- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.501
İnşallah canım büyük hissediyorum bu haftaSelam orticim bol eksili bir hafta olsun bizim için
Süpersin nasıl yapcan ortim birlikte yapalım bomba gibi gelelim cumayaİnşallah canım büyük hissediyorum bu hafta
Kabak detoksu da yapıcam
Ay kabak detoksuİnşallah canım büyük hissediyorum bu hafta
Kabak detoksu da yapıcam
Canım sahur normal kahvaltı ,1-2 gün ekmeksiz-> ekmek hakkına sütlü tatlı yerizSüpersin nasıl yapcan ortim birlikte yapalım bomba gibi gelelim cumaya
Ay inşallah kuzumAy kabak detoksu
En sonTempus cuğumla yapmıştık. İçimiz dışımız kabak olmuştu
Ama güzel eksi getiriyor canım. Senin içşn de Güzel bir sonuç olsun inşallah
Tamam kuzum ben varım bugün sahurdan itibaren başlayalımCanım sahur normal kahvaltı ,1-2 gün ekmeksiz-> ekmek hakkına sütlü tatlı yeriz
İftar 1 gün kabak yoğurt yeşillik bir gün et salata yaparız
Ara öğün de sütlü tatlı/ diğer günlerde meyve kuruyemiş kahve
Ay inşallah kuzum
Tamamdır beybiTamam kuzum ben varım bugün sahurdan itibaren başlayalım
Valla geleceği gün evden kendi yapıp getirecekMenüler bellimi annen gelince
Çok heyecanlı bakalım sonuç nasıl olacak.. Malesef bugün kaçamaklı bir gün oldu inşallah artı olmadan hallederim ..Tamamdır beybi
Sağol canım inşallah
Cuma ödülü o canımÇok heyecanlı bakalım sonuç nasıl olacak.. Malesef bugün kaçamaklı bir gün oldu inşallah artı olmadan hallederim ..
Sen mükemmeldin. Ben biraz pasif kaldım. Asıl ben teşekkür ederim.
İnşallah canımCuma ödülü o canımben de yaptım kaçamak ama Cuma’ya kadar güzelce eritiriz
Yok canım ben ayüde okuyorum, yüksek lisans yapıyorum :) Seninde mi sınavın var yarıın
Afiyet olsun canımÇok heyecanlı bakalım sonuç nasıl olacak.. Malesef bugün kaçamaklı bir gün oldu inşallah artı olmadan hallederim ..
Ben de cuma diye yedim şimdi bütün hafta dikkat ederim artık ilk kaçamağım olduİnşallah canımbende ondan yedim sonrasında rahatsız oldum pişmanlık sarıyor yapcağımdanda geri kalmıyorum ya işte fenaa oluyo
Canım kırmadan çok çok az yiyebilirsin sarmayı etli kömbeyi falanValla geleceği gün evden kendi yapıp getirecek
Saçta etli kömbe yapacak bilirmisin
Taze yaprak sarma yapacakmış
Gelince yapacaklarını sayıyo bu gün bana, dedim anne verdiğim kiloların hepsini geri mi aldırcn bana
Sütlü kömbeyi bilirmisn bide yoğurtlu var, osmaniyede bayramlar da yaparlar, sütlüyü çok severim gelince ondan yapim sana diyor
Ayy gece gece guldurdun beniTebrik ederim canım. Hey gidi kantarlı günlersendeki ışık o zamandan belliydi canım
Aaaahhhhh ahhh sorun orda işte az az yemekteCanım kırmadan çok çok az yiyebilirsin sarmayı etli kömbeyi falanbenimde annemin gözlemeleri burnumda tütüyor ah ah özledim ya bi ara gideceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?