Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün kötü yaa yürümek değil dışarı camdan bakıp içeri girmişim gibi :) 3500 ama düüünn 6500 topladın mı etti mi sana 10000

Pabucun dama atıldı kooooşş aaalllll
Hahhaahahahhaha Hedef60kgolmak in kalbinde hepimize yetecek kadar yer vardır eminim.
Evet canım dayanamadım sıcacık görünce olanlar oldu neyazık ki sonrası pişmanlık suyumda az oldu içemiyorum vakit kalmıyor ki ortim bugün de öyle su az oldu içemiyorum ramazan dolayısıyla..
Olsun çok abartmamışsın ki pideyi yine de. Su içebilirsen ödeme bile dönüşmeden giderler.
Babahahahaha bu şartlar altında seni yerim.
Orticim menü iyi birde azcık spor olsa süper olur afiyet olsun
Evet benim de derdim spor. Ders çalışmaktan çok vakit bulamıyorum. Ama halledicem.
Benden ilerde anne olacaklaea inefi. Vocugunuz saglikli da olsa 1-2 aylik olunca muhakkak bir fizyoterapiste gosterin. Gozle goremedigimuz ufacik egrilikler tedavi edilmezse zamanka cocugun hayatini cok kitu etkileyebilur
Doğru söylüyorsun. İnşallah senin bebiş de şimdiden iyi hissediyordur.

Git tabi canim. Sevindim testlerinizin iyi olmasina

Cok Gecmis olsun canim size de.

Sagol canim.

Evet canım ya sürekli evde olunca daha zor oluyor temiz beslenmek
Ya biz de eşimle denedik bir ara. Dedim bu deli işi sonra tepsideki tarifine rastladım ohh mis gibi hem pratik hem lezzetli. Bak aklıma düşürdün şimdi
evet canım yeğenim olacak
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla huzurla kavuşun inşallah
20.04

Sabah
2 3 incir

Akşam
Bol salata
İncecik 4 parmak kadar tost
2 incir

Cherry Mom @Mehfam belmayne
Oo ortim baya az olmuş. Nasıl geçti gecen dayanabildin mi. Su ve spor ne alemde.

Cherry Mom Dünden beri göremedim kaptanım seni yada geçmiş mesajlardan kaçırmışta olabilirim, nereleeerrdeeessiinnn ? Kaçırdılar mı yoksa sennii ?

Dünden beri giremedim kızlar çok özür dilerim
Migren çok etkiliyor beni ramazanda emrede gece uyumazsa iyice kötü oluyorum akşam ilaç alıp düzelirsem geleceğim inşallah acil kaçırdığıö birşey var mı

Ben bütün yeri kapladım kilomla sana yer kalmadı üzgünüm baby, popomla ittim seni düştün

Yok kaptanım ne özrü, ben seni merak ettim sadece. Çünkü sen mutlaka sık sık gelirdin, gelmediğine göre bişey mi var iyi misin diye sorayım dedim Dikkat et kendine

Harikasın canımmm

Bu arada suyu bende az içiyodm biliyorsun, ama fark ettim ki biyerden sonra vucut çok su tutuyor ve ödem oluyo
Arada azalt ama mutlaka bazen artır
Evet canım benim de aklımda hatta biraz önce kendime bugün suyu çok içeyim dedim. 2 saattir dışarıdayım yeni eve geldim 10000 adımı da tamamladım iftardan sonra da 15 dk zumba planım var eğer bunlarla da giden olmazsa nerelere gideeem beeen
Geçmiş olsun canım sen dinlen iyice açlık ve uykusuzluk çok etkiliyor

Ben de bugün canlı dersler sonrasında okula gidip geldim ortim sonra bir saat uyudum 10bin adımımı tamamlamak için yürüyüşe çıktım şimdi geldim şükür tamamladım akşam da yarım saat Leslie patlatırsam benden mutlusu yok sen de tamamlarsın zaten adımı sınavın da iyi geçmiştir umarım

Geçmiş olsun kaptanım

Gider gider canım ama suyu mutlaka arttır bazen 4-5 gün kilo gitmiyor 7. Gün bir bakıyorsun bir kilo gitmiş inşallah senin de öyle olur

İyiydi sınavım ortim10bini de tamamladım öğlede de 20 dk cardio patlatmıştımiftardan sonra da bölgesel yapma planım var inşallah yapabilirim

İyiydi sınavım ortim10bini de tamamladım öğlede de 20 dk cardio patlatmıştımiftardan sonra da bölgesel yapma planım var inşallah yapabilirim
Yaparsın inşallah canım Yarın spor yapsam mı yapmasam mı kararsızım hangi şekilde cuma tartıda daha az kilo görürüm

Yaparsın inşallah canım Yarın spor yapsam mı yapmasam mı kararsızım hangi şekilde cuma tartıda daha az kilo görürüm
Yani ortim çok yoğun spor yapmıyorsun zaten leslie yapabilirsin bence☺☺ben geçen cuma 200 gram eksi gördüm 25 dk dans sonrası hatırlatayım

1
Valla ortim az yiyince gece huzurlu sabah mutlu oluyorsun... Az yemeyi seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…