- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.561
hangi pudingle yaptın kuşum beğendin mi?Kahvaltı
Pudingli yulaf lapası
Akşam
Ispanak yemeği
Yoğurt
2.5 LT su
2 mil Leslie / 30 dakika bölgesel
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak yarimuhendis
aynenBu arada bugün sabittim :) whatsappta tek tek mesaj atanlar gibi oldum ya
İnşallah yapabilirim canım diğer günler. Ama free seçeneği de dursun kenardateşekkürler cnm
aa tabii kuşumhatta bu hafta ful yazarım anca kendine gelirsin
Benjm cumadan pazartesine +3 görmüşlüğüm var. Hatta bu cumartesi cumaya gore -500 dum bugun cumaya gore +500 oluyor boyle seyler sen yolunda ilerlemeye devam et yedigimiz ictigimiz seyler etkileyebilir. Cumaya kadar toparlariz hic sikinti yapmadan yolumuzda devam edelimCuma 79.6
Pazartesi 81.8
Fark +2.2
@seyrulseferCherry Mom
Deli oldum sabah da tartildim emin olmak icin eve gelince de tartildim bugun niyetli degilim. Bu kadar fark olabilir mi ya az once 82.1 ciktim hattaCherry Mom kaptanim ben anlamadim listeye gircem diyorum iki gunde 2.2 kilo fark cikiyo yani iftarim sahurum sporum belli resmen +2 -2 korumaya gectim ne yapcagimi bilmiyorum
Fıstıklı bulamamıştım canım fındıklıyla yaptımhangi pudingle yaptın kuşum beğendin mi?
aynen
oyy Allah kolaylık versin kuzumİnşallah yapabilirim canım diğer günler. Ama free seçeneği de dursun kenarda
Bugünden itibaren haftada 4 gün ingilizce dersim de eklenecek. Bakalım nasıl çıkartacağız ramazanı
hıııFıstıklı bulamamıştım canım fındıklıyla yaptımama çok güzel oldu teşekkür ederim bir dahakine kesin fıstıklıyı deneyeceğim
Tadına baktım, yemesem de olur dedimKız yeseydin 1 dilimcikdatluuum
Canım emzirdigin için çok yemen normal ama kalorisi düşük şeyler yemekte fayda var gibi.yine de toplam kaloriye bir bakmak lazım.spora ve emzirmeye göre vermen lazimYok hesapladim da sanki cok yiyorum gibi ortim. Yine artidayimO kadar spor ziplarin hepsini dun yarim squat zip yaptim bacaklarim agridi. Ama yine artidayim Haklisin hesaplayayim kalorisi i yediklerimin.
Canım menulerinden kaynaklı olabilir çünkü sporun çok iyi, günlük emzirmeden de -500 calori yakıyorsun.Mumkun değil artı olman, bu hafta bi kalori hesabı yapalım mı?Ben tam 600gr artidayim ama dun gece cook az uyudum ondan midir degil midir bilmiyorum. Aslinda yediklerime de cok dikkat ediyorum ama fazla oluyir galiba. Carsambaya yine tartilip kontrol ederim kaptancimCherry Mom , S Suskunhanim
Erken kapatman çok güzel olmuş canım, hesapladın mi kalorisini?Bugunku menum
08:00- 1 haslanmis yumurta, 1 dilim yulaftan ekmek, 1 dilim peynir, domates
Ara: 1 fincan sade, 1 fincan badem sutlu kahve, 10 findik, 1 ceviz, 1 avuc yaban mersini.
14:00- 1 tabak salata, yarim porsiyon kuzu biryani, 1 kase yogurt.
17:00- 1 kase somon balikli salata.
Su:4lt
Spor: 10000 adim
20 dk cardio
15 dk zumba
Ortim, Ziplardan bacagimin arkasi acidi bugun ziolara mola. Yarin aci azalirsa ziplarim yine
Cherry Mom S Suskunhanim @Mehfam Hedef60kgolmak
Amin kuzummm Teşekkür edrimoyy Allah kolaylık versin kuzumsen bu hafta menüleri yaz yeter ,yine yapabilirsen sporları da ekle tabii
hıııo da güzel olur aynen cnm afiyet olsun
Uyumadım uyumadım, konşblrz istersn..
Ortim sanki bu menün az olmuş gibi geldi bana çünkü bu kadar az yersek alışır ve çok çabuk kilo takılmaları yaşarız bence doğru mu düşünüyorum bilmiyorum ama☺ama ama ama sporun çok iyi maşallahKahvaltı
Pudingli yulaf lapası
Akşam
Ispanak yemeği
Yoğurt
2.5 LT su
2 mil Leslie / 30 dakika bölgesel
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak yarimuhendis
dünkü sınav güzel geçtiUyumadım uyumadım, konşblrz istersn..
Bugün saçma bir gün yaşadımOrtim sanki bu menün az olmuş gibi geldi bana çünkü bu kadar az yersek alışır ve çok çabuk kilo takılmaları yaşarız bence doğru mu düşünüyorum bilmiyorum ama☺ama ama ama sporun çok iyi maşallah
ayyy gerçekten spor yapmışsııınSabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 form etimek, 20 gr zeytin, 20 gr lor peyniri, yeşillik, domates, yeşil çay
Ara: 1 yeşil elma, türk kahvesi
Öğle: 120 gr havuçlu yoğurt, 90 gr sac kavurma, haşlanmış brokoli
Ara: 10 gr ceviz, 1 hurma
Akşam: 80 gr bulgur pilavı, 4 yk ıspanak, haşlanmış brokoli, 2 ykdan az havuçlu yoğurt (çok şükür bitirebildim bunu artık)
Ara: 1-2 dilim elma, 1 dilim portakal
Su: 2 ltden fazla
Spor: 40 dk pilates (BakCherry Mom kaptanım spor yaptım )
Hedef60kgolmak @Mehfam @monarosaa
Evet canim sanki yaptigim emekler bosa gitmis gibi hiasediyorum moral bozuluyor duzene girecek insallahKuzum çok moral bozucu oluyor bu artılar. Anlıyorum seni. Ama illaki girecek düzene. Sen yeterki vaz geçme. Ne kilolar verdin. Tekrar geri gelecek o düzen inşallah
İnsallah orticimBelki ödemin vardır orti sıkma canını düzene girer tekrar - leri görürsün inşallah.
Evet canim sporum muhtesemdi o zaman bir de aklimda sadece kilo vermek vardi. Simdi sartlar zorlasa da biraz spora yuklenicem insallahNamaria cım tek yapman gereken Hatayda lojmanda yaptıklarını yapmak bence,o düzene dönmek
İnsallah canim + lar - ler hep oluyor onemli olan yola devam etmek cok haklisinBenjm cumadan pazartesine +3 görmüşlüğüm var. Hatta bu cumartesi cumaya gore -500 dum bugun cumaya gore +500 oluyor boyle seyler sen yolunda ilerlemeye devam et yedigimiz ictigimiz seyler etkileyebilir. Cumaya kadar toparlariz hic sikinti yapmadan yolumuzda devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?