Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben baştan anlaşmaya çalışıyorum işte böylece 2şer günlük birleştirme yaparım diye ama olmaddııı
Aslında haftalık toplam spor en önemlisi haklısın
Hedef60kgolmak hoca biraz katıdır ama muhabbeti iyidir.

Benim 10 Mayıs'ta... Elbet bir gün buluşamayacak mıyız?

Hahahahahahaha ben diyete ilk orta 1'de başladım ve bozdum. Durum vahim o zaman.
yavrum siz çalışın da ben yardım ederim sınavda
Aaaa yeni nickin ne olaacaaaak, bende düşüneyim örnekler vericiğiimm sana hatta aklıma bi tane geldi yaaaa hatta fotoğrafı bile geldi offf onlar olsa keşkee
aynennnn son 3 kilomu donut diyetiyle verdim şekerim derim

valla ikinize de spor yaptıramadık gitti tam yapıyordunuz sınavlar hastalıklar girdi
ama güzel günler göreceğiz çocuklar , motorları maviliklere süreceğiz lay la lay la laay
Ben yürüyom ama o sayılmaz mı tamam çok yürümüyorum ama yürüyorum neticede

Cümleten hayirli akşamlar guzel takım üyelerim neler yapiyorsunuz benim gunum cok guzel gecti bugun saat 12 30 bu saate kadar gezdik uzun zamandir evde olmanın sıkıntısını yaşıyordum covid nedeniyle eşim supriz yaptı şelaleye gittik bugün bol yürüyüş yaptık şelalesi olan köyün iftar misafiri olduk 15 bin adimdan fazla yuruyus yaptim o kadar ozlemisiz ki temiz havayi insallah ortalik cabuk duzelir

Muhteşem menü ortim suyu az daha artırsan daha güzel olur

Oruç dengeni bozmustur brnde oruca girince sismeye basladim sabah tartiliyorum iftara kadar 1 kilo artiyorum anlamadim gitti
Yaa bu hafta benimde öyle heryerim şiş ve 2 gündür iftara doğru kilom düşmesi gerekirken artı geliyorum anlamadım bu durumu
İyi akşamlar canım ohh miss gibi hava almışsınız ne iyi gelmiştir bizde bu cuma 3 günlüğüne geçen hafta gittiğimiz kurşunlu şelalesine gidecektik ama yer bulamadık baya da heveslenmiştik çocuklarla nasip değilmiş

Bende anlamiyorum if den sonra butun dengem bozuldu oructa.

Hahahahhahahaha evet çok kaçamak yaptığım için pek sevmiyor. Ama yine de vazgeçemez benden.
okulu yarım dönem uzattın diye biraz gıcığım sadece

Böyle diyen hocalar genelde göz açtırmaz. Tecrübeyle sabit.
sonuçta amaç çalışmaya teşvik etmek,rahat olunca daha rahat çalışırsın

Kızlar beni etiketlerseniz çok iyi olacak. Sürekli bakamıyorum sayfaya. Sabah liste düzenlerken etiketli olunca kolay görüyorum
ummhnisa

Menün çok güzel çok dengeli orticim sporun da güzel zıpı ihmal etmemişsin film izliyordum canım biraz geç yorumladım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…