Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sanki gecemiz biraz daha iyi gecti gibi. Ama yine aglama nobetleri devam. Alerji testi yaptiracagim cuma gunu. Insallah kan alinabilirse. Pazartesi gunu gittim, yavrumdan jan alamadilar bir turku. Ben de kiyamadim birkac deneneden sobra yeter dedim. Birjac gun iyilessin o denedikleti yerker cumaya randevu aldim yine. Birseye alerjisi var bulubsun da cocugum rahatlasin.

Masallah canim. Gecen denedim amanin bir tane bile yapamadim, dagildi gitti. Ama iyiki de oyke olmus altina bulgurunu ustune kiynali harci ustune yine bulgur tepsiye koydum, firiba verdin. Hem sipsak yenek oldu allahim bur de lezzetli oldu. Girunusu de super oldu. Misafire yapmustim. Bayildilar. Artik benim misafir yemeklerimden biri oldu tepside icli kofte.

Cok ugrasmali tariflere nornalde is, cocuk, ev zamanim olmuyor hic. Hazir annelik izninde evdeyim diye denedim ama olmadi, gecen yine ilk defa yaprak sarmasi denedim. Allahim ne zahmetli birsey o oyle. Ama cok da lezzetli o ayri

İnşallah güzel sonuçlanır canım evet erken teşhis çok önemli usg ve diğer tüm tahlillerimiz geçen yıla kadar iyiydi doktorumuzda çok iyi şükür ama işte pandemi den dolayı gidemiyoruz biraz rahatlasın ortalık artık beklemiycem gidicem
İnşaAllah yüzünü güldürür canım, naptın baktn mı?
Baktım canım baktım ama anlamıyorum +1.9 şu anda akşam 6 ya kadar 200 300 gitse yine de çok fazlayım reglime 8 9 gün var daha o etkilemiş olamaz diye düşünüyorum. Canım sıkıldı sanırım ilk defa cuma ya artı geleceğim

Off çok fazla ya üzüldüm canım inşaAllah ödemdir pat diye iner
2 hafta önce çarşamba eksiye geçmiştim cumaya kadar 1.7 kilom gitmişti seninde öyle olur inşaAllah birden düşer

evet canım yeğenim olacak
Yaa çok güzel Bi haber sağlıcakla gelsin bebiş
Off çok fazla ya üzüldüm canım inşaAllah ödemdir pat diye iner
2 hafta önce çarşamba eksiye geçmiştim cumaya kadar 1.7 kilom gitmişti seninde öyle olur inşaAllah birden düşer
İnşallah canım öyle olur bugün biraz spora yükleneyim diyorum ama oruçluyken ne kadar olursa artık

Çok geçmiş olsun. Benim oğlumdada doğduğunda böbrek reflüsü teşhisi kondu. 2 aylıkti ozaman tedaviye başladı ve hemen sunnet yapıldı. Bencede böbrek hastalıklarında detaylı tetkik çok önemli ve erken teşhisle tedavi olabiliyor. Bizim de geç teşhis olsaydı allah korusun böbreğini kaybetmeye kadar ilerleyecekti.

Canım bence birazcık suyunuda arttır, az içtiğin içinde ödem olabilir yediklerinde çünkü bişey yok yani +1,9 gelecek kadar

Çocuklar uyudu
Bir yanım kalk spor yap lol diyor
Diğer yanım yat mis gibi uyu diyor
Kalk kalk ben şimdi 30 dk leslie yaptım
Bu çok eğlenceli geldi bana çok sevdim baya da ter attım şimdide çocukları bisikletleriyle uzak Bi parka götürücem 1 saat.
Canım bence birazcık suyunuda arttır, az içtiğin içinde ödem olabilir yediklerinde çünkü bişey yok yani +1,9 gelecek kadar
Olabilir canım ama ben önceden de çok içmiyorum suyu iyiydim bu kadar artı gelmem normal değil var bişeyler inşallah cumaya kadar çözerim şu anda sabit bile razıyım.

Harikasın canımmm

Bu arada suyu bende az içiyodm biliyorsun, ama fark ettim ki biyerden sonra vucut çok su tutuyor ve ödem oluyo
Arada azalt ama mutlaka bazen artır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…