- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #40.941
domates, taze yeşil biber, taze soğan veya kuru soğan, salatalık, zeytin, hepsini doğra karıştır üzerine biraz lor peyniri veya kesik ekle. çok az da zeytinyağı. bildiğimiz salata canım. izmirli ve aydınlı olanlar çingene pilavı derler ona
ben de kac gundur soracaktımmmm aklımda cıkıyodu hepppne guzel tam bızlık bı tarıfff
cuma günü olacam regl. resmen hamile gibiyim he. az önce boy aynasıyla karşılaştım koridorda yürürken. anammmmm resmen hamile gibiyim yandan
domates, taze yeşil biber, taze soğan veya kuru soğan, salatalık, zeytin, hepsini doğra karıştır üzerine biraz lor peyniri veya kesik ekle. çok az da zeytinyağı. bildiğimiz salata canım. izmirli ve aydınlı olanlar çingene pilavı derler ona
Ayy bayılırım bende İzmirliyim:)Çingen pilavı deriz bizde Tireliler okma derler...Afiyet olsun canım
saol canım. bizde çingen pilavı diyoruz da burda kibar olsun dedim.
kavurmalı tostu merak ettim ? afiyet olsun
bizim burası serin diemidir nedir benim karnım acıkıyo ya öle bişey istememezlik yapmıyo nie ?(
kızlar öğele yemeği niyetine pasta yedim
arkadaşlar doğum günüm için süpriz hazırlamışlar
daha doğum günüme var
ama herkes izne çıktığı için bi kaç gün evvel herkes
burdayken yapmayı uygun görmüşler
pasta var diye yemek yemedim
ufak bi dilim meyveli pasta yedim sadece
merhaba takımcığım işler için tam öğle saati dışarı çıkmıştım annemle karşılaştık ve işlerimi halledince annemin yemek teklifine hayır diyemedim ekmek arası tavuk döner ve bir kutu kolayı götürdüm uzun zamandır yememiştim tabi buradaki öğle yemeğimi yemedim şimdi iş yerindeyim akşama hafif geçirmeyi planlıyorum zaten nişanlımada kızdım az önce bana sen kilo falan veremezsin dedi sebebide kendisinin sağlığını düşünüp sigarayı bırak canım sağlığını etkilyor demem neden bu erkekler misilleme yapmayı tercih ederler anlamıyorum beni kırdığının farkında değil neyse elbet alırım öcümü birgün epey sayfa ilerlemiş ne kaçırdım geri dönüp okuyayım hemen görüşmek üzere ...
afiyet olsun pınarcım. akşam yemeğinde ayarlarsın. nişanlına da takma kafayı. işine gelmemiş sigarayı bırakmak, sana sarmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?