Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam canim. Cok guzel kafein iceren sIKilastirici kremler var. ama duzenli gunde 2 defa masajla beraber kullanman lazim. Ben de dogum sonrasi icin kullaniyotum iki aya yakin oldu kullanmaya baslayali tabii sporla beraber. Cok faydasini gordum.
Önerin için teşekkür ederim biran önce alıp denicem

Ortim şahanesin şahaneeeedarısı başıma ama çok şiş hissediyorum kendimi muhtemelen artıdayım
Sağol canımbiraz geç saatte tartıl ortim inşallah artı değilsindir artı çıksa da bozma moralini cuma gününe kadar gider o şişkinlik menün sporun gayet iyiydi

Surekli acim yaa. Emzirmekten dolayi dedi diyetisyen. 2-3 saatte bir yiyirum. Ama menuleri kucultmem lazim farkindayim da suanda cook zor cok bekliyorum bebis bir 7-8 aylik olsun ek gidaya gecelim alissin.
Çok doğal canım emziriyorsun o yüzden yemen de lazım azcık dayan bebiş büyüsün rahat edersin kilo vermesen bile inceliyorsun

Sağol canımbiraz geç saatte tartıl ortim inşallah artı değilsindir artı çıksa da bozma moralini cuma gününe kadar gider o şişkinlik menün sporun gayet iyiydi
Her zamanki saatimde tartılacağım 4-4.30 gibi sınavım var 1 de ondan çıkıp diyetisyene gideceğim ordan çıkıp evin eksiklerini alıp eve geleceğim eğer hava çok güneşli olmazsa yürürüm yürümezsem evde zumba yapıp tartılırım

Ooo bugün baya yoğun Sınavında başarılar canım diyetisyen de inşallah içine sinerBen de canlı derslerimi bitirip doktora gideceğim sonra inşallah yürüyüş yapabilirim eve gelip uyumazsam tabi

Ooo bugün baya yoğun Sınavında başarılar canım diyetisyen de inşallah içine sinerBen de canlı derslerimi bitirip doktora gideceğim sonra inşallah yürüyüş yapabilirim eve gelip uyumazsam tabi
Eper hava güzelse yürüyüş yap ya yürüyüş yapmak candıryani evde tıkılıp leslie yapmaktansa fırsatın varken temiz havada yürübu arada kalkıp son kez notlarımı okumaya gidiyordum ayaküstü 1000 zıp yaptım

Hava da bugün pek kapalı öğleden sonra yağışlı gösteriyor inşallah yağmur yapmazsa yürürüm canım Oh maşallah zıplarda bitti artı görmezsin bugün hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…