- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.441
inşallah canım öğleden sonra tartılacağım bakalımBeslenmen cok iyi gidiyor yarın iyi bir eksi göreceksin bence
Önerin için teşekkür ederim biran önce alıp denicemSelam canim. Cok guzel kafein iceren sIKilastirici kremler var. ama duzenli gunde 2 defa masajla beraber kullanman lazim. Ben de dogum sonrasi icin kullaniyotum iki aya yakin oldu kullanmaya baslayali tabii sporla beraber. Cok faydasini gordum.
O videoyu nerden bulabilirim link atabilir misin acaba@DeryaOnDiet ablamız da doğum göbeğini göndermeye çalışıyordu bi tabata videosu atmıştı da onu yapmıştı göbeğinin baya toparlandığını söylemişti☺
Sağol canımOrtim şahanesin şahaneeeedarısı başıma ama çok şiş hissediyorum kendimi muhtemelen artıdayım
O videoyu nerden bulabilirim link atabilir misin acaba
Çok doğal canım emziriyorsun o yüzden yemen de lazım azcık dayan bebiş büyüsün rahat edersin kilo vermesen bile inceliyorsunSurekli acim yaa. Emzirmekten dolayi dedi diyetisyen. 2-3 saatte bir yiyirum. Ama menuleri kucultmem lazim farkindayim da suanda cook zor cok bekliyorum bebis bir 7-8 aylik olsun ek gidaya gecelim alissin.
Her zamanki saatimde tartılacağım 4-4.30 gibi sınavım var 1 de ondan çıkıp diyetisyene gideceğim ordan çıkıp evin eksiklerini alıp eve geleceğim eğer hava çok güneşli olmazsa yürürüm yürümezsem evde zumba yapıp tartılırımSağol canımbiraz geç saatte tartıl ortim inşallah artı değilsindir artı çıksa da bozma moralini cuma gününe kadar gider o şişkinlik menün sporun gayet iyiydi
Ben de önümüzdeki hafta başlayım bu videoya bu göbeği eritmem lazımAl canım buydu zaten 8 dk günde 2 3 kere yapsan faydasını görürsün☺
8dk vidro 4 dksı plank yaparak geçiyor o yüzden baya etkiliBen de önümüzdeki hafta başlayım bu videoya bu göbeği eritmem lazım
Ooo bugün baya yoğunHer zamanki saatimde tartılacağım 4-4.30 gibi sınavım var 1 de ondan çıkıp diyetisyene gideceğim ordan çıkıp evin eksiklerini alıp eve geleceğim eğer hava çok güneşli olmazsa yürürüm yürümezsem evde zumba yapıp tartılırım
İnan bana gece uyurken aklıma geldi ama kolumu kaldırıp yazammadım çok üzgünüm ya
Eper hava güzelse yürüyüş yap ya yürüyüş yapmak candırOoo bugün baya yoğunSınavında başarılar canım diyetisyen de inşallah içine siner Ben de canlı derslerimi bitirip doktora gideceğim sonra inşallah yürüyüş yapabilirim eve gelip uyumazsam tabi
Hava da bugün pek kapalı öğleden sonra yağışlı gösteriyor inşallah yağmur yapmazsa yürürüm canımEper hava güzelse yürüyüş yap ya yürüyüş yapmak candıryani evde tıkılıp leslie yapmaktansa fırsatın varken temiz havada yürü bu arada kalkıp son kez notlarımı okumaya gidiyordum ayaküstü 1000 zıp yaptım
Amin inşallah yaHava da bugün pek kapalı öğleden sonra yağışlı gösteriyor inşallah yağmur yapmazsa yürürüm canımOh maşallah zıplarda bitti artı görmezsin bugün hiç merak etme
Tesekur ederim canımAl canım buydu zaten 8 dk günde 2 3 kere yapsan faydasını görürsün☺
Doğum günün kutlu olsun kaptanım sağlıklı huzurlu yıllar sevdiklerinle ve seninle olsun inşteşekkür ederim kızlar utandırdınız arada atladığım yoktur inşallah hepiniz çok incesiniz sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?