Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar cuma günü kilo bildirecegizde merak ettim bel basen konrolu de var kaç santim inceldiniz diye ölçüyor musunuz?
Aslında ölçü almak daha güvenilir ama yapmıyoruz ben geçenlerde bi ölçü almıştım da istediğim kiloya geldikten sonra kontrol etmeyi düşünüyorum kısa vadede cok farketmez gibi geliyor

Canım güzel menü sadece adımları da 10bin e tamamlayabilseydin daha da güzel olacakmış
Canım sabah ki poğaçalar olmasaydı keşke akşamda var çok olmuş biraz onun dışında Sporun suyun çok iyi

Nice mutlu yılları olsun oğluşunun

Aglama krizleri ayni canim devam.
Ama sanki boyun bolgesinde gozle gorulur bir fark var gibi.
Insallah yarinki testin sonucunda alerjisini de ogrenio ona gore beslenirsem daha sakinlesir

Çok, haklısın canım çocuklar küçükken uğraştırıcı, yemek yapmak zor oluyor, tepside içli köfte Hatay yöresinin yemeği oda çok lezzetli olur
Ben hangi yorenin oldugunu bile bilmiyirdum. Baktim olmuyor attim tepsiye sonra internetten baktim gercekten varmis boylr bur yemek

Yine cok uykusuzum tartilmaya korkuyorum ortim. Aslinda dikkatli yedim ana bir iki gundur adim harici sopor da yapamadim

Afiyet olsun ortim. Tamam adimlari tamamlayamamissin ama menun herzamanki gibi olculu
Aslinda tam aksine halsiz hissedince yuruyuse cikmak ve enerji toplamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…