Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

19 Nisan
Sahur
1yk kadar Domatesli yumurta
1dlm ekmek
1kk süzme peynir

İftar
1dlm pizza
2kk kadar kakaolu kek

Su:1lt olmadı
Spor :150 zıp
4200 adım
Cherry Mom muhursuzpusula
Ortim akşam ziyafet varmış yalnız geçende galiba azdı suyun öyle hatırlıyorum gibi ama pek içemiyo musun yoksa ramazandan dolayı mı böyle oluyo?
bugün ne kadar bebiş
Bugün kötü yaa yürümek değil dışarı camdan bakıp içeri girmişim gibi :) 3500 ama düüünn 6500 topladın mı etti mi sana 10000
Hahahahhahahaha evet çok kaçamak yaptığım için pek sevmiyor. Ama yine de vazgeçemez benden.
Pabucun dama atıldı kooooşş aaalllll

Ben yinede dünki menümüde yazdım, hani Mehfam dan artı almak için değilde yinede kendimi kontrol amacıyla yazdım :))

Birde bugün doktor tomografi çekti ve hastalığın akciğerime inmediğini gayet iyi olduğunu artık hastalığın üzerinden 10 gün geçmiş artık olmaz dedi ama tahlillerimi henüz göremedi. Halen ağrım birazcık var ve bişiler daha. Onlar için ilaç verdi. Tahlillerime de bakınca daha da netleşmiş olur, spor vs konusunu da sorucam o zaman sıkıntı olur mu falan diye :)

Olsun, arada olur minik kaçamaklar orticiğim. Ki sporun var zaten. O bi tık dengeler. Ama spora rağmen biraz az mu su içmişsiin?
Evet canım dayanamadım sıcacık görünce olanlar oldu neyazık ki sonrası pişmanlık suyumda az oldu içemiyorum vakit kalmıyor ki ortim bugün de öyle su az oldu içemiyorum ramazan dolayısıyla..

tabi cnm 2 günde toplam 10 bin atmak da bir başarı
ben hepinizi seviooooore kuzularım benim iyi ki hocanız olmuşum yumuşacık kremamsı kıvamımla sizi hiç üzmem ağızda dağılırım kötü söz söylemem tatlıyımdır

Çokkk güzeeellll

Kıyamam geçmiş olsun inşallah bidaha yaşamazsınız sağlıklı mutlu olur bebişin

Orticim menü iyi birde azcık spor olsa süper olur afiyet olsun

Insallah bende direniyorum suyu kisa saatler arasinda iciyoruz fazlami geliyor acaba bilemiyorum
Olabilir aslında Bi bakmak lazım
Camdaki kız izlediniz mi
Eveeet merakla bekliyorum perşembeyi bende kitabı da var bi ara onu da okuyacağım bakalım neler oluyormuş
Canım aslında çok sayılmaz ama karbonhidrat bol oldu sadece. Kızım oruç tutuyor da dün onun istedikleri vardı menü de.
Suyu zaten çok içemiyorum şimdi ramazan olunca çok daha zorlanıyorum malesef midem lıkır lıkır geziyorum

Teşekkür edrim kuzum

afiyet olsun canım soğan halkası ve şinitzel de ölçülü miktarda hem protein de almışsın
yarın da spor günümüz şimdiden hatırlatayım dedim

Ohh miss, 2 ay çok iyi canım.Haklisin her zaman gidilmiyor, aşırıya kaçıp emeklerini de zayi etmeden her istediğini yemek taraftarıyım ben de Aa çalışıyor musun?Ne iş yapıyorsun?Bir de doğum izni falan ne kadar orda bu saatten sonra napacaksam tabi
İnşallah geçmiştir Derya'cim, bu gece uykusunda belli eder zaten.Nasildi ,uyuyabildi mi?
Sen de toplarsın hiç şüphem yok, canını sıkma her şeyden önce sağlık ,gerisi gelir
Bence erkennkapatmissin ve kalorisi düşük olmuş khidrat ağırlıklı bile olsa.Yarin eksi goreceksin sanırım,bakıp haber eder misin merak ettim

Inşallah gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…