- 18 Nisan 2021
- 318
- 873
- 53
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.961
Şimdi ölç hedefine ne kadar varDiyete başlarken ölçen arkadaşlar var ama herkes ölçmüyor ortim, ama bnde başlarken ölçseydim keşke dedm, kaç cm incelmişm görürdüm
İlk hedefe 3 kilom kaldıŞimdi ölç hedefine ne kadar var
Aslında ölçü almak daha güvenilir ama yapmıyoruzKızlar cuma günü kilo bildirecegizde merak ettim bel basen konrolu de var kaç santim inceldiniz diye ölçüyor musunuz?
Harikasın canım çok iyi gidiyorsunİlk hedefe 3 kilom kaldı72
85.5 başladım 75.5tim geçen cuma, tam 10 kg verdim2.5 ayda
Ama asıl hedefim 68 inşaAllah
Sağol canımHarikasın canım çok iyi gidiyorsunmuhtesemsin
Ufak değişimler ama insanı çok mutlu ediyor şahsen ben motive oluyorumAslında ölçü almak daha güvenilir ama yapmıyoruzben geçenlerde bi ölçü almıştım da istediğim kiloya geldikten sonra kontrol etmeyi düşünüyorum kısa vadede cok farketmez gibi geliyor
Darısı bana artikSağol canım
Kız niye uyumadın seeengüüya erken uyucaktm
Canım güzel menü sadece adımları da 10bin e tamamlayabilseydin daha da güzel olacakmış21.04.2021
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
2 haşlanmış yumurta
Yeşillik
Ara
1 fırt çizkekHedef60kgolmak çizkek kardeşim
Akşam
Balık
Salata
Su
2 lt
Spor
7000 adım
Cherry Mom Mehfam ummhnisa
Canım sabah ki poğaçalar olmasaydı keşke akşamda var çok olmuş biraz onun dışında Sporun suyun çok iyi21.04.2021
Sabah
Kahve
Küçük 2 tane poğaça peynir zeytin domates
Ara
2 kaşık yoğurt ve 3 gün kurusu
Akşam
Bugün Oğlumun doğum günüydü bu yüzden kaçamak oldu diyelim bugün için
1küçük dilim pasta
1 tane poğaça
Form çay
Gün boyunca 3 litre detoks suyu
45 dakika leslie ve 30 dakika bölgesel egzersiz yapıldı
127.5 puan
Cherry Mom ummhnisa Mehfam
Bebelerim sağolsunKız niye uyumadın seeen
Aglama krizleri ayni canim devam.Hedef koymak mantıklı ama tutmayınca stres olma canım aceleye ihtiyacımız yok sakin ve sağlıklı yoldan gönderelim kilomuzu 3 kg hedef şaşsa ne olacak olsun olsun nihai hedefi 1 ay uzatsın
Eline sağlık canım teşekkür ederiz
Bugünde spor günü kızlar aksatmayalım özellikle pazartesi katılmayan üst liste tikkkkatttttt
blonde ambition
melita09
Kendinin en iyi hali ol
Mathildablue
ummhnisa
Canım umarım dediği gibi düzelmiştir geceniz nasıl geçti dünden beri sence bir fark var mı bebişinde ?
1 hafta için -600 yağdan harika canımtebriklerr diyetisyen içine sinmediği halde iyi gidiyorsun
Ne güzel olmuş canım
Hepimiz çok bunaldık İnsana yeşile temiz havaya hasret kaldık
Canım çok sevindim adına dahada iyi olursun inşallah
Sagol canim, insallah hepimizin yavrulari saglikla buyusunÇok, geçmiş olsun Birtanem sağlıcakla büyüsün güzellik
Ben hangi yorenin oldugunu bile bilmiyirdum. Baktim olmuyor attim tepsiye sonra internetten baktim gercekten varmis boylr bur yemekÇok, haklısın canım çocuklar küçükken uğraştırıcı, yemek yapmak zor oluyor, tepside içli köfte Hatay yöresinin yemeği oda çok lezzetli olur
Yine cok uykusuzum tartilmaya korkuyorum ortim. Aslinda dikkatli yedim ana bir iki gundur adim harici sopor da yapamadimÇok iyiymiş süre,burda iki ay doğum öncesi iki de sonrası toplam 4 ay.Sonrasi tamamen ücretsiz.Ne güzel yavruların bir yaşına gelene kadar yanımdasın
Daha da iyi olur inşallah
Kalori olarak da düşmüş gibi canım, tartıda da etkisini görürsün inşallah
Afiyet olsun ortim. Tamam adimlari tamamlayamamissin ama menun herzamanki gibi olculuÇarşamba menüsü
Filitre kahve
Yarım yumurta, 5zeytin, 1 tel peynir, 1 top helva
Ara kahve
İftar
2 kepçe kuru, 3 YK kuru patlıcan fasulye türlüsü, 3 YK yoğurt, 2 dlm karpuz
5555 adım(halsiz hissettim öğleden sonra kendimi, yürüyüşe çıkamadım)
Cherry Mom Mehfam DeryaOnDiet yarın çıkıp bugünü telafi etmeye çalışsam olur mu Hedef60kgolmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?