- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 108
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.881
HahhaahahahhahaBugün kötü yaa yürümek değil dışarı camdan bakıp içeri girmişim gibi :) 3500 ama düüünn 6500 topladın mı etti mi sana 10000
Pabucun dama atıldı kooooşş aaalllll
Olsun çok abartmamışsın ki pideyi yine de.Evet canım dayanamadım sıcacık görünce olanlar oldu neyazık ki sonrası pişmanlıksuyumda az oldu içemiyorum vakit kalmıyor ki ortim bugün de öyle su az oldu içemiyorum ramazan dolayısıyla..
Babahahahaha bu şartlar altında seni yerim.tabi cnm 2 günde toplam 10 bin atmak da bir başarı
ben hepinizi seviooooorekuzularım benim iyi ki hocanız olmuşum yumuşacık kremamsı kıvamımla sizi hiç üzmem ağızda dağılırım kötü söz söylemem tatlıyımdır
Evet benim de derdim spor.Orticim menü iyi birde azcık spor olsa süper olur afiyet olsun
Benden ilerde anne olacaklaea inefi. Vocugunuz saglikli da olsa 1-2 aylik olunca muhakkak bir fizyoterapiste gosterin. Gozle goremedigimuz ufacik egrilikler tedavi edilmezse zamanka cocugun hayatini cok kitu etkileyebilur
Git tabi canim. Sevindim testlerinizin iyi olmasinaİnşallah güzel sonuçlanır canım evet erken teşhis çok önemli usg ve diğer tüm tahlillerimiz geçen yıla kadar iyiydi doktorumuzda çok iyi şükür ama işte pandemi den dolayı gidemiyoruz biraz rahatlasın ortalık artık beklemiycem gidicem
Baktım canım baktım ama anlamıyorum +1.9 şu anda akşam 6 ya kadar 200 300 gitse yine de çok fazlayım reglime 8 9 gün var daha o etkilemiş olamaz diye düşünüyorum. Canım sıkıldı sanırım ilk defa cuma ya artı geleceğim
Cok Gecmis olsun canim size de.Çok geçmiş olsun. Benim oğlumdada doğduğunda böbrek reflüsü teşhisi kondu. 2 aylıkti ozaman tedaviye başladı ve hemen sunnet yapıldı. Bencede böbrek hastalıklarında detaylı tetkik çok önemli ve erken teşhisle tedavi olabiliyor. Bizim de geç teşhis olsaydı allah korusun böbreğini kaybetmeye kadar ilerleyecekti.
Sagol canim.HahhaahahahhahaHedef60kgolmak in kalbinde hepimize yetecek kadar yer vardır eminim.
Olsun çok abartmamışsın ki pideyi yine de.Su içebilirsen ödeme bile dönüşmeden giderler.
Babahahahaha bu şartlar altında seni yerim.
Evet benim de derdim spor.Ders çalışmaktan çok vakit bulamıyorum. Ama halledicem.
Doğru söylüyorsun. İnşallah senin bebiş de şimdiden iyi hissediyordur.
Evet canım ya sürekli evde olunca daha zor oluyor temiz beslenmekYok canım 8 5 çalışıyorum
Hep diyetlerim işe göre ayarlıyorum. Elimin altında bişey de yoksa ne mutlu bana ama evdeyken salatalık bile doğrasam ta kabuğu yada yarısı ağzımdaondan dedim. Yoksa evdeyim hep
Ya biz de eşimle denedik bir ara. Dedim bu deli işiMasallah canim. Gecen denedim amanin bir tane bile yapamadim, dagildi gitti. Ama iyiki de oyke olmus altina bulgurunu ustune kiynali harci ustune yine bulgur tepsiye koydum, firiba verdin. Hem sipsak yenek oldu allahim bur de lezzetli oldu. Girunusu de super oldu. Misafire yapmustim. Bayildilar. Artik benim misafir yemeklerimden biri oldu tepside icli kofte.
Cok ugrasmali tariflere nornalde is, cocuk, ev zamanim olmuyor hic. Hazir annelik izninde evdeyim diye denedim ama olmadi, gecen yine ilk defa yaprak sarmasi denedim. Allahim ne zahmetli birsey o oyle. Ama cok da lezzetli o ayri
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla huzurla kavuşun inşallahevet canım yeğenim olacak
Oo ortim baya az olmuş. Nasıl geçti gecen dayanabildin mi. Su ve spor ne alemde.20.04
Sabah
2 3 incir
Akşam
Bol salata
İncecik 4 parmak kadar tost
2 incir
Cherry Mom @Mehfam belmayne
Cherry Mom Dünden beri göremedim kaptanım seni yada geçmiş mesajlardan kaçırmışta olabilirim, nereleeerrdeeessiinnn ? Kaçırdılar mı yoksa sennii ?
Ben bütün yeri kapladım kilomla sana yer kalmadı üzgünüm baby, popomla ittim seni düştünHahhaahahahhahaHedef60kgolmak in kalbinde hepimize yetecek kadar yer vardır eminim.
Olsun çok abartmamışsın ki pideyi yine de.Su içebilirsen ödeme bile dönüşmeden giderler.
Babahahahaha bu şartlar altında seni yerim.
Evet benim de derdim spor.Ders çalışmaktan çok vakit bulamıyorum. Ama halledicem.
Doğru söylüyorsun. İnşallah senin bebiş de şimdiden iyi hissediyordur.
Yok kaptanım ne özrü, ben seni merak ettim sadece. Çünkü sen mutlaka sık sık gelirdin, gelmediğine göre bişey mi var iyi misin diye sorayım dedimDünden beri giremedim kızlar çok özür dilerim
Migren çok etkiliyor beni ramazanda emrede gece uyumazsa iyice kötü oluyorum akşam ilaç alıp düzelirsem geleceğim inşallah acil kaçırdığıö birşey var mı
Evet canım benim de aklımda hatta biraz önce kendime bugün suyu çok içeyim dedim. 2 saattir dışarıdayım yeni eve geldim 10000 adımı da tamamladım iftardan sonra da 15 dk zumba planım var eğer bunlarla da giden olmazsa nerelere gideeem beeenHarikasın canımmm
Bu arada suyu bende az içiyodm biliyorsun, ama fark ettim ki biyerden sonra vucut çok su tutuyor ve ödem oluyo
Arada azalt ama mutlaka bazen artır
Geçmiş olsun canım sen dinlen iyice açlık ve uykusuzluk çok etkiliyorDünden beri giremedim kızlar çok özür dilerim
Migren çok etkiliyor beni ramazanda emrede gece uyumazsa iyice kötü oluyorum akşam ilaç alıp düzelirsem geleceğim inşallah acil kaçırdığıö birşey var mı
Geçmiş olsun kaptanımDünden beri giremedim kızlar çok özür dilerim
Geçmiş olsun canımDünden beri giremedim kızlar çok özür dilerim
Ben de bugün canlı dersler sonrasında okula gidip geldim ortim sonra bir saat uyudumAy ben bugün giremedim buralara sınava çalıştım sınavdan çıktım annemlerle koltuk almaya gittik falan eve girdim üstümü değiştim yürüyüşe çıktım şimdi 10bine tamamlama hedefim var inşallah☺☺
hzlsel ortim sen ne alemlerdesin
Geçmiş olsun kaptanımDünden beri giremedim kızlar çok özür dilerim
Gider gider canım ama suyu mutlaka arttır bazen 4-5 gün kilo gitmiyor 7. Gün bir bakıyorsun bir kilo gitmiş inşallah senin de öyle olurEvet canım benim de aklımda hatta biraz önce kendime bugün suyu çok içeyim dedim. 2 saattir dışarıdayım yeni eve geldim 10000 adımı da tamamladım iftardan sonra da 15 dk zumba planım var eğer bunlarla da giden olmazsa nerelere gideeem beeen
Geçmiş olsun canım sen dinlen iyice açlık ve uykusuzluk çok etkiliyor
İyiydi sınavım ortimBen de bugün canlı dersler sonrasında okula gidip geldim ortim sonra bir saat uyudum10bin adımımı tamamlamak için yürüyüşe çıktım şimdi geldim şükür tamamladım akşam da yarım saat Leslie patlatırsam benden mutlusu yok sen de tamamlarsın zaten adımı sınavın da iyi geçmiştir umarım
Yaparsın inşallah canımİyiydi sınavım ortim10bini de tamamladım öğlede de 20 dk cardio patlatmıştım iftardan sonra da bölgesel yapma planım var inşallah yapabilirim
Yani ortim çok yoğun spor yapmıyorsun zaten leslie yapabilirsin bence☺☺ben geçen cuma 200 gram eksi gördüm 25 dk dans sonrası hatırlatayımYaparsın inşallah canımYarın spor yapsam mı yapmasam mı kararsızım hangi şekilde cuma tartıda daha az kilo görürüm
Valla ortim az yiyince gece huzurlu sabah mutlu oluyorsun... Az yemeyi seviyorum...Evet canım ya sürekli evde olunca daha zor oluyor temiz beslenmek
Ya biz de eşimle denedik bir ara. Dedim bu deli işisonra tepsideki tarifine rastladım ohh mis gibi hem pratik hem lezzetli. Bak aklıma düşürdün şimdi
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla huzurla kavuşun inşallah
Oo ortim baya az olmuş. Nasıl geçti gecen dayanabildin mi. Su ve spor ne alemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?