- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #408.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kac tane yiyordun
Uyku konusunda bende dertliyim bi derin uykuya dalamıyorum. Dun aksam baya maydanoz suyu icmistim odemim yok bugun yuzuk parmagimi sıkmıyorOf ama kafayı yicem yaaa
Dün yediklerime göre azda olsa eksiye geçmem lazımdı yine sabitim
Normalde uyuduğum zamanlar en az 400 kalori falan yakardım 100 kalori yakmışmdeliksiz uyuyamadım bu gün de büyük kızım sürekli uyandı mızırdandı
![]()
Canım uyuyamadığım için eksiye geçemiyorsun tabi ama yarın eksiyi görürsün mutlakaOf ama kafayı yicem yaaa
Dün yediklerime göre azda olsa eksiye geçmem lazımdı yine sabitim
Normalde uyuduğum zamanlar en az 400 kalori falan yakardım 100 kalori yakmışmdeliksiz uyuyamadım bu gün de büyük kızım sürekli uyandı mızırdandı
![]()
İnşaAllah canım yaCanım uyuyamadığım için eksiye geçemiyorsun tabi ama yarın eksiyi görürsün mutlaka
Sağol kuzum iyiyim bugünCherry Mom canım geçmiş olsun, şimdi nasılsın?
Sağol canımGeçmiş olsun kaptanım
Eskiden tablo ile takip ediyorduk ama bıraktık onu bireysel takibini yapan kendisi yapıyor bence etmelisinKızlar cuma günü kilo bildirecegizde merak ettim bel basen konrolu de var kaç santim inceldiniz diye ölçüyor musunuz?
İnşallah canım böyle şeylerin tedavisi küçükken daha önemli değil mi ne güzel üstünde durmuşsunuzAglama krizleri ayni canim devam.
Ama sanki boyun bolgesinde gozle gorulur bir fark var gibi.
Insallah yarinki testin sonucunda alerjisini de ogrenio ona gore beslenirsem daha sakinlesir![]()
bugun de pazartesi gunu gittigimuz klinikteki fizyoterapisti eve cagirdik. Bakalim arada fark var mi o gittigimiz yer ise yaramis mi onu da soracagiz.İnşallah canım böyle şeylerin tedavisi küçükken daha önemli değil mi ne güzel üstünde durmuşsunuz
Gunaydin kaptancimGünaydın kızlar![]()
Dün 1.4 e kadar düşmüştüm sahur yaptım bide çok su içtim o yüzden şuanda artıyım yine ama akşam üstüne en az 1 kg eksi bekliyorum inşallah öyle olurİnşaAllah canım ya
Sen naptn?
İnşaAllah canm benm, yarında iftara kadar beklersin bence artı gelemiceksinDün 1.4 e kadar düşmüştüm sahur yaptım bide çok su içtim o yüzden şuanda artıyım yine ama akşam üstüne en az 1 kg eksi bekliyorum inşallah öyle olur
İnşallah canım yaa kendimi kötü hissediyorum bugünü hafif kapatırsam yarına belki sabit gelirimİnşaAllah canm benm, yarında iftara kadar beklersin bence artı gelemiceksininşaAllah
Çok iyi biliyorum o psikolojiyiİnşallah canım yaa kendimi kötü hissediyorum bugünü hafif kapatırsam yarına belki sabit gelirim
aynen bende uykusuzluk aşırı baş ağrısı yapıyor dün akşam pert olmuştumDünden beri giremedim kızlar çok özür dilerim
Migren çok etkiliyor beni ramazanda emrede gece uyumazsa iyice kötü oluyorum akşam ilaç alıp düzelirsem geleceğim inşallah acil kaçırdığıö birşey var mı