- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.821
Dizi cok sira gelmedi daha ama hafta sonu izledim biraz daha konuyu cozmus degilimCamdaki kız izlediniz mi
Ortim akşam ziyafet varmış19 Nisan
Sahur
1yk kadar Domatesli yumurta
1dlm ekmek
1kk süzme peynir
İftar
1dlm pizza
2kk kadar kakaolu kek
Su:1lt olmadı
Spor :150 zıp
4200 adım
Cherry Mom muhursuzpusula
Bugün kötü yaa yürümek değil dışarı camdan bakıp içeri girmişim gibi :) 3500 ama düüünn 6500 topladın mı etti mi sana 10000bugün ne kadar bebiş
Pabucun dama atıldı kooooşş aaalllllHahahahhahahaha evet çok kaçamak yaptığım için pek sevmiyor. Ama yine de vazgeçemez benden.
Evet canım dayanamadım sıcacık görünce olanlar oldu neyazık ki sonrası pişmanlıkOlsun, arada olur minik kaçamaklar orticiğim. Ki sporun var zaten. O bi tık dengeler.Ama spora rağmen biraz az mu su içmişsiin?
Ayyy çok akıcı çok beğendimmmDizi cok sira gelmedi daha ama hafta sonu izledim biraz daha konuyu cozmus degilim
tabi cnm 2 günde toplam 10 bin atmak da bir başarıOrtim akşam ziyafet varmışyalnız geçende galiba azdı suyun öyle hatırlıyorum gibi ama pek içemiyo musun yoksa ramazandan dolayı mı böyle oluyo?
Bugün kötü yaa yürümek değil dışarı camdan bakıp içeri girmişim gibi :) 3500 ama düüünn 6500 topladın mı etti mi sana 10000
Pabucun dama atıldı kooooşş aaalllll
Yazık bir dilimle iki kibrit kutusu yemiş zaten üstüne gitme arkideşinOrtim akşam ziyafet varmışyalnız geçende galiba azdı suyun öyle hatırlıyorum gibi ama pek içemiyo musun yoksa ramazandan dolayı mı böyle oluyo?
Çokkk güzeeellll19.04.2021
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
Domates,salatalık
Yeşillik
2 yumurtalı omlet
Akşam
Tavuk Fileto
Salata
Yoğurt
Su: 2 lt
Spor: 6500 adım
20.04.2021
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak taze fasülye
yoğurt
salata
Su: 1 lt
Spor 3500 adımcık
Cherry Mom Mehfam ummhnisa
Kıyamam geçmiş olsun inşallah bidaha yaşamazsınız sağlıklı mutlu olur bebişinKizlar hem bedenen hem ruhen cok yorucu bur gundu. Bebegimin fizyolojik (boyun ve omuz bolgesinde) sorunu var ya da (umarim gecmustir )vardi diyeyim.
Baya uzakta bir uzman fizyoterapist adi duyduk, ilk bisyeri mayis basina dedi. Bugun arayip rica ettim biz mayista gidip taa temmuzda donecegiz bur baksaniz diye. O da bugun gelebilirseniz bur boslugim var bakayim dedi. Gittik. Birseyler yapti, gecti dedi. Umarim gecmistir.
Yolunuz uzundu baya. Bebis de cok huysuzlandi. O yuzden cook yorgunum bugun spor filan yapmiycam ortim S Suskunhanim . Eve geleli cok olmadi zaten. Dus alip uzanma niyetindeyim. Disarda olunca gunum cook kuru gidakarla ve karbonhidratla gecti bir deAma tek bebisinin agrilari gecsin de yarin ve persembe full dikkat ederim.
Orticim menü iyi birde azcık spor olsa süper olur afiyet olsunSabah: 1 yumurtadan omlet, 20 gr lor, 2 form etimek, yeşillik, domates, yeşil çay
Öğle: 120 gr ızgara tavuk, bol salata
Ara: 1 hurma, 1 porsiyondan biraz fazla meyve (aslında 1 pors da olabilir 2-3 meyveden azıcık azıcık yediö)
Akşam: 1 kepçe mantar çorbası, 4 yk ıspanak, 4-5 çatal humus, bol salata
Su: 2 lt kadar
Spor: Beyin cimnastiği
Cherry Mom Hedef60kgolmak Mehfam M monarosaa
Olabilir aslında Bi bakmak lazımInsallah bende direniyorum suyu kisa saatler arasinda iciyoruz fazlami geliyor acaba bilemiyorum
Eveeet merakla bekliyorum perşembeyi bende kitabı da var bi ara onu da okuyacağım bakalım neler oluyormuşCamdaki kız izlediniz mi
Canım aslında çok sayılmaz ama karbonhidrat bol oldu sadece. Kızım oruç tutuyor da dün onun istedikleri vardı menü de.Ortim akşam ziyafet varmışyalnız geçende galiba azdı suyun öyle hatırlıyorum gibi ama pek içemiyo musun yoksa ramazandan dolayı mı böyle oluyo?
Bugün kötü yaa yürümek değil dışarı camdan bakıp içeri girmişim gibi :) 3500 ama düüünn 6500 topladın mı etti mi sana 10000
Pabucun dama atıldı kooooşş aaalllll
Eveeet merakla bekliyorum perşembeyi bende kitabı da var bi ara onu da okuyacağım bakalım neler oluyormuş
Aynen ya. En son üniv 1. Sınıfta vedalaştık kendisiyleAyy yıllar oldu görmeyeli iki gözümün çiçeğini
Teşekkür edrim kuzumCanım hoşgeldin evine
Hoşgeldin aramıza canım
İnşallah hasar bırakmamıştır bizi de haberdar et
Yaa bu hafta bende aynı durumdayım geçen ay reglim 10 gün gecikmişti bu ay nasıl olur bilmiyorum ama regli döneminde gibiyim sanki sabah çoraplarım bile bileğime oturdu resmen.
Bu hafta bi stres geldi bana da
afiyet olsun canımSahur 3 yemek kaşığı süt ve tarçınlı hazırlanmış yulaf
İftar
1 avuç içi kadar şinitzel
4 yemek kaşığı pancar salatası
2 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
3 tane soğan halkası
Hedef60kgolmak
Mehfam
Ohh miss, 2 ay çok iyi canım.Haklisin her zaman gidilmiyor, aşırıya kaçıp emeklerini de zayi etmeden her istediğini yemek taraftarıyım ben deEvet ortim. Bir aksilik cikmazsa mayis basina Turkiyeye gidiyoryz. Nasilsa annelik iznindeyim iki ay kalma planim var. calismaya baskayibca ancak 2 haftalik gidebiliyorum. Yillardir ilk defa boyle uzun sureligibe gidecegim. Hem orda kendimi sIkmak istemiyirum hem de zaten bebis biraz buyuyup ek gidayi guzelce yiyene kadar cok kisarak yemek istemiyorum. O yuzden ins tatil donusu gelirim tekrarbu sefer tam gaz gelirim, ise donene kadar hamilelik oncesi kiloma donme niyetindeyim. Birinci cocuktan sonra hamileligin de alti kiloya dusmustum, insallah darisi bunun da basina
İnşallah geçmiştir Derya'cim, bu gece uykusunda belli eder zaten.Nasildi ,uyuyabildi mi?Kizlar hem bedenen hem ruhen cok yorucu bur gundu. Bebegimin fizyolojik (boyun ve omuz bolgesinde) sorunu var ya da (umarim gecmustir )vardi diyeyim.
Baya uzakta bir uzman fizyoterapist adi duyduk, ilk bisyeri mayis basina dedi. Bugun arayip rica ettim biz mayista gidip taa temmuzda donecegiz bur baksaniz diye. O da bugun gelebilirseniz bur boslugim var bakayim dedi. Gittik. Birseyler yapti, gecti dedi. Umarim gecmistir.
Yolunuz uzundu baya. Bebis de cok huysuzlandi. O yuzden cook yorgunum bugun spor filan yapmiycam ortim S Suskunhanim . Eve geleli cok olmadi zaten. Dus alip uzanma niyetindeyim. Disarda olunca gunum cook kuru gidakarla ve karbonhidratla gecti bir deAma tek bebisinin agrilari gecsin de yarin ve persembe full dikkat ederim.
Bence erkennkapatmissin ve kalorisi düşük olmuş khidrat ağırlıklı bile olsa.Yarin eksi goreceksin sanırım,bakıp haber eder misin merak ettimBugunku menum
08:00- (sadece sabahi evde yedim sinra hep yollarda veya rehabilitasyondaydik) 2 yumurtadan omket, 1 dilim yulaf ekmegi , 1 donates, bolca maydonoz, 2 yk sebze ezmesi.
Ara: 2 fincan kahve
13:00/ 1 tavuklu sandvic.
16:30- 1 ton balikli sandvic
Su:2,5 lt
Spor: yok bugun
Cherry Mom S Suskunhanim Mehfam
Inşallah gidersinizYaa bu hafta benimde öyle heryerim şiş ve 2 gündür iftara doğru kilom düşmesi gerekirken artı geliyorum anlamadım bu durumu
İyi akşamlar canım ohh miss gibi hava almışsınız ne iyi gelmiştir bizde bu cuma 3 günlüğüne geçen hafta gittiğimiz kurşunlu şelalesine gidecektik ama yer bulamadık baya da heveslenmiştik çocuklarla nasip değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?