- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.541
Ay uyuyakalmisim bennsahurdan sonra @muhursuzpusula23-30 Nisan Menü Paylaşım Listesi
@belmayne
@balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
@muhursuzpusula
@SanSebastianCheesecake
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
@karabiber01
@olvidos
@monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
blonde ambition
@melita09
@Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
@seyrulsefer
@pacman
@Samara96
Namaria
ohbb
@Chernoglazyy
Harika canımİyi geceler arkadaşlar
23 nisan menüm
Sabah
Kahve
1 saat sonra peynir zeytin domates
Ara
Yeşil çay 3 tane gün kuruşu
Akşam 16.30
4 kaşık et sote
4 kaşık makarna
1 avuç fındık
Gün boyunca 3 litre su
7500 adım
@emmiş @MehfamMathildablue
Güzel menü ortim23 nisan
Sahur
1 küçük yufka
2kk süzme peynir
1tk tereyağ
Domates
İftar
1 tane tavuk pirzola
2 tane mercimek köftesi
4yk patates püresi
Su:2lt ye yaklaştı
Spor: 2mil leslie
Begonya2 Cherry Mom @Mehfam
Evet edicem inşaAllah canım, çok şükür artı gelmedim ona seviniyorum şuanCanım bugün cuma olduğu için sıkıntı yok ama bundan sonra dikkat et annenler gelinceye kadar
Hatir canım evde ne varsa ona göre yapıyorum. Liste olunca yapamıyorum daha çok yiyesim geliyor olmuyorHarika canımözel bir diyet listesi uyguluyomusun
Olsun canım ama bak bu hafta ne güzel kilo verdin böyle giderse kilolardan çok rahat kurtulursun bu hafta ne yaptıysan devam etAynen canım inşallah başka kaçamak olmasın.. Evet alınmaması ve yapılmaması daha iyi gözün görceği yerde oldu mu olmuyor negüzelsiniz maşallah.. Çocuk da etkiliyor tabi eşdee ona uyuyor bana uycana ahh ahh birlikte acıktık bişeyler hazırladan başladılar mı tamamm hop gelsin kilolar..
Evet canım bu hafta elimden geldiğince suya dikkat edicem. İnşallah bu hafta bizim için çook güzel geçerGüzel menü ortimbu hafta bomba gibi güzel bir kilo verirsm inşaAllah,
Bu hafta suyunu ihmal etme bence en az 2 lt içmeye çalış, biyerden sonra susuzluk ödem yapıyor
Sabahları baya az yiyorsun bu kadarla durabiliyorsan güzelHatir canım evde ne varsa ona göre yapıyorum. Liste olunca yapamıyorum daha çok yiyesim geliyor olmuyor
İnşaAllahEvet canım bu hafta elimden geldiğince suya dikkat edicem. İnşallah bu hafta bizim için çook güzel geçer
Regl olduğum için oruç tutmuyorum. Bu yuzden tek ögunle beslemeye calisiyorum. Kahve ve Yeşil çay beni baya tok tutuyor. Saat 16-17 gibi de yemeğimi yiyorum ve kapatıyorum dükkanı.Sabahları baya az yiyorsun bu kadarla durabiliyorsan güzelbana yine soldan soldan iştahla geliyor
Aynen canim ben de kızıyorum vallaAynennn hadi 10 dk diyelim çok mu zor
Canim esleyecegim ama daha önce katilimin olmadığı icin ortaklik kurallarini hatirlatmak isterimEvet eslerseniz iyi olur kuzum gözden kacirmism şimdi kızlar yazınca gördüm ben
Rica ederim canimTeşekkür ederiz Almılacımmm
Şampiyon[COLOR=#3c773c] C [/COLOR] Cagrihilal1 ve Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol kızlar çok iyi ortaklık yaptınız Tebrikler
Aynen canim ben de gec uyandim sahura kadar oturmustumBuraya geç bir giriş yapıyorum 12ye kadar uyumuşumşimdi dışarı çıktım hava çok güzel
Canım dengelersin sen merak etme sporla falan destekle yedikleriniİnşaAllah(annem geliyor)
Beslenme düzenini oturtmuşsun ne güzelRegl olduğum için oruç tutmuyorum. Bu yuzden tek ögunle beslemeye calisiyorum. Kahve ve Yeşil çay beni baya tok tutuyor. Saat 16-17 gibi de yemeğimi yiyorum ve kapatıyorum dükkanı.Önceden akşamları birde çay faslı olurdu çerezler tatlılar vs. Şimdi yine oluyor eşim ve çocuklarım için ama ben sadece çay içiyorum. 1 haftadir Yemiyorum artık canım çok şükür. Bu hafta da bunu yapabilirim inşallah.
Masallah canim harikasinGeçen cuma 53.55
Güncel 52.95
Fark 600
Oran 1,12 (galiba)
Cherry Mom
DeryaOnDiet
Hedefim 52.7 olsun @muhursuzpusula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?