Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım 8 5 çalışıyorum
Hep diyetlerim işe göre ayarlıyorum. Elimin altında bişey de yoksa ne mutlu bana ama evdeyken salatalık bile doğrasam ta kabuğu yada yarısı ağzımdaondan dedim. Yoksa evdeyim hep

Kızlar beni etiketlerseniz çok iyi olacak. Sürekli bakamıyorum sayfaya. Sabah liste düzenlerken etiketli olunca kolay görüyorum
ummhnisa
Çok haklısın canım . Ben dün direk etiket yapmayı unutmuşum ondan 3nüzüde etiketlememişim canım yoksa etiket yaparken seni mutlaka etkileliyordum . Kusura bakma çok haklısın unutmamaya dikkat ederim. ❤

masallah ellerine saglik canim. Becermek de kolay degil yani icli kofteyi denedim indan biliyirum
İçli köfte adananın en meşhur yemeği olunca ve eşim sürekli öğren öğren diye dırdır yaptığı, annemden kesinlikle öğrenemedim o çok ince açardı ve şekline çok önem verir, kayınvalidem gel kızım kalında olsa şekli yamukta olsa yap erkek anlamaz dedi açar içine geri köfte hamuru koya koya öğrendim ilk başlarda kalın olurdu şimdi maşallah ince açıyorum artık

Evet canım çok rahat tuttum belki bu akşamda yerim

Ayyyy saklıyor demek veriversen nolucak kaç yıl saklamışsın zaten

Çok çok geçmiş olsun canımcım. Umarım geçmiştir. Bebişlerin her yeri yepyeni olduğundan böyle şeylerde daha çabuk iyileşebiliyorlar. Şimdi uyumuşsundur belki de. Güzelce dinlen.
Benden ilerde anne olacaklaea inefi. Vocugunuz saglikli da olsa 1-2 aylik olunca muhakkak bir fizyoterapiste gosterin. Gozle goremedigimuz ufacik egrilikler tedavi edilmezse zamanka cocugun hayatini cok kitu etkileyebilur

Canim bobrek sorununda erken tedavi cook onemli. Benim kizimin hem bir bobregi calismiyordu hem de urotetosel vardi. 2 haftalikken ameliyat edildi. Simdilik bir bobreginin yarisi alindi, duzenli kontrollerimiz var insallah diger yarisi calisirsa alinmasina gerek kalmayacak. Eger gec farketseydik tamami kesin alinirmis ve hatta diger bibregin islevini bile etkilerdi dedi doktor.
Lutfen iyi bir nefrolog bul ve detayli testler var (usg, sintigrafi, sistografi gibi) bunlari yaptirmadan kesin tani koymak mumkun degil. Gec kalinirsa bobregin kurtulna sandi olmuyor. Ne kadar erken teshis tedavi o kadar iyi.

Burda dogum izni maksimum 1 yil canim. Istege bagli, Istersen %100 odemeli 6 ay, istersen %80 odemeli bir yil annelik/babalik izni var. izni bolebiliyorsun da mesela 6 ay anne, 6 ay baba izinli olabiliyor. emzirdigim icin ben kullaniyirum bizde. Ve tabii bir yilik sectim.
Yazilim sirketinde calisiyorum canim. Urun sorumlusuyum.

Dunden bugune sabitim canim. Cumaya gore hala artidayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…