Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya biliyor musun önceden sanki bu yediklerimden az yiyordum ama sofradan tıka basa kalkıyordum şimdi tam kıvamında doyarak kalkıyorum
Alemsin ortim belki ramazandandır sahurla iftar arasında çok aç kalıyorsun ara öğün yapamıyorsun ya olsun önemli olan doymak

Valla olabilir ortim ama menülerimden memnunum her şryden var ve az az olduğu için tam kıvamında doyuyorum sanırım
Kesinlikle canım her şeyden azar azar yiyorsun bunu yaşam tarzı haline getirmek lazım işte en zoru bu bir zamanlar 55 kiloydum ya nasıl ne ara bu hallere geldim ama yok bu sefer başaracağız verdiğimiz kiloları geri almayacağız

Ben kaç senedir koruyordum 54 56 arası ama bu sene bir şryler oldu 58leri gördüm bi düzen oturtamadım hiç ya bir hafta güzelse bir gün cozutuyorum bir haftada ancak telafi edebiliyorum derken böyle zamanlar yaşadım yapıştılar bana o yüzden neyse artık yeni bir yoldayız olacak

Çok, geçmiş olsun Birtanem sağlıcakla büyüsün güzellik

Çok, haklısın canım çocuklar küçükken uğraştırıcı, yemek yapmak zor oluyor, tepside içli köfte Hatay yöresinin yemeği oda çok lezzetli olur

Kuzucum kaptancım sinirleniyorum kaç gündür kan ter içinde spor yapıyorum kızma lütfen

Canım metabolizman yavaşladıysa 1500 ün altında olabilir günlük kalori ihtiyacın

İnş canım ödem olmasın aman kıyamam derrslerin daha mühim tabi ortim sen yaparsın ben inanıyorum sana yapar benim ortim halleder

Kuzucum kaptancım sinirleniyorum kaç gündür kan ter içinde spor yapıyorum kızma lütfen
Spor bende de çok ödem yapıyor canım
Tam doğru anlamak için aç karna spor yapıp direk tartılmak lazım ertesi güne ödem birikiyor
Yada 1 gün hiç spor yapılmayacak ertesi gün tartılanacak bugün yaptıysan yarın dinlen muhakkak

Bugün yaptım dünde yaptım yarın yapmayım bari

Çok iyiymiş süre,burda iki ay doğum öncesi iki de sonrası toplam 4 ay.Sonrasi tamamen ücretsiz.Ne güzel yavruların bir yaşına gelene kadar yanımdasın
Daha da iyi olur inşallah
Kalori olarak da düşmüş gibi canım, tartıda da etkisini görürsün inşallah

Geçmiş olsun kaptanım

Kaç gündür geç yatıyorum uykusuzluk ödem yapıyor hissediyorum, bu gün erken yatıcam inşaAllah uyuyabilirim
Benimde ramazanın gelmesiyle iyice düzenim şaştı erken uyumak aslında çok iyş sabahta daha dinç uyanıyorsun.
Kızlar cuma günü kilo bildirecegizde merak ettim bel basen konrolu de var kaç santim inceldiniz diye ölçüyor musunuz?
Sadece tartı bildirimi oluyor. Ama istersen değişimini görmek için ölçülerini de yazabilirsin

Kızlar cuma günü kilo bildirecegizde merak ettim bel basen konrolu de var kaç santim inceldiniz diye ölçüyor musunuz?
Diyete başlarken ölçen arkadaşlar var ama herkes ölçmüyor ortim, ama bnde başlarken ölçseydim keşke dedm, kaç cm incelmişm görürdüm

Benimde ramazanın gelmesiyle iyice düzenim şaştı erken uyumak aslında çok iyş sabahta daha dinç uyanıyorsun.

Sadece tartı bildirimi oluyor. Ama istersen değişimini görmek için ölçülerini de

Ben deftere not ediyorum aklıma geldi sorayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…