gozuyle daha ne isterim. Insallah birgunYa menülerin çok güzel ama sporların ayrı güzel nasıl günde o kadar vakit ayırabiliyorsun spor içinhiç mi canının istemediği zamanlar olmuyor
Afiyet olsun canım☺bugğn sporlarımız aynı olmul kız
Menün de sporun da çok iyi canım benim aynen böyle devam
Yok hesapladim da sanki cok yiyorum gibi ortim. Yine artidayimKomşu göndermiş gullaciama tadına bakıp bıraktım
Ortim maşallah maşallah çok iyi gidiyorsunsporun da menun de her zamanki gibi muhteşem kalorisini hesapladın mi hiç yedikelerinin?
Selam canim. Cok guzel kafein iceren sIKilastirici kremler var. ama duzenli gunde 2 defa masajla beraber kullanman lazim. Ben de dogum sonrasi icin kullaniyotum iki aya yakin oldu kullanmaya baslayali tabii sporla beraber. Cok faydasini gordum.Hanımlar ve hanım kızlar bisey sormak istiyorum ben doğum kilolarımı veriyorum göbek falan sarkıyor tek sporla hemen sıkılaşmıyor kilo verimine bağlı olarak sarkan vücudu sıkılaştırmak için önerileriniz varmi acaba bilgi verirseniz sevinirim
Ortim harika dikkat ediyorsun masallah.Pazar menüsü
Kahvaltı 1 yumurta, 1 tel peynir, 1 tk kahvaltılık sos(koz patlicandan ev yapımı), 1 YK kabak tatlısı üzerine tahin ceviz
Ara türk kahvesi
İftar
4 küçük içli köfte, bir kase salata
10000 adım
Cherry Mom DeryaOnDiet @Mehfam
Canım çok sık beslendiğin içinde böyle oluyo olablr, ama emzirdiğin için aslında olması gerekeni yapıyorsun gayette sağlıklı besleniyosnYok hesapladim da sanki cok yiyorum gibi ortim. Yine artidayimO kadar spor ziplarin hepsini dun yarim squat zip yaptim bacaklarim agridi. Ama yine artidayim Haklisin hesaplayayim kalorisi i yediklerimin.
Olur olur inşallahAa oyle mi fistik. Ne guZel. Ayy senin kiloyu gorsem dunya gozuyle daha ne isterim. Insallah birgun
Surekli acim yaa. Emzirmekten dolayi dedi diyetisyen. 2-3 saatte bir yiyirum. Ama menuleri kucultmem lazim farkindayim da suanda cook zor cok bekliyorum bebis bir 7-8 aylik olsun ek gidaya gecelim alissin.Canım çok sık beslendiğin içinde böyle oluyo olablr, ama emzirdiğin için aslında olması gerekeni yapıyorsun gayette sağlıklı besleniyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?