- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.001
Hiç saymamki. Patates olunca sadece midem devreye giriyor. Hesap kitap kayboluyorSen kac tane yiyordun
Ramazanda menülerini pek güzel ayarlayamamışsın kuzumİnşallah canım yaa kendimi kötü hissediyorum bugünü hafif kapatırsam yarına belki sabit gelirim
Ispanağım var aslında ama çorbayla kapatayım diye düşünüyorumÇok iyi biliyorum o psikolojiyi
Akşama ne yapcn yemeğin belli mi?
Kabak yada Ispanağn varmı
Evet canım ayarlayamıyorum ramazan da nasıl olur diye merak ediyordum ama öğrenmiş oldum bana zor geliyor. Açlık sürem arttıkça mide bulantı çok fena oluyor yufka çok güzel tuttu 4 gündür mide bulantım yok şükür. Aslında menülerde yufka hariç 1 gün kaçamak oldu. Ama dediğin gibi spor hakgetire ev işleri de keza öyle inşallah yarın sabit gelirim ona bile razıyım artık.Ramazanda menülerini pek güzel ayarlayamamışsın kuzum
Porsiyonları hep ufak bu çok güzel tebrik ederimama ufacık karbonhidratlar bile vücudumuzda ciddi su tutuyor zaten eskisi gibi spor yapamadığımızı aktif olmadığımızı düşünürsek haliyle kilo zor gidiyor :/
Ramazan öncesine göre eskiden yaptığımız rutin temizlik işleri bile hafiflemiştir değil miyani bende öyle bütün gün camış gibi yatıyorum gece toparlıyorum evi köyü , senin menülerde pizza kek yufka gördüm dün hariç her gün vardı sadece 1 günle olmuyor işte kuzuucum sebze protein olsun bugünde yarına artı gelmezsin inşallah ama gelecek haftamızıı kurtaraalım en azından
Sevindim mide bulantısı olmamasına canımIspanağım var aslında ama çorbayla kapatayım diye düşünüyorum
Evet canım ayarlayamıyorum ramazan da nasıl olur diye merak ediyordum ama öğrenmiş oldum bana zor geliyor. Açlık sürem arttıkça mide bulantı çok fena oluyor yufka çok güzel tuttu 4 gündür mide bulantım yok şükür. Aslında menülerde yufka hariç 1 gün kaçamak oldu. Ama dediğin gibi spor hakgetire ev işleri de keza öyle inşallah yarın sabit gelirim ona bile razıyım artık.
Kuzum yapabildiğin kadar yapUykum var yabebemi uyuttm yattım uykuya daldım geri uyandı şimdi geri uyutuyorm inşaAllah uyur, birsürü işim var yarın kvdemler görümcemler gelck yemeğe evi bu günden temizlemem lazm
Yapim kafam rahat olsn yarında sadece yemekle uğraşırım diye bitsin istiyorum ya ama biraz uyumam lazm uyumuyo çocuktaKuzum yapabildiğin kadar yap
Onlarda iftara gelmeyecek mi nasılsa bugün akşamda yaparsın biraz sonra yarın akşam onlar gelene kadar da yaparsın
Habire aşı olup durcaz işteYapim kafam rahat olsn yarında sadece yemekle uğraşırım diye bitsin istiyorum ya ama biraz uyumam lazm uyumuyo çocukta
Çok gerginim bu aralar ya herşeye sinirleniyorum dişimi sıkıyorum sanırm çenem ağrıyo kaç zamandır
Neden böyle oldm bilmiyorum
Bu korona gerçekten hayatımızı alt üst ettievde tıkılı kalmak psikolojimizi bozdu
Nereye kadar böyle gidecek kibu bi kısır döngü, 1 kişiden dünyaya yayılan şeyi nasıl bitirecekler herşey geri başa saracak,
Sağol kaptanımHabire aşı olup durcaz işteAllah sonumuzu hayır etsin
Kolay gelsin kuzum
Evet kaptanım covid i düşünmek bile yoruyor bizi inşallah yakın zamanda feraha çıkabiliriz.Sevindim mide bulantısı olmamasına canım
Öyle böyle geçiyor işte ramazan covid olmasa daha güzel olurdu misafir gelir giderdi bir kaç gün dışarıda iftar yapardın vs of şimdi hiç biri yok
Uykum var yabebemi uyuttm yattım uykuya daldım geri uyandı şimdi geri uyutuyorm inşaAllah uyur, birsürü işim var yarın kvdemler görümcemler gelck yemeğe evi bu günden temizlemem lazm
İnşallah uykuya dalar bebişte sende 1 saat olsun dinlenirsin en azından sonra hallolur işler akşam eşin gelince de yardımcı olursa tam işte.Yapim kafam rahat olsn yarında sadece yemekle uğraşırım diye bitsin istiyorum ya ama biraz uyumam lazm uyumuyo çocukta
Çok gerginim bu aralar ya herşeye sinirleniyorum dişimi sıkıyorum sanırm çenem ağrıyo kaç zamandır
Neden böyle oldm bilmiyorum
Bu korona gerçekten hayatımızı alt üst ettievde tıkılı kalmak psikolojimizi bozdu
Nereye kadar böyle gidecek kibu bi kısır döngü, 1 kişiden dünyaya yayılan şeyi nasıl bitirecekler herşey geri başa saracak,
Hemen youtubeden kaydettim sporu bende bir bakayım dışarı çıkma istemediğimde bunu yapayımKalk kalk ben şimdi 30 dk leslie yaptım
Bu çok eğlenceli geldi bana çok sevdim baya da ter attım şimdide çocukları bisikletleriyle uzak Bi parka götürücem 1 saat.
Olabilir canım ama ben önceden de çok içmiyorum suyu iyiydim bu kadar artı gelmem normal değil var bişeyler inşallah cumaya kadar çözerim şu anda sabit bile razıyım.
Biz yapmaya alışkın olunca çok kolay geliyor içli köfte ama hiç bilmiyenler için tabiki zor hamurunu uzun yoğuracaksınEvet canım ya sürekli evde olunca daha zor oluyor temiz beslenmek
Ya biz de eşimle denedik bir ara. Dedim bu deli işisonra tepsideki tarifine rastladım ohh mis gibi hem pratik hem lezzetli. Bak aklıma düşürdün şimdi
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla huzurla kavuşun inşallah
Oo ortim baya az olmuş. Nasıl geçti gecen dayanabildin mi. Su ve spor ne alemde.
Sanırım bnmde plak kullanmam gerek çok sıkıyorum herlde fark etmeden çenem çok ağrıyorEvet kaptanım covid i düşünmek bile yoruyor bizi inşallah yakın zamanda feraha çıkabiliriz.
İnşallah uykuya dalar bebişte sende 1 saat olsun dinlenirsin en azından sonra hallolur işler akşam eşin gelince de yardımcı olursa tam işte.
Canım şu 1 sene hayatımızdan öyle şeyler aldı ki hepimiz allak bullak olduk. Aman dişlerini sıkmamaya çalış canım ben ne çektim ondan çenem çıkıyor ve hemen oturmuyor yerine. Onun için gece plajları var onlardan kullanıyorum çok zor kendini sakin tutmaya çalış
Ben çok sevdim bunu hatta birazdan yine yapıcamHemen youtubeden kaydettim sporu bende bir bakayım dışarı çıkma istemediğimde bunu yapayım
Canım dikkat ona ben gece öyle sıkıyordum ki dişlerim kayıyordu artık uyanıp kontrol ediyordum kesin kırıldı dişlerim diye stres çok etkiliyorSanırım bnmde plak kullanmam gerek çok sıkıyorum herlde fark etmeden çenem çok ağrıyor
Oruç tuttuğu için fazla değil bence çok güzel olmuş menüsü daha az yerse rahatsız olabilirMenün genel olarak güzel canım sadece iftarda hem ekmek hem bulgur pilavı fazla mı olmuş sankiama diyetisyen verdiyse sözüm yok onun dışında sporun harika
Ya aslında ben gece sıkmıyorm sabah uyandığımda ağrı olmuyor ama gün içinde çok sıkıyorumBen çok sevdim bunu hatta birazdan yine yapıcam
Canım dikkat ona ben gece öyle sıkıyordum ki dişlerim kayıyordu artık uyanıp kontrol ediyordum kesin kırıldı dişlerim diye stres çok etkiliyor
Malatyakıların yemekleri tam benim damak tadına uygun bulgurlu köftenin her halini yapıyorlarBir malatyali duruyor burda
Kaptanım gel seni bir öpeyim okadar güzel yazmışsınki çağrıhilale inan beni motive ettiHedef koymak mantıklı ama tutmayınca stres olma canım aceleye ihtiyacımız yok sakin ve sağlıklı yoldan gönderelim kilomuzu 3 kg hedef şaşsa ne olacak olsun olsun nihai hedefi 1 ay uzatsın
Eline sağlık canım teşekkür ederiz
Bugünde spor günü kızlar aksatmayalım özellikle pazartesi katılmayan üst liste tikkkkatttttt
@fitblonde
@melita09
@Kendinin en iyi hali ol
@Mathildablue
ummhnisa
Canım umarım dediği gibi düzelmiştir geceniz nasıl geçti dünden beri sence bir fark var mı bebişinde ?
1 hafta için -600 yağdan harika canımtebriklerr diyetisyen içine sinmediği halde iyi gidiyorsun
Ne güzel olmuş canım
Hepimiz çok bunaldık İnsana yeşile temiz havaya hasret kaldık
Canım çok sevindim adına dahada iyi olursun inşallah
Deryacım sen nerelisinSizin de yemekler cok lezzetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?