Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de kac gundur soracaktımmmm aklımda cıkıyodu heppp ne guzel tam bızlık bı tarıfff

cuma günü olacam regl. resmen hamile gibiyim he. az önce boy aynasıyla karşılaştım koridorda yürürken. anammmmm resmen hamile gibiyim yandan

Ayy bayılırım bende İzmirliyim:)Çingen pilavı deriz bizde Tireliler okma derler...Afiyet olsun canım

kızlar ben çıkıyorum yağmurum uyandı yimek yap bana diyor acıktım diyor. öpüyorum hepiniz yarın görüşürüzzzzzzzzzzzz

Oğlum tatlı istedi keşkül yaptım ayıptır söylemesi nasıl canım çekti kızlar tencerenin dibi varya onu sıyırdım söyle bir ama yok yetmedii şu regli dönemi beni mahfediyor ya tatlı olan herşeyi yiyesim var

selam 5. takımın muhterem üyeleri.yeni girdim ofise ya hep dışardaydık.dolayısıyla yemeyiğimi şimdi yiyiyorum.

biraz beyaz peynir biraz eski kaşar bi domates bir dilim ekmek. Çok acıktım ekmek yemem lazım.
Sabah da 1 kase nesfit yedim.

sonra biyerlerdeyken çok susadım meyve suyu içtim. Susayınca su içmeyen insan ben

merhaba takımcığım işler için tam öğle saati dışarı çıkmıştım annemle karşılaştık ve işlerimi halledince annemin yemek teklifine hayır diyemedim ekmek arası tavuk döner ve bir kutu kolayı götürdüm uzun zamandır yememiştim tabi buradaki öğle yemeğimi yemedim şimdi iş yerindeyim akşama hafif geçirmeyi planlıyorum zaten nişanlımada kızdım az önce bana sen kilo falan veremezsin dedi sebebide kendisinin sağlığını düşünüp sigarayı bırak canım sağlığını etkilyor demem neden bu erkekler misilleme yapmayı tercih ederler anlamıyorum beni kırdığının farkında değil neyse elbet alırım öcümü birgün epey sayfa ilerlemiş ne kaçırdım geri dönüp okuyayım hemen görüşmek üzere ...

kavurmalı tostu merak ettim ? afiyet olsun
bizim burası serin diemidir nedir benim karnım acıkıyo ya öle bişey istememezlik yapmıyo nie ? (

bildiğin hazır kavurma. kaşarla tostta iyi gidiyor. bir arkadaşımın ofisine uğramıştım. yakındaki bir büfeden söyledik yedik. zordan yiyiyorum vallahi. suya dayandım, midem davul gibi..

karnın doydu mu bari. pasta uğruna aç kaldıysan yazık... ama napıcan arada oluyor böyle şeyler.. afiyet olsun.. doğumgününde de yemessin artık dermişim

aaa ben biliyorum bunu. izmire gittiğimde evinde kaldığım akrabam kahvaltıda yapmıştı. hoşuma da gitmişti hani..

afiyet olsun pınarcım. akşam yemeğinde ayarlarsın. nişanlına da takma kafayı. işine gelmemiş sigarayı bırakmak, sana sarmış...

afiyet olsun pınarcım. akşam yemeğinde ayarlarsın. nişanlına da takma kafayı. işine gelmemiş sigarayı bırakmak, sana sarmış...

teşekkür ederim canım akşam hafif yiyeceğim zaten sıcakta yemek yenmiyor bugünde tesadüf annemle karşılaşmasam yemezdim dışarıda yemek akşam üstünü buldu işyeirne dönmem ama yinede yemezdim neyse oldu artık hayıflanmanın gereği yok akşam telafi edilecek mecbur :) nişanlıma kızgınım ama aklı başına gelir elbet ...

öğle yemeğinde zoraki

3 tavuk kanat
3-4 dilim karpuz
bir çatal peynir
1 dilim ekmek yedim..

canım sıkılıyoooorrrrr.... öğleden sonra adliyeye gidip 200 küsur sayfa dosya taradım. büroya geldim, taradıklarımın çıktısını alıyorum.. yalnızım. ve gerçekten çok sıkıldımmmm... yarın 5 tane duruşmam var.. poffff.....

merhabalar sevgılı takımım
dondum ve hemen sıze yazayım dedım aslında daha once dondum ama hemen yuzmeye gıttım 1 saat yuzdum bacaklarım agrımıs hamlamısım ordan tanıdıgın dugunune gıttım hazırlanıp ordanda eve gırer gırmez sıze yazayım dedım yaz geldıgı ıçın sehır dısı ıslerımız cok oluyor ne yazıkkı haftnın 2-3 gunu sehır dısında oluyorum ama cumaları ıyısallah aksatmadan yazacagım

bu hafta dıkkat etmeye calıstım ama neden dondurmaya hayır dıyemıyorum anlamıyorum hergun dondurma yemek ıstıyorum cok pısbogazım ben yaaa

sımdı bahceden hanımelı kopardım bıgısayarın yanına koydum mıs gıbı kokuyor ohhhsu hanımelı kokusunun muptelasıyım valla uzak kalınca ozluyorum

ferıhancım parmagın nasıl oldu nısanlınıda takma yada beraberce zayıflayalım ve sen ona basarabıldıgını goster gercı ne kadar dıkkat etsemde bu hafta pek veremedım reglıden dolayı ıyısallah haftaya 98 ı gorurum sen nasılsın

hepınızı opuyorum mucccckkkkk

selam takımım
bgn ani bir planla pikniğe gttk eşim okula gtmedi bgn,evdede temzlk vardı,bz deoğlanı da kapııp pikniğe gttk,ii oldu açık hava iii geldi,ama iştahı çok açor malsf.

fırsat bldğm gbi de sze baktm saat geç oldu ama geldm yine de

sbh gayet sağlam bi kahvltı yaptım.klasik kahvaltı ekmeğim 2dilmi buldu sanırım
öğlen 10 tane küçk sarma
akşam
3 kanat ızgara
2 ızgara köfte
1 et şiş yedm 2dilim ekmek bol yeşil salata 2-3 kaşık patlıcan salatası ile,yanlız 1 bardk da kola içmiş bulundm

işte böleee.
ama erken yedm çok zararlı olmycnı düşünüyorum zaten oğlmu da saatlerce saladm,eritmişimdr

özledm szleri kızlar yaaa,,bi uzun uzadıya sohbet edemiorz şöyle beeee

günaydın kızlar

bu sabah sonunda eksileri görmeyi başardım çok şükür. yarına tam gaz gelicem inşallah. zaten yarın son bildirimim olacak güzel bitirmek lazım di mi? tekrar hatırlatayım biz haftaya çarşamba ya da perşembe 2 aylık tatile çıkıyoruz. benim kurtlu kociş tatillerde evde oturamıyor. göçebe hayatı gibi yaşıyoruz. evliya çelebi gibi olduk. eylülde dönecez. ramazan bayramından sonra. amanin benim görev de başlıyacak artık. sabahçı olacam inşallah. öğleden sonraları hep yanınızda olurum artık.

günaydın takımcım kahvaltı edemedim çok acıktım birazdan dışarı çıkıcam belki bir poğaça alırım başka yiyecek bişey yok yada simit alırım kötü oluyor evde kahvaltı etmemem ben yarın yokum arkadaşlar hastaneye gidiyorum belki tırnağımı çekerler ve birkaç gün istirahat ederim .

Elifcim yarın kilomu aynı geçermisin canım gelemem kilo bildirimine çünkü hepinizi öpüyorum tekrar yazarım gün içinde görüşmek üzere ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…