Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süpersin nasıl yapcan ortim birlikte yapalım bomba gibi gelelim cumaya
Canım sahur normal kahvaltı ,1-2 gün ekmeksiz-> ekmek hakkına sütlü tatlı yeriz
İftar 1 gün kabak yoğurt yeşillik bir gün et salata yaparız
Ara öğün de sütlü tatlı/ diğer günlerde meyve kuruyemiş kahve
Ay kabak detoksu
En son Tempus cuğumla yapmıştık. İçimiz dışımız kabak olmuştu
Ama güzel eksi getiriyor canım. Senin içşn de Güzel bir sonuç olsun inşallah
Ay inşallah kuzum

Tamam kuzum ben varım bugün sahurdan itibaren başlayalım

Menüler bellimi annen gelince
Valla geleceği gün evden kendi yapıp getirecek
Saçta etli kömbe yapacak bilirmisin
Taze yaprak sarma yapacakmış
Gelince yapacaklarını sayıyo bu gün bana, dedim anne verdiğim kiloların hepsini geri mi aldırcn bana
Sütlü kömbeyi bilirmisn bide yoğurtlu var, osmaniyede bayramlar da yaparlar, sütlüyü çok severim gelince ondan yapim sana diyor

İnşallah canım bende ondan yedim sonrasında rahatsız oldum pişmanlık sarıyor yapcağımdanda geri kalmıyorum ya işte fenaa oluyo
Ben de cuma diye yedim şimdi bütün hafta dikkat ederim artık ilk kaçamağım oldu eve ben genelde kaçamak yaptırıcı şeyler almıyorum ya da yapmıyorum eşim de bana ayak uyduruyor ama ben de çocuk yok tabi çocuk olunca işler değişebiliyor

Canım kırmadan çok çok az yiyebilirsin sarmayı etli kömbeyi falan benimde annemin gözlemeleri burnumda tütüyor ah ah özledim ya bi ara gideceğiz inşallah

Canım kırmadan çok çok az yiyebilirsin sarmayı etli kömbeyi falan benimde annemin gözlemeleri burnumda tütüyor ah ah özledim ya bi ara gideceğiz inşallah
Aaaahhhhh ahhh sorun orda işte az az yemekte ağzımı vurunca durmam çok zor
Ya hiç yemicem yada doyana kadar yicem
Artık suya abanırm şişerim iyice öyle belki az yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…