Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım ya valla ne yapacağını şaşırır insan yazık anneciğine ikinize de ayrı yemek yapması lazım haklı kadın en iyisi gideyim demiş

Hakli kadin

Ortim meyveyi en fazla 2 porsiyon tüketmelisin bence☺ama geneke bakınca menün çok güzel sporu da patlattın mı oh missss

Şimdi yarın ki sınavım için not okumaya kaçıyorum ben 1 saat kadar çalışıp spor yapmam lazım bugünü boş geçmeyeyim☺☺
Kolay gelsin canım
Ortim meyveyi en fazla 2 porsiyon tüketmelisin bence☺ama geneke bakınca menün çok güzel sporu da patlattın mı oh missss
Haklısın ortim bana da fazla gibi geldi ama dünden çok acıkmıştım ona sayalım

belmayne kaç kilosun iftar öncesi caanım
Cabım 2 gibi tartılmıştım. Hala 62.1 im
Valla benim baskülde mi bir tuhaflık var bilemiyorum artık. Annemlerde Hergün eksi geliyordum
Nerden anladın ortim... Eve alışık değilim ya garip geldi. Mutfak elimin altında. Oruç değilim henüz. Tutmaya başlasam en yakın zamanda.
Canım sen başka bir yerde miydin. Eve mi geçtin. Ben kaçırmışım

Bende annemlere gidicem bakalım nasıl olacak :) bende şükür sana yaklaştım

Eline saglik canim en azindan haftalik sporlara katilayim benim icin de iyi olur

İyi aksamlar arkadaslar is yerinde sıkıntılı bir gundu, cok keyfim yok
Aksam diyetisyen randevum vardi 79.2 onun tartisinda gecen hafta 79.4 tu
Yagdan 0.6 kg gitmis ödem var biraz dedi. Cok dinleyecek kafada degildim listeyi verdi ciktim evde 80.8 arada 1.6 kg fark var hayirlisi bakalim.

Evet ekmek cok yemissin ama baska bisey yememissin doyduysan sıkıntı yok bende yazayim menuyu sporuda yazayim ama daha sonra yaparim

Oo canım bir hafta için süper. Hem de yağdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…