Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uyku konusunda bende dertliyim bi derin uykuya dalamıyorum. Dun aksam baya maydanoz suyu icmistim odemim yok bugun yuzuk parmagimi sıkmıyor

Canım uyuyamadığım için eksiye geçemiyorsun tabi ama yarın eksiyi görürsün mutlaka

Geçmiş olsun kaptanım
Sağol canım
Kızlar cuma günü kilo bildirecegizde merak ettim bel basen konrolu de var kaç santim inceldiniz diye ölçüyor musunuz?
Eskiden tablo ile takip ediyorduk ama bıraktık onu bireysel takibini yapan kendisi yapıyor bence etmelisin
Gaptanıımm bende rozet istiyorum
Bende buranın çocuyumm Cherry Mom
5.takım rozeti değil mi doğru uzun süredir istemedim bakıpta isteyeyim canım

Aglama krizleri ayni canim devam.
Ama sanki boyun bolgesinde gozle gorulur bir fark var gibi.
Insallah yarinki testin sonucunda alerjisini de ogrenio ona gore beslenirsem daha sakinlesir
İnşallah canım böyle şeylerin tedavisi küçükken daha önemli değil mi ne güzel üstünde durmuşsunuz

İnşallah canım böyle şeylerin tedavisi küçükken daha önemli değil mi ne güzel üstünde durmuşsunuz
bugun de pazartesi gunu gittigimuz klinikteki fizyoterapisti eve cagirdik. Bakalim arada fark var mi o gittigimiz yer ise yaramis mi onu da soracagiz.
Oyle tabii canim kucukken masajla rehabilitasyonla duzelebilirken, buyuyunce duzeltmek kumkun olmuyor.

Dün 1.4 e kadar düşmüştüm sahur yaptım bide çok su içtim o yüzden şuanda artıyım yine ama akşam üstüne en az 1 kg eksi bekliyorum inşallah öyle olur
İnşaAllah canm benm, yarında iftara kadar beklersin bence artı gelemiceksin inşaAllah

aynen bende uykusuzluk aşırı baş ağrısı yapıyor dün akşam pert olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…