Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaahhhhh ahhh sorun orda işte az az yemekte ağzımı vurunca durmam çok zor
Ya hiç yemicem yada doyana kadar yicem
Artık suya abanırm şişerim iyice öyle belki az yerim
Canım senden başka kim sever bunları evde eşin severse çogunlugu onun yanına yada tabağına koy çaktırmadan ben sevdiğim şeylerde öyle yapıyorum birde bende İnsülin direnci var diye artık annem ısrarları kesti beni kendi halime bıraktı

Bendensin kuzum kaç hafta ben yürüyemedim bile belimi incittim sporda

Sıkıntı az yersem annem üzülür değil
Sıkıntı ben kendime hakim olablirmiyim

İyi aksamlar kızlar yeni ortiler belli olmus. Selamünaleyküm yeni ortim ohbb :)
Insallah verimli bol eksili bir hafta olur bizim icin kendim icin cok umudum olmasa da
Aleykum selam ilk ortim. İkimiz ic8nde bol ekşili bir hafta olur inşallah

Ortı bence menun süper
Ama adım ve suyu artırmalısın diye düşünüyorm ❤

Yok, canım bilmiyorum kömbe acaba bizim börek dediğimize siz kömbemi diyorsunuz, anneler hep öyle canım

Aynen canım inşallah başka kaçamak olmasın.. Evet alınmaması ve yapılmaması daha iyi gözün görceği yerde oldu mu olmuyor negüzelsiniz maşallah.. Çocuk da etkiliyor tabi eşdee ona uyuyor bana uycana ahh ahh birlikte acıktık bişeyler hazırladan başladılar mı tamamm hop gelsin kilolar..

canım çok çok iyi valla erik suyu bağırsak çalıştırır, pasta da hem küçük hem taze meyveli afiyet olsun

pacman monarosa da artık benim ortim

Canım bugün cuma olduğu için sıkıntı yok ama bundan sonra dikkat et annenler gelinceye kadar

Evet eslerseniz iyi olur kuzum gözden kacirmism şimdi kızlar yazınca gördüm ben
Canim aktif katilimi olmayan arkadaslari eslemiyoruz seni esledigimiz hafta etiketlerimize ve ortine dönüş yapmamistin o yüzden cikardik.
Aktif katilimin olacaksa esleyelim haftaya

pacman hissediyorum haftaya sen benim ortimsin. Sopayla kovalicam seni haberin olsun

Yarın vizelerim başlıyorrrrr Bana dua ediinn
Hahahahahahahah seninle de orti olmak istiyorummm. Çılgın bir hafta olur.
Halledersin eminim. Sen aslansın, sen koçsun!! Bu benim favori cesaretlendirme lafımdır sjdjksdkks
O havuçlu dondurmadan sonra toparlanamadım zaten hahahahahah Yaz gelsin onu yiycem ne yapıp edip.

Evet ben birden çok zorladım kendimi. Ki zaten yürüme bandında bile 6.5 hızla falan yürüdüğümde direkt bileklerim ağrıyordur. Pek önemsemiyordum. Sonuç beyle...

Ya ben 1 hafta önce falan vitaminlerime baktırdım. Vit d baya düşüktü. Ama kalsiyumum biraz yüksek çıktı. Sınırda yüksek. Sonucu da gösteremedim tekrar. O yüzden başlamaya emin olamadım. İçimse ukte kaldı resmen.
Ahh canım monarosaa Gözümde canlanır koskoca mazi... Beni etiketlemişsin. Ben menünü çok beğendim. Genele baktığımızda bir tık şekerli bir menü ama o kadarcık.
ortimm bu hafta beraberiz
Eveet, çok mesudum.
Evet canım ekmek hiç almadım çorbada yapmadım bugün, ortağımı daha bilmiyordum bundan sonra etiketlerim canım,
Tamam bebek
Bendensin kuzum kaç hafta ben yürüyemedim bile belimi incittim sporda
Hahahahahahaah biz narin vücutlular spor yapamayızzz.
pacman monarosa da artık benim ortim
Gördüm ve bi minik kıskandım dermişim.

Ayyy gozlerim doldu bende cok sevindim
Canım cidden senin adına çok mutluyum geçen sefere göre ciddi fark var sende detoks yapmadan kendini harap etmeden bireysel derece aldın harikasın
canım yaa sınav 2 saat sürdü ve geldikten sonra hemen yemek yapmaya başladım ve inan daha yeni rahatladım,valla kaptanım yüzüm hiç yok utanıyoreum ne yalan söyliyeyim ama inan bu hafta herşey daha iyi olacak
Canım utanacak bir şey yok ben nasılsa oruçlusun diye bir daha tartıl demiştim artın çok fazla değil ramazan benim içinde çok zor geçiyor zaten migren hastasıyım spor çok azaldı ve maalesef bende kilo alıyorum ama artık dur dedim sende de. Çok hafif şeyler yiyeceğim artık gerekirse çorba salata iftar onlarlada tıkanıyor sonuçta insan böyle hafif yersm sonrasında sporda yapabiliyorum ağır yediğimde yapamıyorum oturup kalıyorum akşam :/
Bi paco eksik listede. Aaah ah nerelere gidem.
O sadece denemeydi bakalım fark edecek misiniz diye
canım geçmişi okuyamadım iznemi ayrıldın ne olur arada gel yaz çok uzakjlaşma ama olurmu
Evet canım deryacık izne ayrıldı haftaya Türkiyeye gelecek çünkü
Teşekkür ederiz Almılacımmm

Şampiyon C Cagrihilal1 ve Kendinin en iyi hali ol kızlar çok iyi ortaklık yaptınız Tebrikler
Hadi bakalım hayırlı olsun güzel ortaklar olun inşallah yorumsuz bırakmayın birbirinizi kızlar
Bide ben öyle özel bı diyet yapamiyom ya evde piserse o sadece ekmek ve seker yok bide tek Ogün besleniyorum
Aslında bence en güzeli öyle diyet bitince zorlanmazsın bu şekilde hayatına uydurmuş olursun
pacman hissediyorum haftaya sen benim ortimsin. Sopayla kovalicam seni haberin olsun

Yarın vizelerim başlıyorrrrr Bana dua ediinn
Kolay gelsin canım umarım çok iyi geçer
Eline sağlık canım
Cherry Mom kaptanım benim de hedefim haftaya 57. Yalnız an itibariyle aldığım msj la bugün vizelerim başlıyormuş bu hafta benim için zor geçecek. Çünkü adliyeye de gitmek gerek.
Sanada kolay gelsin canım
Bence bir şekilde uydurursun kendine hazır gıdalara çok gitmemeye çalış

Bende o durumdayım tehlike çok büyük çoookkkk boşa demiyorum , yaptığı %90 yemek cıssss içli köfteler mantılar börekler çörekler

Ama tabiki salaklık yapıp ölesiye yemicem inşaAllah okadar depresyonu boşa yaşamadım ben oruç olmak rahatlatıyor biraz, zaten iftarda aşırı yenmiyor kontrollü yerim inşaAllah ve sahur yapmadan tutablyorum oda rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…